4.10.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Němečtí Zelení požadují přemístění až 200 milionů tzv. „klimatických uprchlíků“ do západních zemí

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Zelení tím mají samozřejmě na mysli nejen Německo a celou Evropu, ale také USA, Austrálii či Kanadu. Pojem „klimatický uprchlík“ byl schválen již na davoském fóru v lednu 2020, ovšem záhy se pozornost celého světa odvrátila jinam, takže se o tomto plánu přemístění až miliardy lidí do roku 2030 už příliš nehovořilo.

 

Dalo se očekávat, že nová německá vláda se tématu plně chopí a začne jej bezodkladně realizovat. Zprvu sice v rámci Německa, ovšem Německo není nafukovací, je tedy jen otázka času, než se začne dělit se sousedy. To ostatně umožní i nový migrační pakt, který má být schválen na jaře. Pakt například předává kompetence k přijímání těchto údajných „klimatických uprchlíků“ na jednotlivé obce, bez ohledu na případnou oficiální vládní politiku. A nakonec, všechny státy EU – až na Maďarsko – podepsaly Globální kompakt o uprchlících, který jasně uvádí, že dané země přijímají kohokoli se statutem uprchlíka.

.

Jenže takový „klimatický uprchlík“ může být takřka každý Afričan…

.

„Zelení“ velmi štědře plánují budoucnost Německa. Zřejmě předpokládají, že střed Evropy je v současné době stále výrazně nedostatečně obydlen.

Podle zprávy se Zelení obávají „podkopávání základů práva na azyl v Německu“. Zástupkyně zelených fundamentalistů, jako jsou členky Spolkového sněmu Deborah Düringová (27) a Emilia Festerová (23), plánují poskytnout až 200 milionům lidí po celém světě „klimatický pas“, který je identifikuje jako oběti západní klimatické politiky – a ten by jim měl umožnit vstup nejen do Německa, ale i ostatních zemí EU.

To by tedy v praxi znamenalo, že by se tito „klimatičtí uprchlíci“ legalizovali již ve své domovině a do EU by mohli jen s oním klimatickým pasem.

Zelené fanatičky například potvrzují názor, že změny klimatu mají větší vliv na ženy než na muže. O rodilých Němcích mluví jako o „bílých chlebech“ a požadují otevřené hranice pro desítky milionů přistěhovalců. Od voleb do Spolkového sněmu jsou tyto vítací fanatičky členkami německého Spolkového sněmu. A jejich strana se chystá ujmout vládní zodpovědnosti.

.

Zatím to skutečně vypadá na vládu socanů se zelenými a liberály. To by znamenalo, že by se tyto šílené nápady zřejmě ujaly i v celé koalici, kdy socani sami invazi dlouhodobě podporují a šéf třetí koaliční strany, FDP, se také k vítání velmi nadšeně hlásí….

Nakonec, bylo by naivní si myslet, že se nás to netýká. Opět zdůrazňuji, že Německo je náš soused a není nafukovací. A především, co vymyslí Berlín, to podporuje i Brusel….

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...