6.2.2021
Kategorie: Společnost

LGBT, Česká pošta a něco navíc…

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝMédia nám přinesla informaci o tom, že se Česká pošta stala členem vybrané společnosti firem, ve kterých jsou homosexuálové a příslušníci některé z dalších jinak sexuálně zaměřených skupin vítanými. Česká pošta je tak nově členem PRIDE BUSSINES FORA. Jen pro Vaši představu, mezi další patří Vodafone, ČSOB, Microsoft, Avast či například Exxonmobil. Možná, že s některou z výše uvedených společností spolupracujete, takže by Vás nemělo překvapit, až Vás za přepážkou v bance bude obsluhovat zmalovaný kluk mající pocit, že je delfín. Jistě taková skupina lidí existuje a je sdružena do některé z těch menšinových vystupujících například na pochodu Pride Prag.

Někomu se možná zdá, že prosazování genderově neutrální politiky ustalo. Jak je vidět, je to pouze falešný dojem ovlivněný covidihysterií, která již rok drtí s převahou všechna ostatní témata. V šermování jehlami od vakcinačního nářadí a smršti čísel tak zaniká jakékoliv další dění. Malinko odbočíme. Tušili jste, že když se jeden člověk nechá třeba 3x otestovat a je pokaždé pozitivní, je do statistik nakažených zanesen nikoliv jako jeden člověk, ale tři samostatní? Jen abyste věděli, jak také vznikají ta strašidelná čísla. Zpět však k ostatnímu dění. Před rok se svět zajímal o agresivitu Turecka v blízkosti řeckých ostrovů. Ani ta se nijak nesnížila a Turkové nadále ve Středozemním moři operují a v sousedním Černém dokonce otestovali novou protilodní zbraň, a to v ostrém provedení. Ale vnímáte, že by setím média zabývala?

Covidové šílenství na nějakou dobu dokázaly aspoň částečně přehlušit americké prezidentské volby, ale po uvedení předtočené inaugurace Bidena v televizním zpravodajství na nás dolehlo informační embargo a v podstatě jako by Spojené státy přestaly existovat, přestože se očekávalo, co se tam bude dít nadále. Byly přeci podané různé žaloby, u Republikánů to vřelo, přičemž několik z nich zradilo svého kandidáta, Demokraté se pustili do obrovské čistky a nedá se předpokládat, že by se příznivci protikandidátů na post v Bílém domu opět chytli kolem ramen a šli spolu na pivo. Takže co se tam děje, to se dozvídáme pouze z kusých informací proliberárních médií a o skutečné realitě se nic nedozvídáme.

Podobně je to s pokračováním řízené migrace, která se nezastavila ani nyní. Svědčí o tom pokračující snaha utvořit z EU jeden společný stát při potlačení jakýchkoliv pravomocí vlád jednotlivých členů Evropské unie. Mezi základní kameny této aktivity je sjednotit daňové systémy, měnu, právní a hospodářskénáležitosti a mimo jiné přenechat na Bruselu rozhodnutí o přerozdělování migrantů bez možnosti odmítnout je. Přechod na direktivní vládnutí a nadnárodní ,,zájmy“ už přinutili v tomto směru rozumně uvažující politiky ve velké Británii k opuštění roztodivného evropského spolku a dle dalších indicií k to mu směřuje i Maďarsko. My bohužel o něčem takovém můžeme jen snít. V kontextu s tímto je obrana Lukašenka v Bělorusku před liberály naprosto logická, protože tlak na státní převrat je obrovský a kdo vnímá dění v EU a má aspoň trochu rozum, musí to chápat, že Lukašenko nechce svůj lid vystavit tomu, co tu podstupujeme my. Někdy je mít diktátora s pevnou rukou a jistými zásadami v čele státu výhodou. Teď asi liberálům praskla žilka.

Covidová zpravodajství narušil ještě případ Navalného. Tento člověk vydávaný u nás za šéfa opozice vůči Putinovi je de facto v Rusku proslulý především svou hospodářskou kriminalitou. Není v tom, sám, spolupracuje celá rodina Navalných. Nynější soudy se tak týkají jeho defraudace a překračování zákonů, při kterém se Navalnyj obohatil o pár milionů. Jistě, můžeme polemizovat o tom, jak složité je z člena nepohodlné opozice udělat zloděje, nicméně ruští soudci v tom mají jasno. Poté už lze pouze položit otázku, zdali jsou tamní soudci stejně nestranní, jako třeba náš předseda Ústavního soudu Rychetský. Jisté však je, že Vladimír Putin bere svého údajného politického soka spíše jako zloděje než jako někoho, koho je třeba otravovat novičokem. V podstatě Navalnyj s pomocí médií zkusil zamést stopy po podvodech a využil k tomu svou účelovou politickou angažovanost. Není to nic nového, i v našich končinách jsme pár podobných případů měli. A takový Babiš to dotáhnul až na předsedu vlády a Kalousek by rád možná obýval Pražský hrad. Navalnyj byl včas zastaven. Ovšem za řevu Sörösovým pohůnků typu Petříčka, ČT a dalších.

Začali jsme Českou poštou. Nevíme, kolik jejích zaměstnanců z celkového počtu 27000 je homosexuálně zaměřených a v podstatě je jedno, kdo do správné schránky hodí Vám určenou zásilku. Pošta má dost jiných problémů, než je sexuální orientace pracovníků a všichni víme, že neřešení problémů způsobuje vzestup konkurence. Zvláště v poslední době se různé jiné formy doručovaní především balíčků bouřlivě rozvíjely a Česká pošta stagnovala. Takže se aspoň nově pyšní svou LGBT neutralitou. Za to jsme fakt všichni rádi, takže by se pošťáci mohli vrátit ke své práci a bez ohledu na to, koho preferují v posteli, začít pořádně makat. To je vzhledem k tomu, že jde o státní zaměstnance, tak nějak důležitější. Samozřejmě řada z nich odvádí skutečně dobrou práci, otázkou tedy zůstává, kde je zakopaný pes. Že by to bylo v managmentu, který je tolik hrdý na svou LGBT aktivitu?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 4,62 out of 5)
Loading...