8.11.2020
Kategorie: Společnost

Thunbergová tepe Trumpa: Vychladni a jdi se podívat na film!

Sdílejte článek:

SM

Švédská klimatická aktivistka Greta Thunbergová se pustila na svém Twitteru do amerického Trumpa, který nyní bojuje o obhajobu prezidentského křesla.

Greta Thunbergová a Donald Trump se nemají příliš v lásce. Nejprve Trump ,,zaútočil” na 17letou Thunbergovou v momentě, když získala na konci minulého roku prestižní ocenění časopisu Time. Udělené ocenění vnímal označil Trump jako ,,směšné” a poradil Thunbergové ,,kurz sebeovládání”.

To si však Thunbergová nenechala líbit a kontrovala o rok později v prezidentských volbách, když se pustila do úřadujícího amerického prezidenta. ,,Tak směšné. Donald musí zapracovat na svém sebeovládání a pak jít na nějaký starý dobrý film s kamarádem. Zvolni, Donalde, zvolni,” napsala mladá klimatická aktivistka na svém Twitteru. Thunbergová tak doslova parafrázovala rok starý Trumpův tweet.

Její odpověď americkému prezidentovi získala poměrně širokou publicitu, když byla retweetována téměř 300 000krát.

V těchto dnech obhajuje republikán Donald Trump prezidentskou funkci, kdy stojí proti demokratovi Joe Bidenovi. Souboj je zatím těsný, nicméně pomyslné misky vah se začínají spíše přiklánět k Bidenovi.

 

  • jpost.com
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 2,71 out of 5)
Loading...
1 komentář