22.10.2020
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Kolaps zdravotnictví

Sdílejte článek:

MICHAL BRAND

Předpovědi o kolapsu zdravotnictví se začínají pomalu ale jistě naplňovat. Přesně do kolapsu zdravotnictví nás totiž vedou absurdní a pomatená opatření soudruha plukovníka a jeho týmu (ať už jde o kamarilu presstitutů nebo pomatené parazitology nebo o „pouhé“ kariéristy, kteří již třídně prohlédli a pochopili, za co se budou rozdávat tituly, prebendy a funkce; a to ani nemluvím o pozváních na různé konference, o grantech, o mezinárodních „nezávislých“ „odborných“ oceněních, o různých „cenách za mír, lásku a humanitu“ ani o jiných, nepřeberných formách úplatků).

Počet hospitalizovaných utěšeně narůstá

Počet lidí hospitalizovaných v nemocnicích narůstá. Viníkem je především soudruh plukovník a ostatní kovidalarmisté. Soudruh plukovník jednak šíří paniku a jeho prohlášení zavdávají důvodné podezření pro šíření poplašné zprávy, a jednak přijímá opatření, která vedou zásadně ke zhoršení situace i z pohledu výsledků „boje proti pandemii“ (pokud vezmeme údaje Ministerstva strachu jako skutečné a ne jako zcela nebo zčásti vymyšlené – k tomu později).

Pozn.: Šíření poplašné zprávy – trestní sazba až 8 let, vzhledem k tomu že svými prohlášeními působí škody velkého rozsahu, a to jak škody ekonomické, tak škody zdravotní – deprese, nárůst sebevražd, smrt zejména starých lidí právě vlivem strachu a stresu.

Uměle vyvolaná panika a hysterie má svoje konkrétní důsledky. Ministerstvo strachu aktuálně udává 4 064 hospitalizovaných. Z nich zhruba polovina nemá vůbec žádné příznaky. Jsou to zdraví lidé bez jakékoli nemoci spojené se SARS-CoV-2. Uvedl to před časem sám soudruh plukovník. Stejná fakta uvádí i ředitelé nemocnic.

Soudruh plukovník:

Ředitele Thomayerovy nemocnice:

Takže tedy ze 4 tisíc hospitalizovaných „nemocných“ covid jich zhruba 2 tisíce nejsou vůbec nemocní. Vůbec. Bezpříznakový pacient je pacient, který nemá nemoc. Znáte snad třeba nějakou „bezpříznakovou chřipku“? Jako „máte chřipku, ale nic vám není, ani teplota, ani kašel, ani rýma, ani bolesti hlavy, ani bolesti svalů a kloubů, prostě naprosto nic, ani při vyšetření orgánů a krve jsme nic nenašli. Ale na tyčce, co jsme vám strčili do nosu, jsme možná našli možná stopu možná RNA možná viru XYZ, takže jste nemocný a basta!“

Ministerstvo strachu zatím ještě nezačalo „ve veřejném zájmu“ Ministra pro mrazáky na mrtvoly Hamáčka zatajovat úplně všechny údaje, takže se dozvídáme, že „v těžkém stavu a/nebo s vysoce intenzívní péčí” je aktuálně 634 hospitalizovaných s pozitivním testem na SARS-CoV-2.

Naneštěstí nevíme, nebo možná naštěstí (pro místodržící a říšského protektora P., protože tradice defenestrací má v našem národě hluboké kořeny) tedy – naneštěstí nebo naštěstí – nevíme, co přesně znamená „v těžkém stavu a/nebo s vysoce intenzívní péčí”.

Pozn.: Pokud je „těžký stav“ třeba i případ jako €-poslanec Pospíšil, který jak sám uvedl, byl v tak vážném stavu, že jednoho večera se sebral a šel do nemocnice. Tam byl v tak vážném stavu, že na twitteru neustále komentoval nejen aktuální politické dění a sportovní zápasy, ale i svůj děsivě vážný stav. Mimochodem, už jsem to jednou psal – jak to, že Pospíšilův manžel-ka Moravec nebyl v karanténě, ale vesele pořádal svoji pravidelnou brainwashing agitační seanci na ČT1?

Ostatně, jak to, že ani kolegové Boučka z Príma-CNN nebyli všichni v karanténě, když měl tak strašný covid, že se mu špatně četly knihy a byl tak unavený, že spal i 16 hodin v kuse?

