10.8.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Do hořkého konce

Sdílejte článek:

VLAĎKA ŠPIDLOVÁ

SPIDLOVAUž pěkných pár týdnů nenosím ten svatý grál Svědků covidových. Roušku. Dřív jsem si ji brala jen do krámu, na bradu, a pak jsem si řekla, že je to jako nemít nic, tak nemám nic. Musím upřímně přiznat, že za těch, já nevím, čtyři, pět týdnů, nikdo ani necekl. Ani zákazníci, ani obsluha. Ale děsí mě to, že jsem v tom krámě, ať už je to Kaufland, Billa nebo Lidl, byla v tu dobu jediná. Všichni ostatní nakupující nastrkovali do prostoru zobáky respirátorů, v “lepším” případě roušek.

Chápu a věřím, že jsou to lidé, kteří chtějí mít klid, nechtějí zažít buzeraci od důchodkyně za pokladnou – nic proti pokladnám, nic proti důchodkyním, to je jen příklad, nechtějí se dohadovat s náhodou se vyskytnuvším ortodoxním rouškařem…a také věřím, že jsou to lidé, kteří se covidu už dávno nebojí, ale chtějí v klidu žít. No…chápu je, ale takhle toho “klidného” života nedosáhnou. Podrobí se rouškám, podrobí se očkování jednou, druhou, padesátou dávkou…a klidný život, život, jaký byl ještě přede dvěma lety, bude pořád v nedohlednu. Na co je očkování, když nechrání očkovaného ani jeho okolí,  pouze možná, opravdu jenom možná, zabrání těžkému průběhu nemoci. A kdo posoudí, pozná, zaručí, že ten očkovaný, který covidem onemocněl, by měl daleko těžší průběh nemoci než momentálně má…
 .
Dle stránek ministerstva zdravotnictví je v současné době s tou smrtící pandemií v nemocnicích 48, slovy čtyřicet osm lidí. Ministerstvo neuvádí, zda se jedná o očkované či nikoliv, ale 48 lidí z deseti miliónů? To je pandemie?  Potvrzené případy – to chápu jako reálně nemocné i s těmi v nemocnicích, je za posledních čtrnáct dní 22 na sto tisíc obyvatel. Dvaadvacet lidí má respirační onemocnění. Tedy, tohle mít ve středověku v dobách morových ran, nestálo by to kronikářům ani za zmínku.
 .
Kde to žijeme? Proč jim věříme? Proč dodržujeme ty jejich nesmyslné příkazy a zákazy, proč se nevzbouříme? Proč taháme ve třiceti ve stínu na hubách pitomé mokré hadry, které stejně nikoho před ničím nechránějí?
 .
Ve světě se lidé bouří. V Německu, Francii, Británii…tam dokonce pod tlakem “ulice” ta jejich “pandemická” opatření rozvolnili, ale u nás je ticho po pěšině. Na internetu lze dohledat – a nejen na pověstných “dezinformačních” webech – vyjádření světových zdravotnických špiček, ba dokonce představitelů svaté americké CDC, že roušky jsou sporné, měli by je vlastně nosit očkovaní, aby nenakazili neočkované,  že je vlastně sporné i očkování, protože nikoho před ničím nechrání, najednou se začínají nenápadně protlačovat i léky – viz Izrael s jednou s největších proočkovaností, kterému začala růst čísla nakažených s vážným průběhem a čím dál tím menší očkovací imunitou – a u nás nic. Mediální ticho a lidi s náhubkama na tlamách. A neutuchající propaganda – očkujte se, očkujte se, očkujte se. V zoo, v obchodě, na nádražích, v autobusech, prostě dejte si tečku…jo…jedna nepomáhá, tak druhou, třetí, desátou. Dostanete cvičky, mobil, pivo, možná přijde i kouzelník. 
 .
To to nikomu nepřijde divné? To nikomu nepřijde divné, že do nás perou neschválenou, a nejen neschválenou, to je to nejmenší, ale nedokončenou – to je důležité, nedokončenou experimentální údajnou vakcínu ve stadiu vývoje?! To se nikdo z těch náhubkových ovcí, co doufají, že se pronáhubkují a proočkují k normálu, nepozastaví nad tím, že si z nich ti nahoře, ať už jsou to farmafirmy nebo vláda – včetně opozice – dělají pokusné myši?  Pomíjím všechny údajně konspirační teorie o depopulaci, biorobotech a tak…beru to za pravděpodobné, ale pro většinu lidí je to informace z říše sci-fi…pro mě je děsivý už jenom prostý fakt, že vlády – a konkrétně naše vláda, za tiché podpory, ne že ne, opozice, propagují, nutí, dokonce zvažují povinnost  udělat z národa, ze všech včetně dětí, laboratorní hlodavce metodou pokus – omyl. Nikdo, opakuji, nikdo, možná ani sami tvůrci té šmakulády, neví, co to s lidmi udělá za pár měsíců, pár let, při nějakém jiném onemocnění, a nikdo, opakuji, nikdo neví, co s lidmi udělá třetí, čtvrtá, desátá dávka téhle pochutiny. A naši představitelé, lidé, které jsme si zvolili ve …no řekněme svobodných nezmanipulovaných volbách…se na tom podílejí, nutí nás do toho, udílejí sankce, umlčují oponenty, zakazují léky…kde to jsme? Oni nejsou nadlidi, oni ještě před tím, než zasedli ve vládě, v parlamentu a senilním senátu, byli normální lidi jako my. Učitelé, lékaři, účetní, dělníci….co je opravňuje k tomu zahodit svědomí a rozhodovat o našem bytí a nebytí? Prachy? Pocit všemohoucnosti? Strach?
 .
Když jsem tak koukala na ty ovčí rypáky v Kauflandu, cítila jsem bezmoc. Bezmoc a vztek. Nic s tím nenaděláme, nic nezmůžeme ani pokřikováním na serverech, které ještě nezakázali. A ani se nevzbouříme. Není s kým se bouřit. Proti ničemu.  Těch ovcí je prostě moc, nasadí roušku, nechají si dát tu úžasnou tečku a jedou na dovolenou, kde si lehnou na pláž klidně i s hadrem na hubě, protože tak je to správné a tak to má být. Oni jsou ti osvícení, oni jsou podporováni mainstreamem a my, co vlastně už ani neřveme, jenom spíš kníkáme, jsme černé ovce, asociálové, extremisti…a kdybychom se přidali ke stádu, bude konečně svět sluníčkový, šťastný a růžový.
 .
A volby? Kdosi kdysi řekl, že kdyby volby mohly něco změnit, dávno by je zakázali. Každý, každý, kdo se dostane do téhle smečky, bude s vlky výti, a nebo bude odejit. Dneska jdou…ti tajemní mocní v pozadí…už nepokrytě přes mrtvoly – viz pět prezidentů, nezapojivších se do coronahysterie. Ať u nás vyhraje volby kdokoliv, bude pokračovat. V očkování, strašení, dehonestacích odpůrců, testování nesmyslnými testy, budou další lockdowny, jen co začne chřipkové období, další hysterie a hon na neočkované, protože kdoví co udělá chřipka s očkovanci…další zadlužování a další devastace naší země a lidí. Až do hořkého konce. 
 .
Kdysi jsem měla hrníček s nápisem – Zastavte svět, chci vystoupit. Jenže ono není kam. 
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 4,59 out of 5)
Loading...