29.1.2021
Kategorie: Společnost

Světová důchodová reforma

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Přišel by soumrak lidstva v podobě biologické zbraně kterého nevidíte a necítíte. Začal se boj o zdroje a místo na zemi.

Gibraltar je malá britská kolonie. Počet  obyvatel je 32 000. Před 9. lednem měla za celou dobu Covidu jen 17 úmrtí. Od 9. ledna počet úmrtí na Covid či s Covidem neuvěřitelně vzrostl. Dalších třicet šest úmrtí za něco málo přes týden a umírali další. Počet vystoupal na 53 zemřelých. Co se změnilo? Začala se vakcinace.

Všichni kromě tří z těch, kteří tento víkend zemřeli, byli v péči Obytných služeb pro seniory. Mezi zemřelými bylo šest žen a čtyři muži, nejmladší na počátku 70. let, nejstarší na konci 90. let. Všichni byli zaznamenáni jako úmrtí z Covid-19.

  • Prvním byl muž s bydlištěm v pobytových službách pro seniory ve věku 90 – 95 let.
  • Druhým byl muž ve věku 70 – 75 let, který byl v době své smrti také pacientem s rakovinou.
  • Třetí byla žena s bydlištěm v pobytových službách pro seniory ve věku 90 – 95 let.
  • Čtvrtá byla žena ve věku 95 – 100 let, která dnes zemřela na zápal plic COVID-19.

Začala jsem Gibraltarem a vracím se domů abych se zaposlouchala do zpráv na českém kanálu Prima CNN abych pochopila, co za zrůdnosti se u nás dějí. Nejen u nás, ale po celém světě probíhá podivná důchodová reforma. Staří lidé pobírající důchod jsou prostě a jednoduše na odpis. Taková je pravda.

Devět z deseti pacientů na našem oddělení ARO zemře

Pacienti starší 70 let mají minimální šanci na přežití, tak bereme ty perspektivnější. To je realita ze severní Moravy. Stav pacientů se mění jak už to u nemocných lidí bývá. Co se změnilo? Změna je v přístupu k nemocných, k samotnému lidství. Doktoři tvrdí, že jejich kapacity jsou omezené a proto nemohou přijmout každého, kdo by to potřeboval. Co je na tom divného? Že musí rozlišovat lidi na věkem neperspektivní a na ty, co by ještě mohli platit daně. Kdo má nad 70 tak má prostě smůlu a já nechápu proč. Docela by mne zajímalo jak by se páni doktoři rozhodli mezi svojí 80-letou matkou a 40-letou cizí ženou. Nechali by svoji matku zemřít a zachránili by cizí ženu? Nebudu jim sahat do svědomí, ale oni sami by tohle měli řešit se svým vlastním svědomím.

Lékaři si hrají na Boha o rozhodují o životě smrti a říkají že je to z důvodu nedostatku lůžek, nedostatku personálu a další řeči. Místo toho by se měli ptát politiků a ministra zdravotnictví proč nejsou otevřeny bezvadné polní nemocnice co stojí bez užitku, zato za ně platíme šílené sumy. Pročpak tam nevozí ty, na které nezbylo místo v kamenné nemocnici?

Je to jen další útok na staré lidi aby podstoupili bez řečí vakcinaci a ještě se na ni těšili a byli jim vděční. Strašné na tom je, že jim ti bezmocní stařečci a stařenky důvěřují a právě na to se vládci světa spoléhají. Lidé nebrání svoje rodiče, svoje děti a ani sami sebe. Nic se neděje a všichni pokorně berou osud oveček a čekají na svůj určený osud. Poslouchají vládu, nosí náhubky, uzavírají se do samoty  vlastních domovů a velká spousta jich dostane deprese, panické ataky a z bývalých bezva lidí budou trosky těšící se na konec za každou cenu.

Možná to lidé nevidí, nebo nechtějí vidět, ale tohle je novodobý druh války. Nejde bojovat celosvětově zbraněmi hromadného ničení, protože pak by zde zbyl jen popel a prach. Přišel by soumrak lidstva v podobě biologické zbraně kterého nevidíte a necítíte. Začal se boj o zdroje a místo na zemi.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 4,43 out of 5)
Loading...