Že by přísná pravidla neplatila na agitátory kovidalarmismu? Koneckonců, ani Zeman nedodržuje pravidla, k jejichž přísnému dodržování a dalšímu zostření tak halasně vyzývá. A stejně jako Moravec si na takové flagrantní porušení pravidel pozve také soudruha plukovníka, který ty buzerace sám vytváří a zpřísňuje pokaždé, když včerejší čísla Ministerstva strachu nejsou lepší vlivem opatření platných od zítřka. Se soudruhem plukovníkem jsme prostě opět v zemi, kde zítra již znamená včera. A bude to horší.

Zpět k faktům. Máme 634 osob hospitalizovaných osob, u kterých je hospitalizace vůbec alespoň trochu oprávněná. Z nich je neznámé množství hospitalizací takových, které také nepotřebují hospitalizaci a za normálních podmínek by je poslali domů. (Jako třeba zmíněný €-poslanec). V jedné z diskuzí pod článkem o nesmírném utrpení €-poslance a o tom, že dokonce dostal dvoje antibiotika, v jak strašlivém stavu byl, tedy v jedné diskusi jsem zachytil komentář z lidu, který si dovolím ocitovat (protože má v sobě více moudrosti, než tři tuny blábolů kočkového parazitologa s akademickými tituly, pro příklad „vzdělance“):

Před šesti lety jsem měl zápal plic. Dvě dávky antibiotik, horečka vyletěla přes čtyřicet, dodnes mám uložené foto, přes 39 jsem měl snad týden.

K plné aerobní zátěží jsem se vracel tři měsíce.

Byl jsem doma.

Jen kdyby to někoho zajímalo. 

Konec citace. Z diskuse o nebohém €-poslanci, který v nemocnici ležel celé 4 dny, které trávil psaním na sociální sítě, a – považte! – měl dvoje antibiotika a pak po třech dnech ještě není plně v kondici! ;-)

Zajímavý obrázek poskytuje i nemocnice v Uherském Hradišti, „v centru strašlivé morové rány“.

Již několik týdnů patříte, co se týče počtu hospitalizovaných s covidem-19, k nejvytíženějším nemocnicím v republice. Jak jste na tom nyní?

V současné době máme hospitalizovaných 116 covid pozitivních pacientů, přičemž nejužší místo je na lůžkách intenzivní péče, kde máme celkem 23 pacientů na umělé plicní ventilaci, ale ne všechny covid pozitivní.

Konec citace

Takže v této nemocnici je hospitalizováno 116 covid pozitivních, tedy s pozitivním výsledkem PCR testu na SARS-CoV-2.

Z nich zřejmě hospitalizaci potřebuje kvůli covidu méně než 23 pacientů, protože na intenzívní péči jich je ze 116 jen 23 celkem, včetně hospitalizovaných bez pozitivního testu a tedy ze zcela jiných důvodů.

Kolik jich je na intenzívní péči z jiných, ne-kovidových důvodů nevíme, ale z formulace vyplývá, že jich zřejmě bude minimálně 5-6. Kdyby jich nekovidových bylo méně, formulace by pravděpodobně zněla „téměř všichni s covidem“, zejména v tomto kovidalarmistickém článku s ředitelem, který se zcela jasně řadí ke kovidalarmistům a citovým kovid-vyděračům.

Takže tedy 116 zabraných lůžek. 23 pacientů na intenzívní péči (ti jediní, kteří by byli za normální situace s jakýmkoli podobným akutním zdravotním stavem hospitalizováni). Z nich je zhruba 17-18 s pozitivním testem. A z nich neznámé procento má jiné vážné zdravotní potíže a SARS-CoV-2 je buď zcela vedlejší v celkovém zdravotním stavu, nebo je katalyzátorem, spouštěčem zhoršení zdravotního stavu dotyčného. Ale takovým spouštěčem může být kdykoli klidně i jiný virus, chřipka, viry „běžného nachlazení“ apod.

Takže: Kolik z těch 17-18 má jiné vážné zdravotní potíže nebo chronická a dlouhodobá onemocnění nijak nesouvisející s covid?

A kolik z nich má třeba zápal plic způsobený jiným virem nebo jinou infekcí a SARS-CoV-2 není hlavní příčina akutních obtíží?

Kolik z nich jsou obézní, kardiaci, diabetici, tedy lidé, s dispozicí k vážným zdravotním problémům PŘI JAKÉKOLI VIRÓZE VČETNĚ CHŘIPKY?

