8.6.2021
Kategorie: Politika

Největší zločinci posledního roku

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝPandemie šířená napříč polovinou světa se stala možností vedoucí k poznání charakterů mnoha lidí, ukázala nám zároveň odcizení se elit žijících mimo realitu, poukázala na hamižnost a nulové sociální vnímání politiků. To vše není až tak nic nového, snad nejděsivější se stala ochota porušovat Hippokratovu přísahu a nechat se zkorumpovat u lékařů. Co je však naprosto strašidelné je to, že se neztratili ani pediatři, tedy dětští lékaři, kteří se k vakcinační hysterii přidávají také.

Hra se strachem pokračuje i nadále. Přestože jsme na ročních minimech, pokud jde o oficiálně vydávaná čísla znamenající stav nově nakažených a hospitalizovaných, strůjci epidemie májí v záloze pořád něco, co mohou kdykoliv vytáhnout. Ani v nejvyšší špičce tzv. pandemie nedosahovaly údaje hodnot potřebných k vyhlášení epidemie. Jenže světový byznys je mocný, takže se k hysterii postupně přidávaly různé státy bez ohledu na zaměření politické reprezentace. Pár výjimek bylo, i proto byla snaha srazit z pomyslného trůnu běloruského prezidenta Lukašenka, který se odmítl přidat ke covidové lobby. Pandemii nevyhlásil, vakcíny od Pfizeru či Moderny nenakoupil a Bělorusko by žilo dál svým životem, kdyby se do jeho vnitropolitických záležitostí nevměšovaly Spojené státy a Evropská unie včetně našeho neziskového sektoru.

[ad#article_et21]

Po svém do této doby vstoupilo Rusko, které proti covidu vyvinulo svou vakcínu, nabídlo ji světu a v Evropě tím způsobilo rozkol, protože Němci logicky prosazovali svůj Pfizer, od kterého mimochodem Leyenová nakoupila zásobu takovou, že na každého Evropana vyjdou minimálně 3 dávky, Američané prosazují Modernu a Britové Astru-Zenecu. To vše bez ohledu na to, že jde o rozdílné produkty včetně způsobu prevence a neznámé účinnosti. Většina těchto vakcín vznikala horkou jehlou, je nevyzkoušena a zároveň je aplikována v tzv. experimentálním režimu. U mRNA vakcín jde navíc o úplně nový způsob genové terapie, jejíž důsledky mohou být díky vlivu na lidskou DNA doslova katastrofální. Navíc se ukazuje, že vir neměl naprosto nic společného s živočišnou říší, skutečně je produktem laboratoří a ven byl vypuštěn záměrně. Jeho vznik byl totiž předpovězen už před více roky.

Jaký je tedy seznam zločinců dle důležitosti v covidové době?

  1. Největšími grázly patřícími na šibenici jsou investoři do vzniku virů a hledající cesty k ještě větší náloži moci a bohatství. Sem patří mocné rodiny Wallenbergerů, Rothschildů, Rockefellerů, Winsdorů. Tyto rody řídí chod světa a jsou koncentrací zla. Jsou také jediné, které mají dost majetku na to, aby z něj mohly proběhnout sanace škod jimi způsobenými. Jenže žijí na svém pomyslném Olympu a nelze se k nim ani dostat.
  2. Exekutivu jejich představ o přetvoření světa tvoří lidé, jako je Gates, Fauci, Schwab, tedy multimiliardáři, kteří ovládají světové organizace, například WHO, farmaceutické a technologické koncerny. Jestliže rodiny v prvním odstavci seznamu viníků především inspirují a financují genocidu, pak exekutivci naplňují jejich plány. Jsou také velmi bohatí, ovšem jejich rodová historie není zdaleka tak impozantní a v hierarchii nejsou na úplné špičce. O to více se snaží na ni dostat, navíc mají za sebou určité úspěchy, kterými se mohou honosit. Gates zdigitalizoval život na planetě, Fauci udělal z vakcinace zbraň hromadného ničení, Schwab dokázal nejmocnější hlavy pomazané spojit s ostatními ekonomicky výkonnými subjekty a populárními tvářemi a pořádá sedánky v Davosu. A režíruje Velký reset, jehož start covid uspíšil o deset let.
  3. Mediální magnáti a provozovatelé sociálních sítí. Tady byl odveden obrovský kus špinavé práce a cenzura pomohla odstavit kritiky covidomanie, odborníky přes medicínu, psychologii a ekonomiku. Naopak podpora obchodu se strachem umožnila dalším zločincům překročit dosud myslitelné hranice porušování lidských práv a svobod. Stále mluvíme o uměle vytvořené pandemii rok běžící na všech obrazovkách a sociálních sítích.
  4. Až na místě jsou lékaři, kteří se nechali uplatit a vir ,,zpopularizovali“. Širokospektrální korupce způsobila ztrátu morálních zábran a nárůst ega mnohých nově objevených osobností ze světa odborníků. Obrovské střety v názorech byly v zárodku umlčeny a nepohodlní dehonestováni, vyhozeni, ignorováni. To na všech úrovních. Facebook, Google, Youtube, je ztišily, mazaly, nechávaly na ně zapomenout. Vzpomeňme si na plejádu našich ,,virologů a epidemiologů“, o nichž nikdo nikdy neslyšel, aby se z nich staly celebrity. Co je však alarmující, je neochota léčit ostatní nemocné, nechávat umírat pacienty postižené rakovinou a jinými závažnými onemocněními. A úplně nejhorší je, že se nezdráhají přidat pediatři a riskovat zdraví dětí.
  5. Politici jsou lidský odpad, který až na pár výjimek na celé této situaci vydělali nejen obrovské peníze (avšak směšné proto tomu, kolik jich získali zástupci z odstavců 1,2 a 3), ale zároveň se podepsali na ekonomickém propadu společnosti, degradaci hodnot a též se stali skutečnými provádějícími destruktory společnosti. Společný postup napříč politickým spektrem poukazuje na to, že rozdělení na různé strany je pouze matením občanům a řada oponentů na nadnárodních i národních úrovních má de facto společné cíle i praktiky. Politikům nelze věřit ani pozdrav.
  6. V posledním stupni dle pravidla padajícího lejna jsou ti, kteří s klapkami na očích plnili příkazy. Tedy policisté, učitelé, zaměstnanci odboru hygieny, zdravotnický personál ve vakcinačních centrech a někdy i přímo v nemocnicích, kde byli na ventilátory připojováni i pacienti, kteří by bez nich přežili. Tato skupina prostě podlehla psychóze, kterou navíc dokázala dále šířit. Pracuje však pod tlakem a je ekonomicky závislá na politicích. Těm by bylo možno odpustit, pokud jednou pochopí, na čem se podíleli.

Přestože se připravuje právní bitva nazvaná Norimberk 2, nepočítejme, že by se dotknula prvních tří skupin z našeho seznamu. Jsou příliš mocní a bohatí. Oba tyto atributy určující rozvrstvení společnosti jim zaručují klid, protože navíc postrádají svědomí. Největší zločinci bývají nepotrestáni. Pokud nezasáhne osud a karma, budou škodit nadále. A s těmi ostatními musíme doufat, že si právníci poradí. I když naděje není nijak veliká.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 4,81 out of 5)
Loading...