22.10.2020
Kategorie: Kultura a tipy

Slevové kódy vám pomohou ušetřit

Sdílejte článek:

V současné době se snaží šetřit téměř každý. Mnozí podnikatelé přišli dočasně o svůj zdroj příjmu, spoustě zaměstnanců se snížil plat, někteří dokonce úplně ztratili zaměstnání. Čekají nás těžké časy, a to nejen v Česku.

Bez některých věcí se můžeme obejít, jiné se naopak koupit musí. A právě na ty je vhodné využít slevové kupóny. Znáte je? Využíváte? Pokud ne, o hodně přicházíte. Konkrétně o stovky, kolikrát i tisíce korun.

Nakupovat na internetu bez slevových kódů je hloupost

Nákupy v e-shopech jsou v poslední době populární zejména kvůli tomu, že kamenné obchody jsou zavřené, a tak prostě nezbývá nic jiného. Mají však i další výhody. Pro své zboží nemusíte nikam chodit, a hlavně ho seženete levněji. Drtivá většina známých e-shopů aspoň čas od času uvolňuje nějaké slevové kódy. Například sleva AboutYou je k dispozici prakticky neustále. Stačí zapátrat na Instagramu, jaký influencer má zrovna slevový kód.

Použít slevový kód je jednoduché

Máte-li slevový kupón, prostě ho jen při nákupu vložíte do patřičného políčka. Slevový kód je obvykle kombinací nějakých písmen a číslic, někdy čistě náhodných, jindy má nějaký smysl. Po vložení tohoto kódu do příslušného políčka se vám ihned aplikuje sleva a zaplatíte méně.

Někdy bývají slevové kupóny omezené. Neplatí na již zlevněné zboží, vztahují se pouze na jednu značku apod. Na to si dávejte pozor. například slevový kupón Patro.cz ve výši 15 % z ceny se vztahuje pouze na značku Under Armour. Dobře tedy čtěte, ať pak nejste zklamaní.

Najít slevové kódy je ještě jednodušší

Můžete po nich pátrat sami, často jsou zveřejněné přímo na stránkách e-shopu, mezi zákazníky je šíří influenceři na Instagramu, někdy se o nich dozvíte i na sociálních sítích daného obchodu. Nejspolehlivějším zdrojem jsou však slevové portály. Ty shromažďují všechny možné sleva a kupony, abyste si je mohli prohlédnout hezky na jednom místě a nakoupili vždy levně.

Před každým nákupem doporučujeme pátrat po kuponech. Otevřete si nějaký slevový portál a prohlédněte si správnou kategorii. Dejme tomu, že si chcete koupit novou kameru do Auta v e-shopu CZC.cz. Na slevovém portálu vám však padne do oka slevový kód Smarty, díky němuž můžete mít kameru značku TrueCam se slevou 20 %. Proč nenakoupit tam? Nebojte se objevovat nové e-shopy s příznivými cenami. Podobným způsobem se dá ušetřit téměř vždycky, když se chystáte nakupovat online.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...