Kolik je tedy v této nemocnici skutečných nemocných covid? 10? 12? Kolik je z nich těch, kteří neměli už před pandemií vážné predispozice pro vážné obtíže při jakékoli virové infekci včetně např. chřipky a u kterých tedy SARS-CoV-2 není jen jedním z mnoha možných virů, které by u těchto lidí způsobily vážné obtíže v aktuálně probíhající virové sezoně? 4? 5?

Pozn.: Každý rok se objevují různé sezónní virózy, chřipky. A každý rok je velké množství lidí, kteří mají predispozice a po nákaze kterýmkoli z těchto virů se u nich objeví vážné komplikace. Staří lidé, diabetici, astmatici, kardiaci, obézní lidé např. Každý rok se stovky a tisíce nebo desetitisíce z nich ocitnou ve vážném zdravotním stavu kvůli nějaké viróze nebo bakteriální infekci. A každý rok stovky z nich, resp. spíše tisíce z nich zemřou. Smrtí stejně strašnou jako je každá smrt. Každá. Ať už s pozitivním testem na jeden jediný konkrétní virus nebo bez testu.

Jinak než jako citové vydírání a hrubé porušení nejen etiky lékaře ale i nejzákladnějších norem slušnosti a lidské morálky nelze nazvat prohlášení pana ředitele:

Co byste vzkázal všem těm, kteří stále covid bagatelizují a dělají vše pro to, aby obešli opatření?

Moc bych jim přál, aby sami, ani jejich nejbližší, nezažili na vlastní kůži těžkou formu covidu, a tedy nepotřebovali péči našich lékařů a nezažili jak intubaci, tak napojení na ventilátor. Po těchto zkušenostech se totiž všechny hodnoty rázem mění.

Konec citace

Na koronavirus v ČR zatím zemřelo okolo 140-170 lidí. Ostatní jsou falešně vykázaná úmrtí (viz . můj článek „Koronavirus – Tvrdá data o neexistující pandemii“, případně předchozí analýzy dat v „Běžte už s Covidem do prdele“ 1 až 3).

Jakákoli smrt je strašná. Každá jedna z těch 100 000 smrtí každý jeden jednotlivý rok v České republice, každá z těch smrtí je smutná, strašlivá, bolestivá. Smrt s pozitivním testem PCR na SARS-CoV-2 pan Sládek prý nikomu nepřeje. Ale naznačuje tím, že tato smrt je jiná, strašná, zatímco jiné smrti jsou zřejmě ok, v pohodě, piánko.

Pan Sládek by prý nikomu nepřál smrt s pozitivním testem na covid, ale jinou smrt by zřejmě přál komukoli, nebo jak tomu máme rozumět? Smrt s pozitivním testem je strašnější, než třeba smrt na zápal plic z rhinovirů, které běžně způsobují jen rýmu, ale u disponovaných jedinců i zápal plic a smrt? Smrt s pozitivním testem je strašná a proto musí být zdůrazněna, zatímco smrt na rakovinu je v poho a vedle smrti s pozitivním testem o nic nejde?

Pan Sládek společně s presstituty psychicky manipulují lidi do strachu. Daleko za hranicemi lékařské etiky, daleko za hranicemi elementární lidské slušnosti a morálky.

Do podvědomí člověka pan Sládek implantuje pocit „když budu proti opatřením, tak umřu zadušením na JIPce“. Člověk by zvracel, jak odporného jednání jsou někteří lidé schopni a jak odporných manipulativních metod jsou ochotni používat, když jim chybí jakékoli věcné argumenty.

Namísto faktických argumentů v rámci věcné debaty o skutečných počtech NAKAŽENÝCH, o skutečných počtech vážně nemocných KVŮLI SARS-CoV-2 a o skutečných počtech úmrtí v příčinné souvislosti s nemocí Covid-19, namísto toho tu máme snahu zastrašovat lidi nenápadným proklínáním „mohli byste umírat na zadušení, to byste pak mluvili jinak“, ergo lékařská debata ve stylu „držte hubu nebo si to přivoláte“.

Naprosto odporné strašení lidí a manipulativní psychologické zastrašování oponentů s jiným názorem. Ještě by mohl pan Sládek špendlíkem propichovat panenky představující oponenty kovidalarmistů.

