30.3.2021
Kategorie: Společnost

Proč se bojíte žít?

Sdílejte článek:

NATÁLIE G.

Pokud se bojíte BEZPŘÍZNAKOVÉHO viru, kvůli , kterému se musíte nechat nejprve otestovat , aby jste zjistili, zda ho vůbec máte … Proč tedy vůbec žijete? Proč teda nezalezete pod zem nebo do bunkru? Proč otravujete život lidem, kteří chtějí žít? Berete nás za hrozbu veřejného zdraví?

.
Vy nás ohrožujete! Každý den. Vaším strachem. Zdraví lidé musí být izolováni, zdraví lidé se nemohou setkávat se svými příbuznými. Tohle vám přijde normální? Kvůli hypochondrům, kteří věří všemu, co jim debilizátor poví, spousta lidí přestala žít.

My čumíme už rok na vaše zakryté tváře, na vaše vražedné oči. Kdyby jste mohli tak nás zabijete pohledem za to když zakašleme, za to že nemáme dusítka, za to , že chceme žít. Svobodu jste vyměnili za bezpečnost. A my jsme nezodpovědní sobci? To vy jste ti sobci. Manipulanti. Zatahujete ostatní lidi do strachu z této odporné agendy, která devastuje lidské životy. Agendy, která bere svobodu jako “hrozbu” pro celou společnost. A my jsme blázni?

Jste hypochondři , kteří se bojí i rýmy, angíny, složí je obyčejná bolest v krku. Kvůli vám nemůžou lidé navštěvovat rodiny. Jste zalezlí v bublině strachu, využíváte emoční techniku, že když někdo zemře, můžeme za to my. Že jsou nemocnice přeplněné kvůli nám. Jste normální? Toto je totální PSYCHOLOGICKÁ OPERACE, davová psychóza. Svým jednáním manipulujete ostatní.

Víte vůbec proč lidé umírají? Víte vůbec, že se očkuje a testuje? A nebo si jen neumíte spojit souvislosti? Plno lidí vám to sežralo, ale plno lidí se sebou nenechá vorat! Pokud se bojíte, zalezte pod zem a už nevylejzejte. Nepruďte nás s respirátorama a vůbec s celou touhle agendou. Vy jste hrozba pro celou společnost, neboť se podílíte na genocidě lidstva. Ať už vědomě či nevědomě. Některým z vás tato situace vyhovuje. Vy se jednou budete zodpovídat před samotným Bohem. Nezatahujte nás do své psychózy.

Pro vás se stala stokrát opakovaná LEŽ pravdou. Máte zatemněnou mysl a nenecháte si tuto lež nikým vyvrátit. Protože se bojíte. ALE ČEHO? ČEHO? Smrti. Bojíte se smrti, jste jako prázdné nádoby bez duše. Raději jste uvěřili falešným číslům , grafům, statistikám, křivkám jako v ekonomice…jste zkrátka hypochondři a oni to vědí. Oni vědí, že polovina lidstva se bojí rýmy. Kolik lidí na světě se bojí obyčejné rýmy..a obzvlášť chlapi! Proto se říkalo vždy “rýmička”. Vždy si dělali lidé srandu z chřipky nebo tak všeobecně z těchto nemocí. Teď? Dostanou MRTVICI. Položí je obyčejná bolest v krku, ztráta čichu , chuti..Jako by toto nebylo při chřipce! Nojo, chřipka vlastně zmizela. Neexistuje. Zažili jste někdy chřipku vůbec? No hypochondři ano, ale zapomněli jak vlastně probíhá. A kecy, že toto je jiné, si můžete nechat.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 4,53 out of 5)
Loading...