10.2.2021
Kategorie: Společnost

Luxusní život na ministerstvu, bída mezi obyčejnými lidmi!

Sdílejte článek:

N.LISKOVÁ/I.CSÁKOVÁ 

LISKOVACSAKOVAJan Blatný (za ANO) vyplatil svým náměstkům a ředitelům odborů na Ministerstvu zdravotnictví v rámci tzv. mimořádných odměn téměř 4 000 000 Kč! Někteří si přišli až na čtvrt milionu. Neuvěřitelné! Státní zaměstnanci si díky „COVIDU“ užívají luxusu, zatímco většina živnostníků nemá už několik měsíců z čeho žít…

Očekávali bychom snížení platů, když už nás všechny zavlekli do podvodu, který je ovšem pro ně samotné zlatým dolem.
.
Čili zatímco matky samoživitelky, otcové ve stejné situaci, zkrachovalí podnikatelé doslova přežívají a převracejí každou korunu, jsou psychicky zničeni a dennodenně bombardováni dalšími „informacemi a nařízeními,“ která v nich jen vyvolávají větší strach, úředníci na ministerstvu si štědře rozdělují miliony a v jejich případě se o strachu rozhodně bavit nebudeme, že?!
.
Každý občan ČR má právo se ptát a má právo na odpověď. Proto vzneseme oficiální dotaz panu Blatnému a Vládě České republiky, který se bude týkat hospodaření s veřejnými prostředky. Politici jsou našimi zaměstnanci, my jsme si je zvolili, my je financujeme z našich daní, a proto mají povinnost (což se očividně neděje) s našimi finančními prostředky zacházet vždy transparentně a občanům této země se ze svých kroků zodpovídat.
  • Nela Lisková a Ilona Csáková, FB
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,86 out of 5)
Loading...