Pozn.: Pikantní je, že pokud vezmeme do úvahy údaje udávaná Ministerstvem strachu jako pravdivá, pak se zřejmě soudruh plukovník dopouští navíc v době ohrožení státu nejen Šíření poplašné zprávy, ale navíc i trestného činu Šíření nakažlivé lidské nemoci, protože každé opatření soudruha plukovníka vede vždy jen k jednomu – k nárůstu vykázaných „nakažených“ (věcně vzato „lidí s pozitivním PCR testem“, ale sami kovidalarmisté přeci hovoří o „nakažených“).

Od té doby, co začala operace „vyhodíme Vojtěcha a dosadíme plukovníka“, tak stále znovu a znovu dochází pořád dokola k jedné jediné věci – plukovník vytvoří opatření a zavede je. Počet „nakažených“ stoupne. Soudruh plukovník připraví a prosadí nová opatření. Po jejich zavedení – počet „nakažených“ stoupne. A tak dále a tak dále.

Soudruh plukovník a jeho opatření jsou zcela očividně nejsilnější faktor způsobující šíření viru. Včera soudruh plukovník oznámil další opatření stanného práva, ehm, lockdown, který ovšem samozřejmě vůbec není lockdown, protože nazývat stanné právo lockdownem by bylo třídně neuvědomělé. A hned nám oznámil, že po zavedení těch nejpřísnějších opatření se bude údajná nákaza šířit ještě více a ještě rychleji a to nejméně dalších 19 dnů, až do 11.listopadu. Vzhledem k inkubační době okolo 5 dní je tedy zcela neoddiskutovatelně zřejmé, že současná opatření soudruha plukovníka budou jediným důvodem k šíření „nákazy“. A soudruh plukovník to očividně ví velice dobře. ;-)

Nebo možná ví, jaká čísla bude od teď až do 11.listopadu zveřejňovat IT oddělení Ministerstva strachu. ;-)

Možná se ti lidé „nakazí“ ve frontě na odběr vzorků. Nebo z roušek. Nevím. Ale v létě, kdy byla všechna opatření uvolněná a lidé se chovali normálně, tak podíl pozitivních testů jen mírně vzrostl, ale počet hospitalizovaných ve „vážném stavu“ nevzrostl prakticky vůbec. Takže rostl podíl lidí, kteří se s virem potkali, a buď měli jen mírné onemocnění, nebo neměli vůbec žádné onemocnění (až 80% „nakažených“ může být „bezpříznakových“ tedy imunních, jejich imunitní systém se s virem vypořádá i bez Prymuly). V létě bez jakýchkoli omezení rostl počet lidí, kteří se s virem potkali, ale počet opravdu nemocných nijak nerostl. Zato po zavedení opatření neustále roste počet lidí s pozitivním výsledkem testu, roste jejich podíl na populaci a roste počet hospitalizovaných s pozitivním testem. Ergo: Opatření soudruha plukovníka jsou příčinou nárůstu počtu nemocných.

Anebo ta data o počtu testů denně a o počtu „nakažených“ jsou jedna velká zas….ná lež.

Počet lékařů a sester v karanténě utěšeně narůstá

Naprosto absurdní testování zdravých lidí jedním ne příliš spolehlivým testem má svoje reálné důsledky. Nejen že je uměle vytvářena hysterická panika mezi obyvatelstvem. Ale také čím dál více zdravotníků odchází do karantény. Jsou sice v drtivé většině případů zcela zdraví, ale ošetřují osoby s Virem, s virem s velkým V, a proto jakmile mají pozitivní výsledek PCR testu mna Virus, musí do karantény.

Pokud bychom podobným způsobem postupovali při jakékoli každoroční chřipkové epidemii a testovali přítomnost kousku RNA daného chřipkového viru na sliznici zdravotníků, tak by nám odešlo během prvního týdne do karantény patrně celé infekční oddělení každé nemocnice, plus k tomu ještě čtvrtina až polovina všech ostatních oddělení i obslužného personálu nemocnice. Tedy včetně prodavaček v kantýně a vrátných.

Konkrétní příklady:

Nemocnice v Uherském Hradišti:

Asi kolem 110 zdravotníků, kteří jsou jednak covid pozitivní, ale i jinak nemocní či na ošetřovném. V celkovém počtu 1100–1200 zdravotnických zaměstnanců se tak nejedná o úplně malé číslo.

Konec citace

Takže v Uherském Hradišti je zhruba o něco méně než 10% zdravotnického personálu odesláno do karantény. Ne proto, že by byli nemocní, ne proto, že by byli infekční. Jen proto, že mají pozitivní test, který „odhalil“, že na jejich sliznici se vyskytuje minimálně jeden kousek RNA viru SARS-CoV-2. Možná „mrtvý“ (zbytková RNA), možná v marginálním množství, které nemůže způsobit ani nemoc ani rozšíření infekce.

