5.11.2016
Kategorie: Kultura a tipy

Lifeasapa podporuje slibné startupy

Sdílejte článek:

Nadace Lifeasapa byla vytvořena za účelem řešení globálních problémů

Nadace Lifeasapa byla vytvořena nejlepšími mysliteli jednadvacátého století. Byla založena na Seychelách, a od 8. ledna 2013 úspěšně rozvíjí svou činnost. Projekt byl vytvořen za účelem řešení globálních problémů, které se týkají medicíny, životního prostředí, nízké sociálně-ekonomické životní úrovně v mnoha zemích atd.

Asapa je vedoucí vědeckou organizací v regionu, která zve ke spolupráci zkušené i mladé výzkumníky. Vědci z celého světa se snaží zabránit a zastavit vznik situací, které by se mohly stát skutečným problémem a ohrožením života pro celou světovou populaci.

Nadace Lifeasapa podporuje projekty nadějných mladých vědců

Výzkumný projekt nebyl od svého založení veřejný, ale od 19. ledna 2016 se zakladatelé nadace Lifeasapa rozhodli pořádat akce, které umožní studentům a mladým vědcům seznámit se s myšlenkou projektu. Společnost začíná pořádat veřejné konference, uděluje granty studentům, dávajíc jim příležitost rozvíjet jejich nápady a podporuje startupy se zájmem o řešení globálních problémů.

Výjimečnost a úspěch společnosti Asapa spočívá v jejím nekonvenčním přístupu k vývoji nových nápadů. Profesoři udělují pozornost více projektům, které jsou navrženy k realizaci. Může ho vypracovat zkušený vědec nebo mladý odborník, důležitá je myšlenka a možnost její realizace. Pohodlný systém financování projektů umožňuje každému přispět libovolnou částkou. K tomu stačí být vlastníkem kreditní nebo debetní karty jakékoliv banky.

Po umístění svého projektu na webové stránky nadace Lifeasapa, si výzkumník může být jistý, že je úplným vlastníkem vývoje projektu. Malý poplatek je účtován pouze v případě, že je projekt úspěšně zveřejněn a získal dostatečné finanční prostředky.

Díky podpoře nápadů vědců, se společnosti již podařilo získat několik set tisíc dolarů. Z těchto prostředků bylo provedeno několik studií zaměřených na překonání stárnutí, poškození struktur DNA, obnovu mitochondrií atd. Společnost Asapa spolupracuje s významnými reklamními platformami, které díky široké veřejnosti pomáhají získávat stále více investorů pro financování nových projektů a podporu těch stávajících.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...