14.4.2021
Kategorie: Společnost

Stojíme na prahu života – neživota

Sdílejte článek:

IVA BARTOŠOVÁ

Vlastně jsme si to zavinili sami. Už v loňském březnu tím, že jsme si nasadili náhubky, které jsme si sami ušili. Jak efektivní a účinné. Neptali jsme se PROČ. Většina lidí se klepala strachy, protože viděla ten jediný šílený scénář z italské nemocnice, který nám televize neustále předkládala dokola. V okolí jsme nikoho neznali, ale akceptovali jsme tuto první demagogii a byli poslušní.

.
A pak přicházela další a další naprosto stupidní, nepochopitelná a hlavně absurdní nařízení. Někde se dokonce zavřela města. Hnus. Nechápala jsem. To jsme se tu doopravdy všichni na této planetě zbláznili? Nikdy v minulosti – a to tu byly mnohem horší nemoci, na které lidí umírali doslova na ulicích, ale které byly z nedostatku jídla, hygieny, se tu nezaváděla tak absurdní, nepochopitelná a zároveň neúčinná opatření, která s léčbou čehokoli nemohla mít nikdy nic společného.

[ad#article_et21]

Když tzv. v létě všechno “rozvolnili”, mysleli jsme si, že bude klid. Ale už v červnu nám slíbili, že v září “to” tu bude nanovo a v mnohem větší míře. Jak slíbili, tak udělali. A k tomu, abychom se báli mnohem víc, vypustili další mutace, které nás měly začít kosit ve velkém, jak přislíbil pan Flégr. Ani to se nedělo, ale opatření, která začala vláda zavádět, hraničily s lidskou demencí, natož aby jim věřil zdravý a svéprávný člověk. Zákaz zpěvu. Zákaz pití kávy na veřejnosti. Zákaz nočního vycházení. Vir se šíří víc vsedě než vestoje. Zákaz prodeje některého druhu zboží a mnoho dalších a dalších. I když si mnoho lidí touto nemocí už prošlo, žádná apokalypsa se nekonala, to jen média strašila dál a dál. Když někomu zemřela babička, obvykle to bylo na úplně jinou nemoc. Pitvy se nedělaly, tak kdo by se pídil po pravdě. Jednodušší a hlavně účinnější bylo lidi strašit. Zatemněné a vymyté mozky strachem a hlavně z neustálé mediální zastrašující masáže v televizi, většina národa zblbla a nakonec i onemocněla. Ano, kdyby nám pouštěli, že do roka všichni onemocníme rakovinou, skutečně by se tak stalo. A tak jsme nechali klidně schválit pandemický zákon, který nás bude strašit už navěky. Dobře nám tak.

Stojíme na prahu života – neživota. To, co většina z nás prožívá, se už s normálním životem sloučit opravdu nedá. Tisíce lidí jsou bez práce, bez zázemí, bez smyslu života….Vždyť co jiného je život než krásné mezilidské vztahy, pohyb, zábava, radost…. To všechno je pryč. Lidé se rozcházejí kvůli rozdílným názorům, rozbíjejí se rodiny, přátelství, mezilidské vztahy. Společnost je tak rozhádaná a nejednotná, že dokonce nemá ani stejný názor na to, zda dýchat s hadrou či bez ní.

Nechali jsme to zajít příliš daleko a tak jsme tam, kde jsme. Na ulicích nás mlátí policajti za to, že nemáme roušky, chodíme do práce, kde je důležitější ne to, jak pracujeme, ale zda jsme otestovaní a zašlo to celé tak daleko, že necháváme testovat i vlastní děti jen proto, aby mohly chodit do školy.

Zeptal se sám sebe někdo jaký to všechno má smysl?? Pokud by to totiž udělal, zjistil by, že od začátku nebylo smyslem všeho chránit nás před viry, které tady byly mimochodem odjakživa, ale udělat z nás stádo poslušných ovcí. A že se to všem mocipánům povedlo.

[ad#ad_inarticle21]

Vypadá to, že už nikdy nebudeme žít takový život jako před TÍM. Je to jednoduché: kdykoli totiž NĚKDO bude chtít, nasadí nám náhubky a začne strašit. A potom očkovat. A když budou lidé znovu umírat, znovu očkovat. Nikdo se nebude pídit po tom, zda lidé umírají na nemoc nebo na očkování a všichni se k tomu postupně podvolíme pod hrozbou nevýhod, protože potřebujeme peníze na živobytí, děti přece musí chodit do školy a my chceme jezdit na dovolenou. Nyní testování, zítra očkování. Ve všem jsou miliardy peněz a někdo to zaplatit musí.

Třeba i životem.

Měli bychom začít přemýšlet, pokud jsme to neudělali už dávno.

Za všechno si můžeme SAMI. A dobře nám tak.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (35 votes, average: 4,77 out of 5)
Loading...