3.2.2015
Kategorie: Společnost

Proč kočky milují Meowing Heads?

Sdílejte článek:

(PR) 03|02|2015

Traduje se, že pokud si pořídíte domů kočku, stáváte se vy členem její smečky, nikoliv ona vaší. Zatímco pes je věrný, oddaný, poslušný a plný radosti již jen z vaší přítomnosti, kočka si na city „nehraje“. V podstatě vám jen blahosklonně dovolí, abyste jí laskali, rozmazlovali a samozřejmě dobře krmili.

Chovatelé však rádi tyto aspekty kočičí povahy přehlédnou, neboť dobře vědí, že jim to vynahradí svou přítulností, a že pohlazení  hebkého kožíšku často vydá za několik hodin psychoterapie. Aby vzájemné soužití fungovalo bez nějakých zásadních problémů a náš Mourek nebo Míca byli oním životabudičem a nositelem drobných radostí v našem životě, je třeba vědět co nejlépe potřebuje.

Kočka nebo pes?

Většina domácností, která se rozhodne pořídit si zvířecí přírůstek do rodiny, řeší právě toto dilema. Výhody a nevýhody jsme již naznačili výše, ale zodpovědný budoucí chovatel by si měl i zodpovědět otázky časové náročnosti, možnosti prostorové a v neposlední řadě i finanční. Pokud dáváte přednost raději poklidnému spolužití individualit, méně náročnému na vaše povinnosti, volba by měla býti kočka.

Co pro nového kočičího člena rodiny připravit?

 Zásadní je, obzvláště pokud nebydlíte v domě se zahradou, místo pro spaní, toaleta a škrábadlo. Kočka je poměrně aktivní a oplývá častou potřebou si obrušovat drápy. Pokud nechcete mít jejich vzorky na každém kusu dostupného nábytku, vyjděte ji v tomto vstříc. Ona je inteligentní a pozná, co se od ní očekává. Stejně jako s chozením na záchod. Pokud eliminujete tyto dvě nepříjemnosti, věřte, že váš společný život bude skutečně šťastný.

home-cats-and-dogs

Kvalitní krmení

Pro zdravý vývoj a spokojený život kočky po vašem boku je důležitá kvalitní a vyvážená strava vašeho svěřence. Existuje samozřejmě mnoho druhů i značek kočičí výživy, ale odpovědný chovatel i odpovědně vybírá to nejlepší. Máme v zásadě na výběr granule, konzervy, kapsičky pro kočky, paštiky nebo zbytky domácí stravy, které jsou však již dnes odborníky nedoporučovány pro obsah zvířátkům škodících látek. Co nám zůstane od oběda prostě strava pro kočku není.

Proč právě Meowing Heads?

Krmení pro svoje kočky vybírá dobrý chovatel  velice zodpovědně, stejně jako vybírá potraviny pro svoji lidskou „smečku“ . Musí tedy volit tradiční osvědčenou značku s nejlepšími referencemi. V tomto případě je jasnou volbou britské krmivo Meowing Heads, které obsahuje pouze ty nejkvalitnější suroviny bez umělých barviv, umělých příchutí, umělých konzervačních látek či geneticky modifikovaných příměsí. Naopak je tu spousta vitamínů a minerálních látek, které udržují našeho mazlíčka ve vynikající fyzické kondici a zvířátko nejen vypadá zdravě, ale i se zdravě cítí. Vaše kočka si toto krmení zamiluje a stejně tak bude milovat i vás.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...