Pozn.: Nikdo z nás není sterilní. Každý, kdo se pohybuje normálně po světě má na sobě a na sliznicích nosohltanu obrovské množství různých bakterií, virů, zbytků virů, spor plísní a hub – přeci právě k tomu je např. sliznice nosohltanu, aby tohle všechno ze vzduchu ZACHYTILA! (A aby tak nedošlo k infekci organismu, zejm. citlivých dolních cest dýchacích a především velice zranitelných plic). Sterilní, bez pozitivního PCR testu na něco (podle sezóny virů, celkově na kdeco), tedy bez pozitivního PCR testu bude každý až po kremaci.

Thomayerova nemocnice v Praze:

Ještě před začátkem pandemie chybělo v Thomayerově nemocnici zhruba 80 zdravotních sester. „Teď v druhé vlně koronaviru ten problém ještě akceleroval, protože máme aktuálně v domácí izolaci 70 sester a doktorů,“ vysvětluje nouzi o zdravotnický personál ředitel.

Thomayerova nemocnice má celkem zhruba 1850+ zdravotnických zaměstnanců (dle výroční zprávy za rok 2018).

Z nich je 70 v karanténě. Tedy k dlouhodobě chybějícím cca 2-4% zdravotních sester je nyní navíc výpadek další cca 4% lékařského a zdravotnického personálu.

Data: http://www.ftn.cz/upload/ftn/O_nemocnici/Dokumenty/vyrocni_zpravy/VZ_TN_2018_w.pdf

Ještě by měl soudruh plukovník co nejvíce rozšířit omezení, aby pokud možno všechny zdravotnice s malými dětmi (řekněme do 13-15 let věku) zůstaly doma. To by v tom byl čert, aby opatření soudruha plukovníka nezpůsobila ten rozvrat zdravotnictví slíbený pomateným toxoplasmikem F. a mrazákem na mrtvoly H.

Počet testů denně, kvalita testů

Už jsem o tom psal několikrát, ale protože jde o velice důležitou věc, napíšu to znova. SZÚ prováděl běžně maximálně 1 500 testů týdně ve špičkách chřipkových epidemií. SZÚ jistě patřil mezi několik málo hlavních institucí zabývajících se testy na přítomnost virů (a baktérií) v České republice. Možná byl ten nejvýznamnější. 1 500 testů týdně jako maximum. Dříve 300 testů denně. A teď 38 000 tisíc testů denně. Kde se vzala tato stopadesátinásobná kapacita?

Mohlo by Ministerstvo strachu, ehm, Ministerstvo zdravotnictví zveřejnit, které laboratoře provádí vyhodnocení odebraných vzorků a kdy byly tyto laboratoře certifikovány?

Kde se vzal tak rychle stopadesátinásobek kvalifikovaných pracovníků pro pečlivé a správné zpracování vzorků a vyhodnocení testů?

Mohlo by Ministerstvo zveřejnit, kolik která laboratoř který den zpracovala vzorků a s jakým výsledkem?

(Možná by se objevily závažné odchylky u některých laboratoří a některých testovacích sad ukazující možnou nízkou kvalitu některých laboratoří nebo některých testů.)

Mohlo by Ministerstvo zveřejnit, jak často jsou tato pracoviště kontrolována na bezinfekčnost a s jakými výsledky?

Mohlo by Ministerstvo zdravotnictví na webu covid zveřejnit vyhlášku, která jistě předepisuje, jak často se musí dezinfikovat odběrové místo a jak často si musí personál na odběrovém místě měnit oblečení za nové, sterilní?

Mohlo by Ministerstvo zveřejnit, zda je prováděna statistická výstupní kontrola jednotlivých laboratoří a odběrových míst prověřením výsledků?

(Klasická statistická výstupní kontrola – nijak náročná na počty testů, zato umožňuje snadno eliminovat nekvalitní procedury a nekvalitní testovací sady. Tedy snadno a bez nároků na dodatečné kapacity a finance umožňuje zabránit „zmetkovitosti“ testování. Ale o to nejde, jde jen o „rekord nakažených“, takže čím horší kvalita testování, tím lépe.)

Viz

Jaká je spolehlivost používaných testů?

Jsou testovací sady certifikovány nebo na to „není čas“?

