8.5.2021
Kategorie: Společnost

Tohle se fakt děje?

Sdílejte článek:

RED HOOK

Je tu Máj, lásky čas, matko.

Hrdlička jede bomby a jeden by se měl připitoměle usmívat na svůj milovaný protějšek a nedumat o tom, proč se ta podivná osoba kolem něj neustále motá.

 

Akorát že v Česku to moc nejde. Doba je neklidná a my od Hooka začínáme mít pocit, že jsme na trip vyrazili komplet.

Pan prezident promluvil k národu. Poté, co mu jeho hradní Parta brusiče Karhana napsala noty. Ve Vrběticích to prý mohli odpálit rozvědčíci, ale taky nemuseli. Jsou tedy dvě verze a ono se ukáže, bo věc má pozadí.

Pak se ozvala ministryně spravedlnosti, že verzí je mnohem víc. Jak jsme se my od Hooka doslechli, mohl za tím podle ní klidně stát třeba někdo z Michle, nebo z Vršovic.

Dál to paní ministyně nerozvedla, bo je vázána přísahou, že prozradí jen to, o čem ví kulový.

Možná proto neustále něco povídá.

Slovenský premiér České republiky poté prohlásil, že verze je jen jedna, akorát že se přesně neví, která to je, protože Rusáci za sebou zametli stopy.

Pan vicepremiér Hamáček ho doplnil, že stopy, které ve Vrběticích nebyly zameteny, se podařilo odlít podle návodu z Bobří hráze. Jedná se prý s největší pravděpodobností o stopy přerostlého sibiřského jelena. Pokud to nebyl rozvědčík ve speciálních laptích.

Jo.

[ad#article_et21]

Pan vicepremiér Hamáček je muž akce. Pod vlivem četby Forsytha rozehrál smělou zpravodajskou hru, ze které vyšel jako dezorientovaný podivín.

Vymyslel, že pojede do Moskvy vytěžit informace ohledně Vrbětic. Z několika na sobě nezávislých zdrojů jsme slyšeli, že chtěl nejprve zvolit krytí prostého venkovana, stejně jako důstojník SAS Martin z Forsythova dokumentu Boží pěst, když se infiltroval do Iráku.

Chtěl se do Moskvy dostat s klíckou na slepice, kde by v dvojitém dně byl ukryt balíček k přežití.

Další varianta byla, že se do Moskvy dostane jako frontman skupiny Tap Tap. Tohle by asi bez problémů prošlo, bohužel mu ale do toho hodil vidle pan premiér s tím, že máme vela vrúbkou a Prchal taky nevyžehlí všetko.

Pan Hamáček tedy nakonec nikam nejel. Což je myslím dobře, bo má díky tomu dost času přemýšlet o tom, čím by chtěl v životě být.

Věk už na tyhle úvahy má. Doufám, že vymyslí něco smysluplného, protože zatím to bylo dost o ničem.

Chtěl jsem psát dál, ale letím navoskovat lyže, bo se na Mrákotíně rozběhl vlek. Tak ať si to trochu užiju, že.

Uff.

Tačvúd s Gekonem se mě ráno ptali, jestli si příliš nevymýšlím. Jsem jim řekl, že ne. Že spíš toho spoustu vynechávám, abych neodpálil komp.

Dnes bude pod mrakem.

To je zatím vše.

  • Zelený Škraloup, FB
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 3,94 out of 5)
Loading...