12.11.2020
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Nastupující fašismus

Sdílejte článek:

PETR VELÍŠEK

Před pár dny proběhla medii zpráva o plošném testování Slováků na koronavirus. Zní to jako šílená a nesmyslná věc, ale šílení politici dělají šílené věci. Zvláště v této šílené době epidemiologického teroru. Ovšem to, co se děje na Slovensku by se dalo označit již v podstatě za fašismus. Jen žluté hvězdy se změnily za certifikát z pochybného testování. Lidé jsou dnes na Slovensku dvojí kategorie. Ti jimž test potvrdil negativitu na protilátky proti koronaviru a na ty, kteří se této stupidní akce neúčastnili nebo kterým vyšel test positivně.

Ti první prý mohou z domu, ti druzí mají zhebnout za zdmi domovů jako prašivé ovce, protože jsou přeci strašně nebezpeční. A lidé nic. Chápu, že když pán velkomožný lidem pohrozí, že buď půjdou povinně na test, nebo přijdou o práci a vlastně i o život, že se většina rozhodne pro první variantu. Ovšem nechápu, jak si takovéto otevřeně totalitní manýry nechají lidé vůbec líbit. Druhý den po vyhlášení takového otevřeného boje proti občanům měla být revoluce a ten pán velkomožný měl v Dunaji polykat andělíčky. Co si ještě budou moci tyrani vymyslet, aby občané konečně začali bránit vlastní životy. Musí být přijaty nové norimberské zákony? Nebo snad obnoven Terezín, či snad dokonce Osvětim? Drzost a bezohlednost některých politiků, kteří v honbě za vlastním ziskem jsou schopni změnit stát v koncentrační tábor a zničit celý národ je nebetyčná. To, co prosadil slovenský premier je zločin proti lidskosti! A bohužel mu to prochází, protože ostatní politici mlčí stejně jako drtivá většina občanů. Děsím se budoucnosti!

Druhá stránka věci je faktická. Jistě je neuvěřitelné, kolik testů – prý až tři miliony – stihli provést za 3 dny. Co se ale vlastně takovým testováním zjistilo? Prý byly nalezeny protilátky na daný virus u cca. 1% lidí. A co to znamená? Že 1 % lidí je nemocných? To rozhodně ne, nemocný je ten, kdo vykazuje příznaky nemoci. Že 1% občanů je infikovaných? To také nelze říci. Použité testy zjišťují přítomnost protilátek, to znamená, že positivně testovaný se s daným virem nedávno setkal, má‑li vir ovšem v sobě, nebo už je bez něho se nezjistí. Podle některých zpráv prý protilátky v těle nezůstávají dlouho, takže se ani zároveň nedá říci, jestli se naopak negativně testovaní s virem kdy setkali nebo ne. Nevím, jestli byli testováni i nemocní, ať už léčící se doma nebo v nemocnici. Jediným výsledkem je tedy zjištění, že asi 1% obyvatel se v nedávné době či v současnosti setkalo s příslušným virem. Když k tomu ovšem ještě připočteme nízkou spolehlivost použitých testů, můžeme vše shrnout, že vlastně nevíme nic. A toto nic je vykoupeno segregací společnosti, v podstatě apartheidem, dehonestací a útiskem občanů a přesunem značné sumy peněz ze státní kapsy k překupníkům s testy. Zdá se, že poslední skutečnost je hlavním důvodem celé akce. Tedy vedle uspokojení pána velkomožného z uplatnění absolutní moci nad lidmi.

Z překvapivého výsledku celé akce lze ovšem vyvodit ještě jeden závěr. Totiž, pokud by pouze 1% obyvatel mělo v sobě protilátky (a osobně si myslím, že ve skutečnosti to je mnohem víc lidí), znamenalo by to buď, že použité testy jsou k ničemu, nebo že se žádná epidemie nekoná. To je ale noční můra všech zainteresovaných politiků a hlavně farmaceutických firem, protože, pak jsou všechna proti-epidemiologická opatření proti neexistující epidemii zbytečná. Uvidíme, jak se z toho slovenský premier vylže. A jak dlouho se Slováci nechají terorisovat.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...