28.12.2020
Kategorie: Ekonomika

Vládní covidový kretenismus dostupuje vrcholu

Sdílejte článek:

PETR ŠTĚPÁNEK

stepanekDoslova v přímém přenosu můžeme právě pozorovat, kterak vládní covidový kretenismus dostupuje vrcholu. Na jednom marketovém prostoru si některé zboží nesmíme koupit – chudáci prodejci za tím účelem museli zbudovat „policejní“ zábrany nebo na zboží navléct megakondomy –, jiné ano.

Prý aby to bylo spravedlivé vůči malým obchodům, které musejí být zavřené komplet. Co na tom, že v těch se ale nenakazil nikdy nikdo a nic takového ani nehrozí.

Na podporu Covid-19 si nesmíte koupit respirátor.

Na podporu Covid-19 si nesmíte koupit respirátor.

Blázni, idioti a kreténi někdy bývají zábavní, ba dokonce bible svatá zmiňuje, že chudí duchem jsou blahoslavení, neboť jejich království je nebeské. Nic proti tomu. Ale že by idioti, kteréni a blázni neměli sedět zrovna ve vládě, a ještě k tomu v této pošahané době, na tom se nejspíš my ostatní, co nám v hlavě ještě stále zbývá aspoň kousek šedé kúry mozkové, snad shodneme.

Ergo: Ministrem zdravotnictví by tedy opravdu neměl být kretén, zrovna tak jako by jím neměl být předseda vlády, který si jej do svého kabinetu povolal. Že to tak ale – bohužel – je, nás vládní potentáti přesvědčují den co den. Ba dokonce to nabírá grády. A tak přestože udeřily mrazy, blbost – ta vládní – doslova kvete.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (49 votes, average: 4,82 out of 5)
Loading...