Biden presidentem: Komunistické státy americké … vláda neomarxistické, rasistické, multikulturní a LGBT lůzy

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ

kkriz18Bohužel s tím nic neuděláme. Dříve nejsvobodnější země světa se stala těsnou většinou socialistickou Tramtárií fanatických levičáků. Stačí se jen podívat na podporovatele a voliče senilního Joea: Rasisté z BLM, komunisté z Antify, nenávistní levicoví neomarxisti, radikální LGBT aktivisté, černí darmožrouti s nataženou prackou pro státní podporu … a jim podobní, vše v režii Deep State. Tito vyhráli americké volby. Ještě před pár desetiletími něco nemyslitelného, dnes děsivá realita.

Socha svobody pláče a s ní všichni ti pracovití a produktivní lidé, kteří udělali Ameriku velkou, svobodnou a prosperující zemí, kde se nespoléhalo na milodary státu ani na progresivistickou sociální teorii myšlenkového komunismu. Kde multikultura měla jasně vymezené místo a pozitivní diskriminace menšin byla cizí slovo. Otcové zakladatelé USA se musí v hrobě obracet.

Nejsmutnější na tom je, že vlastní národ zradila tradiční politická strana. Zoufalí Demokraté najeli na multikulturně socialistickou vlnu, která ve slušné společnosti nemá místo. Vůbec jim nevadí, že zradili všechny principy, na kterých byly Spojené státy kdysi vybudovány. Pro svoje koryta a finanční toky se z Demokratů staly neokomunistické prostitutky, které vedou zemi do záhuby.

My, tady ve východním bloku, máme zkušenosti kam politika Demokratů vede. Jak se projeví její naroubování na kdysi baštu kapitalismu můžeme jen odhadovat. Kam až Joe Biden a jeho administrativa zajde? Kam ustoupí například černým rasistům z BLM? Budou se bílí Američané bát o svoje životy jako v JAR? Kam ustoupí aktivistům LGBT? Budou se heterosexuálové muset stydět za svoji “úchylku”? Bude v ulicích řádit Antifa a budou hořet americká města? Budou muset Demokraté neomarxistické fanatiky uplácet štědrými sociálními dávkami jak u nás cikány, aby nerabovali a nevyvolávali stále nové a nové nepokoje?

Vize je to šílená, ale bohužel naprosto realistická. Můžeme to nakonec vidět i v praxi “naší” EU. Pro pravicově orientované občany celého světa je prostě zvolení Joe Bidena presidentem USA velmi špatná zpráva. 

Jak jste spokojeni s výsledkem presidentských voleb v USA?

View Results

Nahrávání ... Nahrávání ...
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (50 votes, average: 4,76 out of 5)
Loading...