1.4.2021
Kategorie: Společnost

Korporáty, banky, neziskovky jsou pijavice

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Jen otroci a v dnešní době každý kdo má v hlavě mozek musí vidět, jak moc jsme zotročení a jak moc jsme v těch potopení v těch průserech.

Pročpak se nic politikům nedaří a proč jsme tam kde jsme? Protože vláda není v jejich rukách a mají nad sebou tři velikány, kteří vypadají jako by je měli za marionetky. Ono to zaznělo jako bych jim skoro fandila a litovala je. Tak to není, protože kdo chce vládnout nesmí si nechat tu vládu sebrat bankou zlodějů z neziskovek, bank a korporátních kolosů. To už pak nejsou vládci, ale poddaní. Pokud jsou naši politici a vládní garnitura něčí poddaní, co jsme potom my? Jen otroci a v dnešní době každý kdo má v hlavě mozek musí vidět, jak moc jsme zotročení a jak moc jsme v těch potopení v těch průserech.

Za 30 let podivného kapitalismu je zřejmé jen jedno. Tam kde jsou peníze, tam je moc, arogance a naprostá lhostejnost k vlastnímu národu. Pokud máte pocit, že tím myslím politiky tak ano, ale až na jiném místě. Kde se točí peníze jsou banky, nadnárodní korporace a neziskovky. Tam hledejte ty, co mají na svědomí současnou dobu, která je k nežití. Já se jen podivuji, jak to rodiče dětí dovolí, proč se k sakru nebouří. Ano, i já mám děti, ale díky Bohu jsou dospělé a vědí dobře co se děje. Kdybych byla babičkou, teda měla vnoučata, byla bych tou nejnešťastnější ženou na světě, protože bych neměla jak pomoct.

Až skončí tahle doba covidová, budeme všichni s náramkem na ruce, pochybnou vakcínou v ruce a s prázdnýma rukama. Budce jen hrstka vyvoleným a zbytek porobených. Postupně nás obírají o naše práva až nezbude vůbec nic. Pokud si otevřete pusu a začnete bojovat, pokaždé vám ji  zavřou a pokud nezavřou netroufám si ani nahlas domyslet, co s vámi udělají.

Vy, co pořád máte pocit, že vláda dělá něco pro vás. Že roušky a vakcína jsou vaše záchrana, běžte si prosím i se svým strachem do prdele. Co z toho života zbude? Zavřete se doma a dětem vezmete budoucnost? Odložte konečně strach a zbabělost, protože ze života stejně nikdo nevyvázne živý i kdyby spal přímo v pokladně strejdy Skrblíka.

Jestli chcete spadnout přímo na hubu, tak zase ignorujte volby s tím, že nemáte koho volit. Snad máte mozek a a dokážete zvolit cestu vhodnou pro vaše děti. Nebo seďte doma na zadku a dopadnete ještě hůř. Nenechte si vnutit volby korespondenční nebo přes PC, protože tam se dají dělat bezva věci pro ty, co chtějí vládnout i když by nedostali mandát. Pokud nepůjdete k volbám tak zavřete aspoň hubu a přestaňte nadávat. Je to jen vaše vina. Volení by mělo být povinné, protože to je jediný mírový způsob, jak zastavit tyhle obchodníky se smrtí.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 4,19 out of 5)
Loading...