Jsou srovnány s etalonem, tedy vyzkoušeným, spolehlivým testem na statisticky dostatečném počtu vzorků (na to stačí otestovat pár desítek vzorků alá výstupní kontrola), nebo na to „není čas“?

Které testovací sady jsou aktuálně certifikované?

Od kterých výrobců?

Která odběrová místa používají které sady?

Jsou tyto testovací sady pravidelně testovány metodami kontroly kvality na neinfekčnost?

(V USA byly na jaře prokazatelně testovací sady masově kontaminovány koronavirem. Takže kdo se nechal otestovat, ten dostal koronavirus. )

Viz

The review, conducted by two Department of Health and Human Services lawyers, also said there was “time pressure” at the CDC to launch testing, and “lab practices that may have been insufficient to prevent the risk of contamination.” Konec citace

Ale ani tím řada otázek nekončí.

V České republice je aktuálně 168 odběrových míst. Většina z nich pracuje jen 5 dní v týdnu a většinou jen 5 nebo méně hodin denně.

Rekord v denním počtu údajně odebraných vzorků padl 16.10., kdy prý bylo za jeden jediný den otestováno celkem 38 685 vzorků/lidí. Pokud vyplnění údajů a odběr jednoho vzorku trvá celkem tři minuty, pak v průměru muselo každé odběrové místo dne 16.října pracovat – chvíle napětí – 11,5 hodiny. Pokud by vyplnění údajů a odběr vzorků trvalo 6 minut, muselo každé odběrové místo 16.října pracovat 23 hodin bez přestávky.

16.října byl pátek a Češi zřejmě místo odjezdu na chalupu šli hromadně na odběr vzorků. Aby udělali soudruhu generalissimovi radost.

Ještě zajímavější je pak údaj za sobotu 17.10. Tento den bylo prý odebráno a otestováno 29 273 vzorků/osob. Vzhledem k tomu, že v sobotu drtivá většina odběrových míst buď vůbec nepracuje, nebo jen několik málo hodin (často jen 3 hodiny), pak to musel být úplně údernický den. Pokud odhadneme, že pracovala jen polovina odběrových míst (ve skutečnosti spíše mnohem méně), pak v sobotu 17.10. musela všechna otevřená odběrová místa pracovat 18 hodin denně, pokud průměrné sepsání údajů a odebrání vzorků trvalo 3 minuty. Pokud celá procedura trvala minut 6, pak v sobotu 17.10. pracovala otevřená odběrová místa zhruba 36 hodin denně. Úderníci. ;-)

Poznámka pro absolventy genderových studií a moderních humanitních studijních oborů: den má 24 hodin. Ale počet hodin v rámci jednoho dne, to je samozřejmě jen „White Supremacy“. Den má libovolné množství hodin podle toho, jak se kdo ráno rozhodne. A když zavelí soudruh plukovník, tak den na odběrném místě může mít klidně 36 hodin i více.

Než jsem dopsal tento článek, máme tu další rekord. 20.října prý bylo otestováno více než 40 tisíc lidí. Tak to už musíte mít ve svém nejbližším okolí mraky lidí, kteří byli v uplynulém týdnu na testech, že?

Mohlo by Ministerstvo strachu zveřejnit denní statistiku, kolik které odběrové místo odebralo vzorků? A to zpětně za celé období pandemie a ode dneška průběžně za každý den? Možná by byl překvapen každý, kdo blízko takového místa bydlí nebo chodí. A možná by byli překvapeni i pracovníci těchto odběrových míst. ;-)

Kdo provozuje odběrová místa?

Jde i o soukromé subjekty, které mají přirozené důvody vykazovat a fakturovat co největší počty „odebraných“ vzorků a „provedených“ testů?

Kontroluje někdo, zda nevykazují jednou otestované pozitivní osoby jako znovu a znovu pozitivně otestované?

Je velké množství případů, kdy byl jako pozitivní označen někdo, kdo vůbec nebyl na testu a jen poskytnul údaje bez odevzdání vzorků. Takže nikdo nekontroloval, co odběrná místa a/nebo laboratoře posílají za „výsledky“ (a také co dávají do faktur za počty odebraných a vyhodnocených vzorků). Trvá tento stav doposud?

Mohou sí odběrová místa a/nebo laboratoře vykazovat a fakturovat testy vůbec neprovedené, jako tomu prokazatelně bylo v řadě případů „pozitivní i bez odběru“?

