Klekat před černochy? Nasrat!

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ

kkriz18Poslední dobou se musím sám sebe ptát, zdali se mi to všechno multikulturní dění ve společnosti kolem mne nezdá. Nejen, že bílá populace se dostala do pozice společenského otloukánka, který údajně může za všechno zlo světa, ale dění se posunulo k otevřenému rasismu, jenž černí na bílých v současném světě praktikují a jsou i otevřeně podporování globálními elitami ovládajícími společenské dění a myšlení.

Nebudu tady vyjmenovávat všechny případy dehonestace bílého člověka ve sporu s černým z poslední doby, všechny dostaly dostatečný mediální prostor. Nicméně šílené je, jak se společnost, ovládaná masově myšlenkovým prizmatem dobroserů, musí s černým rasismem vypořádávat, co vše musí akceptovat a kam až musí bílá populace ustupovat.

[ad#article_et21]

Bílý pracující člověk se stal pro multikulturní fanatiky už jen dobrým zdrojem daňových příjmů, ze kterých je financováno jejich “neziskové” tažení právě proti bílému. Globálně vládnoucí banda nastavila systém tak, že běloch může jen pracovat, platit daně a hlavně držet hubu. Na druhé straně pak vedle něj mohou parazitovat barevná etnika “diskriminovaných”, která pomocí kolaborantů z neziskovek dostávají nejen “bílé” zdaněné peníze, ale společenská privilegia, která z nich vytvářejí nadřazenou rasu nedotknutelných.

Není tedy divu, že přichází barevný rasismus a bílý člověk na sobě začíná reálně pociťovat znaky apartheidu. Ovšem v opačném gardu než známe třeba z historie JAR. Tehdy tam však svět proti útlaku černých protestoval. Dnes proti útlaku bílých vládnoucí elity neprotestují ani slovíčkem, ale naopak jej ještě podporují.

Možná si řeknete, že přeháním. Možná … ale podívejte se kolem sebe. Podívejte se na hnutí BLM, podívejte se na klekání před černými v režii třeba UEFA, podívejme se na projevy Joe Bidena a jemu podobných, kteří si z barevných udělali voličskou základnu, na rasovou cenzuru nezávislých médií, na činnost neziskovek ve školách, na přepisování bílé historie na universitách, na bourání soch, na neuvěřitelné excesy v kulturní oblasti … všude se barevným ustupuje, všude je poníženým a diskriminovaným bílý člověk.

Dnes už nemůžete ani napsat slova cikán nebo černoch, abyste nebyli okamžitě obviněni z rasismu, nemůžete poukázat na prokazatelné problémy, které soužití bílých a barevných přináší. Jste okamžitě onálepkováni těmi nejhoršími slovy, které dokáže sluníčková kavárna, ovládající veřejné mínění, vymyslet. V případě opačném se však neděje nic. Ba naopak … napadený bílý je ostrakizován, protože určitě dal barevnému chudáčkovi důvod k napadení. Dnes, anebo třeba v koloniální historii.

[ad#ad_inarticle21]

Opravdu to někomu nepřipadá děsivé? Nepřipadá děsivé kam jsme to až s tím multikulturním socialismem došli? Co přijde dál? Budeme před barevnými klekat na povel zákona? Budou se nám vysmívat do obličeje, jak jsme nechali bílou rasu ponížit?

Začněme se konečně bránit! Podpořme nezávislé zdroje zpravodajství, které nazývají věci pravými jmény! Pomáhejme jim! Nenechme černé rasisty a jejich bílé kolaboranty zvítězit!   

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (79 votes, average: 4,87 out of 5)
Loading...