10.6.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Najednou i Kamala Harris napodobuje Trumpa: Migranti jste v USA nežádoucí

Sdílejte článek:

ROMAN BEDNÁR

Ještě před rokem vehementně atakovali Demokraté na čele s Kamalou Harris tehdejšího prezidenta Donalda Trumpa za jeho “nehumánní” politiku vůči migrantům, kteří houfně a ilegálně procházeli hranicemi USA.

Trump byl Demokraty a jejich médii neustále označován za nelítostného a nelidského politika, který nemá nejmenší soucit s migranty a jejich dětmi a navíc ještě i staví na hranicích zeď. Dokonce se rozšiřovaly fámy, že Trump do migranty, kteří ilegálně překročí hranice nechá střílet.

Démonizace Trumpa v souvislosti s ilegálními migranty bylo důležitou součástí volebního boje Joe Bidena, aby tak dostal hlasy i těch, kteří jako migranti v USA mezitím už měli občanství.

Nyní se ukázala celá ošklivá nestydatost a úžasná “politická korektnost” Demokratů, když viceprezidentka Kamala Harris v Guatemale prohlásila:

“Pro migranty mám jednoznačný vzkaz – nepřicházejte na naše hranice, protože každý, kdo tam přijde, bude poslán zpět.”

Kdo toto ví a umí reflektovat, tak to musí vnímat jako absolutní nedůvěryhodnost politiky amerických Demokratů, kteří nemají nejmenší problém ústy své viceprezidentky nyní vyslovit totéž, za co Donalda Trumpa chtěli politicky znemožnit.

[ad#article_et21]

A teď tytéž systémová média, která Trumpa odsuzovala a pranýřovala za jeho nekompromisní migrantskou politiku, vychvalují a přímo do nebe vyzvedávají Harris, která jen opakuje Trumpova slova.

Kamala Harris vyhlásila svou hrozbu migrantům během své první zahraniční cesty jako viceprezidentka USA a sice v Guatemale.

Samozřejmě, že ani systémová média v Německu se ani jediným slovem nedotkla toho, že Harris v Guatemale jen jako papoušek opakovala Trumpova slova.

Dokonce uznale hovořila o tom, že Kamala Harris důsledně podporuje směřování Bidenovy antimigrační politiky – jinými slovy oba zde kráčejí směrem, který určil Donald Trump.

Angela Merkel, která hlásala a hlásá migrantskou Willkommenspolitik mlčí a nijak nekomentuje guatemalské prohlášení o migraci, tak jak ho učinila Harris.

Měla a musela by ho odmítnout a odsoudit tak, jak to udělala v případě Trumpova prohlášení o migrantech.

Na to je však příliš zbabělá, a tak to řeší mlčením a ignorováním. Joe Biden je přece její starý přítel.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...