2.5.2021
Kategorie: Kultura a tipy

Kde nakoupit bitcoiny? Jednou z možností je platforma eToro

Sdílejte článek:

Mnozí lidé byli ke kryptoměnám v čele s bitcoinem v minulosti skeptičtí. Dnes už si pochybovat snad nikdo nedovolí. Hodnota bitcoinu v nedávné minulosti rostla tak, že jsme se nestačili divit. Rozhodli jste se i vy uložit nějaké své peníze do kryptoměny? Pak vás pravděpodobně bude zajímat, kde ji vůbec pořídit.

Největší kryptoměna na světě, globální měna budoucnosti, jedinečná šance ke zbohatnutí. Ať už vidíte bitcoin jakkoliv, stejný potenciál jako vy v něm vidí celá řada dalších jedinců i firem. Mezi nimi nechybí ani populární investiční platforma eToro, která bitcoin začala obchodovat už dávno. Platforma eToro má licenci v ČR a rozhraní je dostupné i v češtině. Důkazem spolehlivosti je dlouhá historie, eToro funguje od roku 2006. Jde tedy o bezpečné místo pro obchodování s kryptoměnami.

Žádné technické znalosti nepotřebujete

Nákup bitcoinů přes eToro je snadný. Platforma za vás vyřeší všechny technické procesy na pozadí jako nastavení peněženky.

Stačí se zaregistrovat na eToro.com, k čemuž budete potřebovat mobilní telefon (pro ověřovací kód) a naskenovaný doklad totožnosti. Pak na svůj eToro účet vložíte peníze prostřednictvím platby kartou, bankovního převodu či jiné možnosti a můžete nakupovat. Bitcoin najdete v kategorii kryptoměny, dále si vyberete množství a potvrdíte nákup. Proces je jednoduchý a intuitivní.

Nákup bitcoinu bez poplatků

Na rozdíl od některých jiných krypto platforem si eToro neúčtuje poplatky za jednotlivé transakce. Peníze vydělává prostřednictvím tzv. spreadů, tedy nakupuje za nižší sazbu a prodává vám za sazbu vyšší. Přesto byste měli mít v paměti některé skryté neobchodní poplatky:

  • za neaktivitu účtu (nejste-li aktivní po dobu 12 měsíců),
  • za převod měny,
  • za výběr peněz.

Na závěr ještě jeden tip. Chcete-li se seznámit s procesem nákupu bitcoinů a celou platformou eToro, využijte možnosti otevřít si demo účet, kde neobchodujete se skutečnými penězi.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...