27.6.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Protestuji!

Sdílejte článek:

LUDĚK ŠEVČÍK

V USA byl odsouzen Derek Chauvin k trestu 22 let. Prý za vraždu George Floyda. Nevěřím, že by člověk s IQ nad 80 nevěděl zcela jasně, že se o žádnou vraždu nejednalo! Že celý rozsudek je justiční zločin. Že byl takto odsouzen člověk jen proto, že si to vyřval dav. Dav mohutně masírovaný všemi těmi tzv. lidskoprávními organizacemi. Těmi, které žijí z vyvolávání pocitu křivd. Z polarizace společnosti. Z rasismu, byť se bojem proti němu kryjí.

Děsí mě ale to ticho. Nezaznamenal jsem zatím protest od všech těch, kteří se staví do čela boje za lidská práva. Je zticha bruselský parlament. Je zticha Rada Evropy, která je jinak vůči nám tak kritická. Jsou zticha spisovatelé, nositelé Nobelových cen, elity národů. Vlády a parlamenty Evropy. Jsou zticha naše neziskovky, které dokáží u nás a směrem na Východ zkritizovat cokoliv. Náš jinak aktivní Senát. Mlčí “tchajwanec”, který neváhá pozvat k nám běloruské disidenty.

[ad#article_et21]

 

Nevím, co si o těchto lidech mám myslet. Dobrého ale nic. Kdo má plná ústa demokracie a občanských práv, nemůže být ve svém boji selektivní. Jinak je to jen obyčejný podvodník. Protože jim být nechci, tak protestuji proti justičnímu zločinu na Dereku Chauvinovi! A věřím, že nejsem sám.  

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...