23.4.2021
Kategorie: Politika

Neomalenost komunistů

Sdílejte článek:

HELENA VLACHOVÁ

Je až s podivem, kolik opovážlivosti v sobě najdou komunisté, když se netají svou náklonností k Rusku. Usilují o to, aby naše země změnila směr a dala se cestou na Východ. Do záhuby.

  • Motto “Na rtech má přetvářku, kdo nenávidí, ve svém nitru chová lest.” (Přísloví Šalomounova, Třetí sbírka, pořízená muži Chizkijášovými, 26.24)

Je až s podivem, kolik opovážlivosti v sobě najdou komunisté, když se netají svou náklonností k Rusku. Usilují o to, aby naše země změnila směr a dala se cestou na Východ. Do záhuby.

Komunistům zřejmě nestačí, kam až naši zem dovedli po roce 1948, jak zradili a pozvali sem vojska Varšavské smlouvy v srpnu 1968, jim nestačí, kolik škod tu za dvacet jedna let napáchala sovětská vojska. Jim nestačí justiční vraždy, jichž se dopustili na těch, kteří nesouzněli s jejich zhoubnou ideologií. Jim nestačí, kolik lidských životů zmarnili pronásledováním, kolik útrap lidem způsobili. Ekonomika se pod jejich vládou stala nevýkonnou, kvetl černý trh, melouchářství, papalášství, korupce. Místo, aby se dali cestou pokání a zpytování svědomí, co všechno způsobili, mají v sobě tolik opovážlivosti, že chtějí zatáhnout naši zem do zkázy.

[ad#article_et21]

Kdyby bylo Rusko socialistickým státem, jeden by se tendencím soudruhů nedivil. Ale vždyť v současném Rusku žádný socialismus, případně komunismus, není. Země je ovládána několika oligarchy, střední třída téměř neexistuje, většina obyvatel žije v bídě. Žebráci na ulicích nejsou ničím neojedinělým. Odvěký alkoholismus, jenž se podepisuje na psychickém stavu populace, do toho absence demokracie a potlačování lidských práv, toť obraz současného Ruska. V tom se naši soudruzi vzhlédli? V takovém uspořádání státu? Tam by chtěli naši zemi dovést? Z jejich projevů je cítit hrubá síla, absence jakékoli noblesy, proto je to tolik táhne tam, kde lidský život nemá žádnou cenu a naopak platí násilné potlačování demokracie.

I když polistopadový vývoj naší země není bez chyb, stále se potýkáme s komunistickou devastací lidského myšlení, je možno zaznamenat velké zlepšení našich životů. Životní úroveň se nedá vůbec srovnat s tím, jak se tu žilo pod vládou komunistické strany. V současnosti většinu naší populace tvoří střední třída na rozdíl od Ruska. Teď sice prožíváme koronakrizi, ale po ní opět přijdou dobré dny. Naše spojení s NATO je pro naši zemi dostatečnou ochranou, toho bychom si měli být vědomi. Nikdy neuvěřit těm, kteří naši zemi zradili v srpnu 1968. Následná normalizace měla z myslí lidí vytlačit to, co věděli snad všichni zdravě uvažující obyvatelé naší země. Že šlo o okupaci, že komunisté usilovali o udržení své ideologie hrubou vojenskou silou. Na tuto jejich zradu nelze nikdy zapomenout, ani na násilí, jehož jsou schopni…

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 votes, average: 1,61 out of 5)
Loading...