Počet mrtvých na Covid-19

V české republice zřejmě na Covid-19 zemřelo okolo 140-170 lidí. Jde o seriozní odhad – v České republice je Ministerstvem strachu podvodně (ale v souladu se celosvětovým covid-šílenstvím) vykazován jako „úmrtí Covid“ kdokoli, kdo zemřel a měl pozitivní test na SARS-CoV-2 a to i když v době úmrtí už nebo vůbec nikdy neměl onemocnění Covid-19. (Někteří v době úmrtí už neměli ani ten pozitivní výsledek testu – viz https://www.novinky.cz/zena/styl/clanek/zeny-z-pitevny-a-jejich-zkusenosti-s-koronavirem-40332513 )

Na Slovensku, kde je zatím jako „úmrtí Covid“ vykazován jen ten, u koho pitva prokáže, že Covid-19 má příčinnou souvislost s jeho úmrtím. Slovensko má zhruba desetinu úmrtí „Covid“ přepočteno na počet obyvatel. Takže je vysoce pravděpodobné, že i v ČR je skutečný počet úmrtí v příčinné souvislosti s Covid-19 zhruba desetina vykazovaných čísel Ministerstva strachu.

Uměle vyvolaná panika a atmosféra všeobjímajícího strachu vytvořila situaci, kdy zejména zranitelné osoby, staří lidé, lidé s chronickými onemocněními srdce, astmatici, diabetici, ti všichni jsou pod enormním uměle vyvolaným stresem. Ten má u všech lidí negativní vliv na imunitu i na celkovou „odolnost“ organismu. Takže jak z řad „obyčejných“ lidí, tak z řad těchto zranitelných skupin bude čím dál více lidí nemocných (fakticky na kovid-alarmismus).

Čím dál více jich bude v panickém iracionálním strachu volat sanitku a požadovat hospitalizaci i při běžném nachlazení. A pokud bude mít pozitivní test na výskyt kousku RNA viru SARS-CoV-2, tak se nám lůžka intenzívní péče zaplní brzy lidmi s běžnou virózou a mediální masáží implantovaným panickým strachem.

A řada lidí ze strachu umře. Doslova a do písmene. Zemřou na běžnou virózu v panickém strachu ze svého pozitivního testu. Kardiaci budou čím dál více umírat ze stresu a strachu po každodenní mnohonásobné masáži „rekord počtu nakažených, rekord počtu hospitalizovaných, rekord mrtvých na covid, bububububu!“ Diabetici, astmatici, staří lidé. Každý ví, že při emočním vypětí snadno přijde astmatický záchvat. Pusťte si televizní stanici „ČT Morová rána 24“ a budete blízko infarktu, i když jste zcela zdraví. Tedy pokud si nehledáte informace na nezávislých médiích a pokud slepě věříte stávající režimní propagandě.

Pamětníci, kteří přežili nacistické koncentrační tábory, říkají, že hodně vězňů to prostě vzdalo, zemřeli vlastně na rezignaci. Jejich organismus přestal bojovat o život, protože oni samotní rezignovali a svůj život vzdali. Všichni, kdo přežili, uvádí, že měli vůli přežít, že chtěli, že se nenechali paralyzovat do rezignace, deprese. I v těch hrozných, nepředstavitelně strašných podmínkách dokáže člověk přežít, když si udrží vůli a chuť k životu. Když ji ztratí, z jakýchkoli důvodů, umře. Covid je méně extrémní situace, ale princip je stejný – lidé mohou umřít na stres, strach, rezignaci na život. (Ať už je potom lékařský pitevní nález jakýkoli.)

A vzhledem k tomu, že naprosto přirozeně bude čím dál více lidí v populaci, kteří se potkali s virem a mají tak kousek RNA ve vzorku, tak bude čím dál víc lidí, kteří jednak budou hospitalizování kvůli nějaké nemoci a budou mít „pozitivní test“. A jednak bude mezi všemi úmrtími na všechny možné příčiny čím dál více lidí s pozitivním testem. Aniž by kdy byli nemocní covid, aniž by příčina smrti byl virus SARS-CoV-2. Počty „mrtvých covid“ budou ve statistikách narůstat.

