7.1.2015
Kategorie: Politika

V Evropě začala válka

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ 08|01|2015

Dánsko, Norsko, Švédsko, Velká Británie, Německo, Francie … a další, ještě nedávno hrdé, evropské země umírají pod nánosem multikulturního socialismu, který jim pod volebními sliby sociálního státu, jistot, budoucí prosperity a etnicky obohacené společnosti nových imigrantů, kteří budou vydělávat na důchody, přinesla banda politických demagogických neomarxistických psychopatů, neváhajících pro své erární šmelinářství a plná koryta obětovat vlastní národy.

[ad#hornisiroka]

Propagandistická zástěrka cesty k  modernímu státu sociálních jistot byla okopírována od „nejlepších“ tvůrců Potěmkinovských vesnic komunistického totalitního systému. Obereme (zdaníme) zbohatlické vykořisťovatele a budeme rozdávat dobro zadarmo všem. Tedy těm, kteří nám svými volebními hlasy pomohou držet se co nejdéle v sedle. Pokud na naše páchání všeobecného dobra nebude stačit množství takto získaných cizích peněz, zdroje si vytvoříme. Půjčíme si na úkor našich dětí nebo hlasy nakoupíme importem „potřebných“  z jiných krajů (a mravů).

Vzhledem k tomu, že se tato politika fabiánského socialismu podávaného plíživou salámovou metodou vládnoucím oligarchům v Evropě osvědčila, ztratila mocenská věrchuška veškeré zábrany. Ve všech zemích EU máme větší či menší dávku socialismu, multikulturně obohaceného. Všude je likvidována tradiční střední produktivní třída původní společnosti a je nahrazována sociálními erárními parazity z domácích sluníčkových dobroserů, vycvičených neokomunistickými sociálně demokratickými partajemi různých jmen, nebo ekonomickými přistěhovalci nekompaktibilních kultur, kteří za sociální úplatky drží své dávkodárce u mocenských koryt.

Výsledky tohoto demagogicko-populistického podvodu na tvorbu demokratické volební většiny, neochvějně věřící ve všeobjímající moudrý stát, který ji provede od kolébky do hrobu pomocí tisíců zákazů, příkazů, regulací či nařízení a sebere jí odpovědnost, sebevědomí i osobnost, začínáme dnes vidět stále jasněji. Parazitická lůza navyklá na krmné dávky z erárních penězovodů si začíná Evropu přizpůsobovat ku obrazu svému. Je žádostiva stále většího a většího daňového okrádání, sociálně „spravedlivého“ přerozdělování i multikulutrního obohacování.

3worldddd

Připosraná, politicky korektní vládnoucí „elita“, jenž si navykla na výhody papálášského socialismu, který jí nechal vydělávat nepředstavitelné korupční peníze ze zdrojů, které přeci jsou, a který ji nechal porodit chobotnici mafiánských vztahů s kmotrovsko-šmelinářskou skupinou politických podnikatelů, závislých na státním penězovodu, má tedy najednou v ulicích svých měst problém. Jejich elektorát se začíná stále hlasitěji hlásit o svůj díl slibovaných přerozdělovaných pomejí.

Chce míti šťastné zítřky ihned! Již se jim nechce čekat doma na kavalci, při zívání v neziskovce, při kavárenských pseudointelektuálních debatách o nesmrtelnosti chrousta či při studiu Koránu na směšné erární almužny. Chce to mít všechno zadarmo tady a teď! Chce to mít po svém! Zlikvidovat všechny ty rasistické, xenofobní, vykořisťovatelské kurvy, co jim brání svým životním a pracovním postojem v cestě ke slibovanému multikulturnímu socialistickému ráji!

A tak se likviduje.  Na přání „sociálně potřebných“, politicky korektně, v zájmu humanismu, v zájmu šťastného soužití evropských národů. Likviduje se drobné a střední podnikání, národní hrdost, racionální myšlení, svobodné vyjadřování. Jakýkoliv náznak odporu proti hlavnímu propagandistickému proudu je kriminalizován. Na druhé straně však ten samý hlavní propagandistický proud omlouvá veškerá zvěrstva páchaná socialistickými dobrosery i multukulturními, hlavně islámskými, obohacovači. Dokonce opatrně a tiše našlapuje i v případech teroristických řádění, násilností či vražd.

[ad#velkadolni]

Oba póly společnosti se tak výrazně radikalizují. Jedni z přirozeného strachu o své holé živobytí, druzí s vymytými mozky o svých nezadatelných „právech a nárocích“ v sociálně multikulturní společnosti. Střetů bude přibývat a evropským neokomunistickým socialistům pomalu docházejí cizí peníze, ony zdroje, které mají udržet sociální smír. Válka v Evropě právě začala!

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (41 votes, average: 4,78 out of 5)
Loading...