5.5.2021
Kategorie: Kultura a tipy

Úklid domácností Praha: Čím dál více poptávaná služba

Sdílejte článek:

Člověk 21. století musí stíhat kariéru, rodinu, koníčky, a ještě hromadu dalších věcí. Na takové úkony, jako je úklid domácnosti, prostě nezbývá čas. Proto se zase vracíme zpátky v čase. Ne, nebydlí s námi doma služebné, ale nezdráháme si zavolat úklidovou firmu. Když ne pravidelně, tak aspoň dvakrát do roka před Vánocemi a Velikonocemi, protože čas od času se hodí, když se ten úklid udělá pořádně.

Před pár lety bychom se na ženu, která by nám řekla, že si platí úklidovou firmu, dívali skrz prsty. Copak není schopná se postarat o vlastní domácnost? Dnes už jsou názory jiné.

Čistý domov bez starostí

Nikdo nechce žít ve špíně, nemluvě o tom, že špinavé prostředí není dobré ani pro zdraví. Všichni to víme, ne všichni jsme ochotní se pravidelně věnovat uklízení. A právě od toho jsou tady firmy nabízející úklid domácností Praha.

Zvládají běžné činnosti jako vytírání a voskování podlah, vysávání, čištění spotřebičů, dezinfekci koupelen a WC, utírání prachu, leštění zrcadel, úklid balkonu apod. Dle domluvy za vás šikovná paní na úklid může i vyžehlit, zalít květiny nebo vyprat. Jednou za čas se vyplatí celkový úklid včetně mytí a leštění vstupních dveří, umývání topných těles, vymývání nečistot z odpadkových košů atd.

Na kolik takový úklid vyjde?

Ceny se samozřejmě různí. Například Perfekt úklid specializující se na úklid komerčních prostor a úklid domácností Praha domácnosti uklízí za ceny od 150 Kč za hodinu. Za některé další služby se pak připlácí, mezi ty patří například čištění čalounění, strojové mytí podlahy apod.

Úklidová firma se hodí i na úklid po řemeslnících

Každý si musí sám zhodnotit, zda jsou pro něj cennější peníze, nebo čas, a podle toho se rozhodnout, jestli má zájem o úklid domácností Praha. Na profesionály si můžete vzpomenout třeba i v případě, kdy potřebujete uklidit po řemeslnících při rekonstrukci. Celková kalkulace je typicky na dohodě, vysokých částek se neobávejte.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Loading...