30.6.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Řetězec Primark vstoupil do Prahy s masivní multikulturní reklamou, všude jsou černí modelové a modelky. Běloši rasové ohledy nezasluhují?

Sdílejte článek:

A. FIŠER

Dne 17. července otevřel v Praze svůj obchod irský řetězec Primark. Svůj vstup pojal v rámci masivní multikulturní propagandy. Uvnitř obchodu jednoznačně dominují černí modelové a modelky.

Co jinak mezi Čechy oblíbený řetězec k podobně trapné proti bělošské propagandě vedlo? Pouze na hloupost managementu se to svádět nedá, ani na firemní byrokracii (srandovní teorie sociologa Hampla). Budou se snad české bílé ženy inspirovat k nákupu tělnatější dámou, která je černá jako turecká půlnoc?! Nebo je zaujme pohublý černý model, nebo arabsky vyhlížející dítě? Nadnárodní firmy se stále ohánějí rasovou citlivostí, ale běloši si ji podle nich asi nezasluhují?!

Podle Primarku takhle asi vypadá typický Čech

Řetězci Primárk jde o to, vnutit místním dojem, že jejich země je již natolik rasově promíchaná, že černí zde tvoří většinu. Nejedná se o žádnou náhodu, jde o předem plánovaný krok!

Na české matky má reklamně působit arabské dítě

Soudní Češi na to mohou reagovat velmi jednoduše, hlasovat peněženkou. Podle návštěvníků je navíc stejně nabídka ve srovnání s Německem velmi omezená a vyšší jsou i ceny! Tak proč tak chodit utrácet peníze a přitom koukat na anti bělošskou propagandu.

Inspirace pro české ženy a dívky, mírně tělnatá černoška
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (45 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...