1.5.2021
Kategorie: Společnost

Jourová nesmí do Ruska

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Rusko zakázalo vstup osmi činitelům ze zemí EU i z unijních struktur, včetně místopředsedkyně Evropské komise (EK) Věry Jourové a šéfa Evropského parlamentu Davida Sassoliho. Oznámilo to na svém webu ruské ministerstvo zahraničí. Podle něj je krok odvetou Moskvy za nové unijní sankce. Tři nevyšší představitelé institucí EU krok Moskvy společně důrazně odmítli jako nepřijatelný a nepodložený. Jourová v reakci uvedla, že se hodlá dál zasazovat o lidská práva, svobodu médií a demokracii.

„Neustálá snaha Ruska rozsévat dezinformace a podkopávat lidská práva si zaslouží silnou a stálou reakci. Pokud je to cena za říkání pravdy, pak ji ráda zaplatím.“

Tohle jsou slova Jourové, která má zákaz cesty do Ruska a za sebe se vůbec nedivím. Představuje sama sebe jako hrdinku a jak se obětuje, ale já ji docela ráda oznámím, že hodně českých lidí by ji nejraději zakázalo vstup i do ČR. Nevím, jestli si to vůbec uvědomuje, nebo jí to je prostě jedno. Co jí záleží na mínění nějakých lidí z ČR. Pro ni je život v EU na ČR a její občany naprosto kašle. Její cesta je dlážděna urážkami našich lidí a jako naše reprezentantka v EU je naprosto šílená. Proto vám připomenu výtah z mých starších článků abyste věděli kdo to osoba je, jak myslí a co vlastně chce.

Za koho kope?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 votes, average: 4,97 out of 5)
Loading...