21.3.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Přežil jsem kovída

Sdílejte článek:

J. FRANĚK

Tak, vážení přátelé, Kovída chytil, ničema, což mám dozajista ze všeho toho škrabání protikovídových textíků, žejo.

Leč popravdě: je to defacto standard chřipka s tim, že nemužeš dejchat. To je jistě problém. Probudíš se ve dvě v noci, a nemůžeš se nadechnout. Nebo si to aspoň myslíš. Jojo, když nevíš, začneš hysterčit že se dusíš a kdovíco. V hysterce zvyšuji frekvenci dýchání, a to už to neudýchám vůbec, pomooooc, věším se na telefon, záchranky, špitály… – vždyť v té TV denodenně tvrdí že umřu, půjdu do tlustoprdova Papáčkova mrazáku…

Realita? Jo, je to hnusný. Ale Vím. Tedy – zpomalit dýchání, klídek, však vleže tolik kyslíku nepotřebuji… – a za pár minut se vše rovná, najednou dýcháš normálně… Jo, bude se to opakovat. No a?

Prdlačky, řekl strýc Pepin. Vím o co jde, na TV nečumím, mám načteno. Takže kdyby nááhodou, nikdy nevíš, stačí mít doma aspirin, ACC (usnadnění dýchání) a
takovou blbost – jmenuje se to Pulsní Oxymetr, pičovinka 2x5cm, levnej za
200,-Kč v každý M-Lékárně, a když hysterici kvičí že se jako dusej a umíraj,
stačí cvaknout na prst a rychle zjistíš že jaxi neumíráš. Že jen psychika, zblblá hysterkou v tévéčku… :-)))
Sračky všechno. Když to přežil já, 60-letej obézní prohulenej kardiak, přežije to
každej. Eh.

Sumárec: Jaktože jsem Kovída přežil? Jsem snad mladý atlet? Ne, viz výše. Takže, přežilo by jej 99% lidí, kdyby nic než věděli? No.. – a proč tedy nevěděli?

Proč neběží v TV každou hodinu chytré rady od opravdových doktorů, jak si s Kovídem poradit? Proč dostávají namísto toho prostor kdejací tajtrlíci s jejich mrazáky a tak?

Ne, mocní na nějaké umírající s odpuštěním prdí. Že úplně zbytečně umřelo x tisíc lidí? No a co? Hlavně že máme kšefty, bez výběrových řízení, vždyť na to tu ten Výjimečný stav je….

Víte, i v době „smrtelného Kovídího umírání“, a věřte, fakt mi nebylo dobře, mě přivedl k naprosto šílenému smíchu obraz, kdy se Červený svetr Papáček rve na podlaze vládní místnosti s pologramotným drotárkem Burešem o to, čí že partička dodá testy pro školy. Kdože dostane ty miliónky všimného. Sorryjako, makáme (na svém zbohatnutí..), nezlobte se…

Wikileaks? –Tenhle kšeft je Můj!!! Moje stará už nutně potřebuje ty liposukce, plastiky a tak. Zatímco ta tvoje? Joo, Mopslika by potřebovala, ale oni tu operaci vnitřků těch oblastí nad krkem ještě nevynalezli! Tak nezlob, je to moje! Moje, moje!!!

A mezitím se Ušatec exhibuje všude kde může, že prý rouška, nebo dvě. Nebo respoš. Že jsou roušky na nic? Nevadí. Že ty dvě byly výsledkem špatného překladu? Nevadí. Takže..?

-Mistře, vy jako doktor asi víte, že hadry nad 2m vzdálenosti nepomáhají, ba naopak, mohou způsobovat nemalé zdravotní obtíže.

-No a? Hadry nosit budete, protože jsme tak rozhodli. Jinak vás zakleknou!

-Ale není tomu tak, že lékař, který úmyslně způsobí poškození zdraví svého pacienta, přichází o licenci?

-Checht, proto máme výjimečný stav! Nic neplatí. Co, blbečku?

-Aha, hmm. Už tomu rozumím.

-Čemu rozumíš, idiote? Myslíš si že Předseda nakoupil půl mega hadrů jen tak? Že se neprodaj? To je jako budu platit já? Prdlačky, ty je budeš kupovat a platit, protože my máme Moc! A Papáčka, a policajty!

-No dobrá. Takže riskovat rakovinu plic díky omezení ventilace je asi ok, že, „doktore“?

-Týýý už, týýý… – my řekli, a vy dejcháte vlastní vydejchanej vzduch, od dubna budete pít vlastní moč, žrát vlasrní hov…. – my vám to zarazíme! To eště uvidíte, šmejdi!

-Ale, pane doktore?

Následnému vřeštění už není příliš rozumět, zda jde o mobilitu, senilitu či debilitu neví už nikdo.

A takhle to tady chodí. No nic, jsou dvě varianty. Buď se stane Zázrak, na podzim bude zvolen někdo, kdo tuhle pakáž nechá pochytat a zavřít na věky věků.

Nebo se stane Ukrajina. Vláda oligarchů, vlastnících vše, od novin přes televize…

No, nechci být hnusný. Současná vládní sebranka by nemohla existovat ani 5 vteřin bez mocné podpory spodiny, oněch tzv. „koblihářů“. Co budou oni „Kobliháři“ dělat, až zjistí, že jediným způsobem jak uživit rodinu v tomhle totálně zbídačelém státě, je na počátku roku nasednout do omlácené dodávky a jet na rok otročit za minimální mzdu kamsi.. – no, UKčka vám řeknou.

Taky si kdysi nemysleli…

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (35 votes, average: 4,31 out of 5)
Loading...