Pikantní je, že soudruh plukovník zdevastoval ekonomiku této země, vystrašil (mnohdy opravdu k smrti) statisíce lidí, milionům lidí ničí život (od profesního nebo ekonomického až po běžný, normální lidský život) – a přitom nemá jediné podložené úmrtí na Covid-19. Pitvy se neprovádí. Nikdo nezkoumá, zda dotyčné úmrtí bylo opravdu na Covid-19. Stačí pozitivní test na kousek RNA viru SARS-CoV-2 (a kdoví jestli to vůbec identifikuje RNA viru a ne šťávu z papáje) a hned je úmrtí do statistiky. Ale to je zcela nevědecký, přímo anti-vědecký přístup. Stejně tak byste mohli udělat každému test na některý rhinovirus (běžné viry způsobující rýmy a běžná nachlazení), zjistili byste, že ho má na sliznicích kdekdo a každé x-té úmrtí byste tak mohli vykázat jako úmrtí na rýmu. A hned byste mohli vyhlásit stanné právo a do karantény poslat polovinu lékařů a zdravotnic. Kvůli rýmě.

Ale bez pitvy, bez věcného důkazu příčinné souvislosti mezi výskytem kousku RNA viru SARS-COV-2 v testu zemřelé osoby (mezi „nákazou“, „nemocí“ covid) a mezi úmrtím dotyčné osoby nemá soudruh plukovník ani jedno jediné „úmrtí Covid“. Ani jedno. Možná nemůže doložit ani jedno úmrtí, kde by bylo PROKÁZÁNO, že jde o úmrtí v příčinné souvislosti s Covid.

To bude možná ten skutečný důvod, proč soudruh plukovník pomalu připravuje povinné spalování „úmrtí Covid“. (Zatím jen verbálně jako „možnost“; klasická metoda prosazování všech lumpáren vlády – 1. Jde jen o drb 2. Uvažujeme o tom, ale nebudeme to dělat 3. Uvažujeme o tom a možná to uděláme 4. Udělali jsme to, vždyť už to dávno víte, že je to nutné pro vaše dobro.) Proč chce soudruh plukovník spalovat mrtvé „covid“? Protože po spálení zemřelých vykázaných podvodně jako úmrtí na covid už nebude nikdy možné prokázat, že dotyční nezemřeli na Covid.

Nacisté také pálili archívy v květnu 45. A komunisté v prosinci 1989. A protože „po“ už bývá pozdě, chce soudruh plukovník likvidovat nepohodlné důkazy vlastní viny preventivně.

Celkově je tato situace okolo koronaviru jen dalším důkazem, že mnohem snáze projde lež veliká než malá. Platilo to o iráckých ZHN, platí to i o „strašlivé pandemii 2020“. Jako chápete to? Vláda udělala zásek 500 miliard korun letos a 320 miliard příští rok naplánováno (ve skutečnosti to bude mnohem více – enormní nárůst výdajů a stejně enormní propad příjmů státního rozpočtu). Zadluženost země vzroste o více než 20% HDP během dvou let (a další růst dluhů bude následovat i v roce 2022 a letech dalších). Propad ekonomiky o 10-25% HDP. A proč? Protože Prymula přitáhnul k Babišovi chlápka, který mu ukázal tabulku Excelu.

A perla na závěr:

„Vakcína už se vyrábí a bude stát 99 korun.“

Srpen 2020, plukovník Prymula

Je to ta samá vakcína, od firmy Astra Zeneca, která dnes v noci zabila jednoho z dobrovolníků? Ehm, vlastně jak říkají experti a presstituti na CNN – která byla testována na úplně jiných dobrovolnících, ale dotyčného dobrovolníka možná zabilo placebo, které mu bylo podáváno jako kontrolní skupině. :-DDD

Je to ta samá vakcína, kterou bez vašeho souhlasu, bez vaší přítomnosti a bez jakékoli vaší možnosti tomu zabránit možná nechá soudruh plukovník naočkovat vaše děti, až budou na té „škole v přírodě“, kam je naprosto všechny chce soudruh plukovník poslat v listopadu?

(Protože podle soudruha plukovníka ve škole být spolu děti pár hodin nesmí, ale prý spolu mohou být 24 hodin denně na „ŠVP“.)

Bude ta „škola v přírodě“ soudruha plukovníka na Rabí?

Proč jsem si jen vzpomněl na Jarka Nohavicu:

„Vy jste mi říkali, že jedu na prázdniny na Rábí za babi

A pak jste mávali, a po obloze pluli jeřábi, jak lodě po Labi

Vy jste to věděli, že žádné Rábí nikdy nebude

A že je mým napsaným osudem, nevrátit se z cest

Vy jste to věděli…“

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,48 out of 5)
Loading...