1.7.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Ikea přichází na trh s LGBTQI pohovkami (video)

Sdílejte článek:

SLOVANKA

V poslední době jede LGBTQI propaganda doslova na plné pecky. Korporace, která se do této propagandy nezapojí, jako by nebyla. Nejinak je tomu v případě vždy velmi aktivistického nábytkářského řetězce Ikea. Tato ideologické propagandě vstřícná firma ostatně LGBTQI podporuje již dlouhé roky vyvěšováním duhových vlajek u svých prodejen, samozřejmě výhradně v západních zemích. Vyvěsit takovou vlajku například u prodejny v Rijádu by zřejmě mohlo způsobit značně výbušné problémy. Propaganda tak jede především tam, kde je k ní větší vstřícnost.

Nyní tak začíná se svojí novou kolekcí v Kanadě, odkud se zřejmě dostane i do zbytku světa, samozřejmě, vyjma toho muslimského…

Nové pohovky Ikea inspirované “LGBTQ vlajkami” nyní přitahují určitou kritiku – zejména co se týká bizarní “bisexuální pohovky”.

Ikea v Kanadě uvedla na trh řadu pohovek, které symbolizují sexuální anomálie. Možná obzvláště poutavá je “bisexuální pohovka” – groteskní výtvor s rukami, které jsou po celé pohovce a text “Když jdete z “nebo” na ” a “nikdo vám nevěří”.

bisexuální pohovka

Tato zpráva vyvolala kritiku na sociálních médiích. “Ikea ničí bisexuální prostředí svým ‘Nikdo ti nevěří’,” napsal jeden z uživatelů.

Jiní tvrdí, že  gauč vypadá jako rekvizita z hororu. Jinak měly pohovky údajně smíšené reakce, pokud tedy věříte tvrzení CNN.

Tak co, kteroupak pohovku si koupíte, až se začnou prodávat i v Evropě??? 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...