27.5.2021
Kategorie: Společnost

Čemu má sloužit očkování našich dětí?

Sdílejte článek:

NATÁLIE VACHATOVÁ

natalie-vachatova83868809_0Přispívá-li něco k tvorbě konspiračních teorií, pak jsou to výzvy k naočkování našich dětí. To jen poznámka pro všechny Kartouze, až budou hlásit Bruselu zas protivakcinační narativ.


Tak tedy, píšu to nerada, protože rozumím všem stranám na (proti)očkovacím břehu. Chápu, že se chtějí lidé vrátit k normálnímu životu a že chtějí cestovat a chodit na pivo a že mnoho z nich vnímá očkování jako možnost zas normálně žít. A taky chápu ty, kteří ten nátlak na očkování časem neověřenými látkami odmítají, kteří pochybují o účinnosti, kteří se víc bojí následků po očkování než samotného covidu. Ale když jde o děti… však víte, mám sama dvě.

[ad#article_et21]

Připomínám, že vakcíny jsou PODMÍNEČNĚ registrované, tudíž nám pár důležitých dat a let chybí. EMA v průběhu posouzení měnila dokonce plán registrace – zkracoval se. Také není moc důvod nezkracovat. Těch pár let na projevení všech potenciálních rizik se týdny ani měsíci nahradit moc nedá. Takže zkrátit registraci za dané situace, kdy se na potenciální následky v čase stejně kašle, je vlastně logické. Pak se nemůžeme divit, že řada států SCHVÁLENÉ vakcíny začala stahovat, protože se množila poškození zdraví a úmrtí a už to nešlo moc tutlat. Tím je o kvalitě evropského oficiálního schválení řečeno to nejpodstatnější.

Než necháte naočkovat sebe a své děti proti covidu, budete nejprve podepisovat papír, že jakékoli škody jsou váš problém. Nic takového nemusíte podepisovat při očkování třeba proti spalničkám, tetanu a ani dokonce třeba proti rotavirům.

A nakonec nechápu, k čemu má sloužit očkování našich dětí. Vždyť rodiče, kteří své děti nechají naočkovat, budou s největší pravděpodobností naočkováni také. Koho takové děti tedy budou reálně ohrožovat?

Rozhodně nevyzývám k tomu, aby se lidé nenechávali očkovat. Říkám jen, pochopte ty, kteří se nenechají.
Očkování dětí odstartuje symbolicky na Den dětí.

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 votes, average: 4,71 out of 5)
Loading...