23.6.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Cikán z Teplic je český Floyd. To má Romea. cz pravdu. Souhlasím s nimi …

Sdílejte článek:

JIŘÍ ŽÁK

Byl to násilník, feťák a kriminálník, stejně jako Floyd. Floyd navíc ohrožoval těhotnou ženu se zbraní v ruce, zatímco jeho kamarádíčci kradli.

Jediný rozdíl je v tom, že u Floyda si žádný patolog nedovolil napsat pravou příčinu smrti a to jeho silné předávkování fentanylem, což je silný lék proti bolesti na bázi opiátů (něco jako morfin). Který mimo jiné může způsobovat silnou depresi dechu až jeho zástavu.

Naštěstí u nás se nemusí bát soudní patologové určit a zveřejnit pravou příčinu úmrtí feťáka. V USA si tohle patologové už dovolit nemohou, protože by se mohli bát o své životy a životy svých rodin. Zahrávat si totiž s teroristickou organizací či chcete-li mafií zvanou BLM není radno.

Floyd řval “Nemůžu dýchat” dávno předtím, než ho policisté zaklekli. Lze to dohledat ze zveřejněného videa z kamer policistů, které se však na veřejnosti objevily až měsíc po zveřejnění videí na sociálních sítích, kde bylo jen ono osudné zakleknutí Floyda.

[ad#article_et21]

Jestli si někteří cikáni v ČR myslí, že kriminálníkům a feťákům, kteří poškozují cizí majetek, ohrožují ostatní, a perou se s policií, budeme také stavět bronzové sochy, jako tomu hajzlovi Floydovi, tak to ať se hodně rychle hodí do klidu, protože nic takového u nás nebude.

U nás žádné velebení a blahoslavení jednoznačných zločinců nesmíme dovolit. Kdyby Floyd i Rom z Teplic nepáchali trestnou činnost a nebrali drogy a udělali pár správných rozhodnutí v životě, tak je velmi pravděpodobné, že by dnes nebyli mrtví, bez ohledu na zásah policie.

A vysvětlete mi prosím někdo, proč se pořád snažíme nedělat rozdíly mezi barvou pleti či etnickou příslušností a dělat, že jsme všichni stejní bez ohledu na pohlaví, rasu či náboženské vyznání, tak se neustále zmiňuje v médiích barva pleti či etnická příslušnost, ale jen v případě, kdy má být ublíženo tzv. černému nebo tmavému, ale nikdy ne naopak.

Napadli Roma…

Napadli muslima…

vs.

Mladíci napadli starší ženu

Radikál z Lybie odpálil nálož….

Tuším, že to začne v USA a bude se to jmenovat rasová válka. Tak daleko jsme to dopracovali ve 21. století. Kdo sleduje, co se děje nyní v USA, tak moc dobře ví, že z toho nic dobrého nebude. V takovém Chicagu se více jak 70% všech evidovaných vražd odehrává mezi obyvateli černé pleti. Ale starostka Chicaga odmítá hovořit s novináři bíle barvy pleti a hovoří se hlavně o tom, že bílý policista zastřelil někde na druhém konci USA černocha, který ohrožoval zbraní své okolí, a že to je důkaz systémového rasismu bílých vůči černým.

Proti rasismu se ale bojovat musí. Protože není možné si myslet, že zločin a výtržnosti ve společnosti se budou tolerovat jen proto, že daný zločinec je černé barvy pleti.

  • MVDr. Jiří Žák, fb
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...