26.5.2021
Kategorie: Politika

Pokrytectví nadrženého pokrokáře Feriho

Sdílejte článek:

EVA HRINDOVÁ

eva-hrindovaK Ferimu se už vyjádřil kdekdo. Přidám tedy i já svou trošku do mlýna. Vypadá to, že se Dominik prostě choval jako každý testosteronem nadupaný chlap. Problémem je to, že je veřejně známý a svého postavení využíval k tomu, aby získával obdiv dívek a jednodušší přístup k jejich “tělům”. Využíval také faktu, že jako ikonu mladých liberálů, ho dost dlouho všichni kryli. Mohl si prakticky dělat, co chtěl. Bez veřejné a společenské kontroly.


Jednoznačně jeho případ ukazuje selhání médií, kteří se navážejí jen do osob, které jsou jim nesympatické. Bůh ví, co všechno prochází dalším “ikonám”. Nikdy se to nedozvíme, protože veřejná kontrola neexistuje. Jediné, co média umí, je šikanovat a hejtovat jimi neoblíbené osoby.

[ad#article_et21]

Jestli Dominik Feri nějaké dívky znásilnil, je třeba to dokázat. Pokud je obtěžoval a dotíral na ně, k jeho odsouzení to nestačí. Takto by mohl být propíraný kdejaký kluk a to i zpětně. Agresivní kluci, kteří chtějí sex, jsou nepříjemní, ale řekněme si to narovinu. K normálnímu životu to patří.

Jakmile se začnou kluci držet zpátky, normální život skončí. Kluci musí holky dobývat a holky se musí naučit se bránit. Překročí-li to hranice otravného obtěžování, je třeba to řešit a to hned.

Vlastně mě Feriho případ potěšil. Protože nám ukazuje, jak jsou kecy liberálů ve veřejném prostoru pokrytecké. Plná huba o nenásilí, o respektu k ženám, o toleranci, ale ve skutečnosti žijí stejné životy jako my. Cloumají s nimi hormony, jsou netolerantní, agresivní a v běžném životě se chovají jako standardní parchanti. Lžou, podvádí a dělají chyby.

No řekněte, není lepší mít politiky, kteří na nás nehrají taková divadla? Nestydí se za to, že chtějí moc a mají rádi peníze, nestydí se za to, že občas vybuchnou a zachovají se jako normální člověk?

Když vidím prozářené fotografie lídrů koalice SPOLU, přesně to mě napadá. Hrajete na nás pěkná šméčka, protože tu bezchybnost vám stejně nikdo nevěří!

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 4,65 out of 5)
Loading...