21.9.2020
Kategorie: Společnost

Z blogu Vox Populi: Půjde Soros před soud a do vězení? Američané konečně žádají prošetření jeho podvratné činnosti!

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Tento sociopat ve starších rozhovorech sám přiznává, že ho baví si “hrát” se světem. Proto velmi bohatě financuje nejen různé podvratné neziskovky, především jeho síť vysoce ziskových neziskovek OSF a na ně navázaných “vymýváren mozků” Open university, ale i dalších podvratných organizací jako je Antifa. Nemalé částky vkládá i do neziskovek, které svojí činností podporují muslimskou invazi do Evropy, financoval například Arabské jaro, ale také mnohé převraty, v poslední době je pak štědrým podporovatelem nepokojů BLM. Právě to byla poslední kapka pro Američany, kteří se rozhodli s ním konečně zatočit, proto sepsali petici, ve které žádají presidenta Trumpa o prošetření činnosti Sorose i jeho OSF.

Více než 60 000 lidí podepsalo petici adresovanou prezidentu Trumpovi, generálnímu prokurátorovi Barrovi, řediteli FBI Wrayovi a guvernérům všech 50 států.
Kampaň požaduje, aby prezident pověřil americké špičkové donucovací orgány zahájením vyšetřování „George Sorose a jeho Nadace otevřené společnosti (OSF)“.
Obviňuje Sorose z financování radikálních levicových organizací pokoušejících se násilně destabilizovat americký národ.

Konkrétně se v petici uvádí:

“Radikální levice nyní drží zbytek společnosti jako rukojmí – násilné nepokoje, útoky na policii a vyhánění občanů, kteří dodržují zákony, z částí jejich vlastních měst. 
Ve skutečnosti cynicky využívají smrt George Floyda jako záminku k destabilizaci společnosti a k ​​prosazení marxistické revoluce.
Tleskáme prezidentově výzvě označit ANTIFU za teroristickou organizaci.
Žádáme, aby ti, kdo financují organizace jako ANTIFA a další radikální levicové organizace pustošící naše milovaná americká města, byli vyšetřováni jako teroristé.
Lidé jako George Soros a jeho Nadace otevřené společnosti jsou mistry „ špinavých peněz “ v politice. Nesmíme lidem jako on dovolit, aby využili našeho respektu k občanské společnosti tím, že je budou proti společnosti poštvávat.
Organizace, které volají po ukončení židovsko-křesťanské civilizace a které následně podněcují k násilným nepokojům a účastní se jich, by neměly těžit ze statusu anonymity a osvobození od daně uděleného legitimním neziskovým organizacím.”

Soros nedávno oznámil, že pumpuje další ohromující množství peněz do radikálně levicové organizace Black Lives Matter.

Zatímco Amerika hoří pod jejich násilím a nepokoji, finančník maďarského původu Soros oznámil, že věnoval dalších 220 milionů dolarů BLM, jak jste si už mohli přečíst v nedávném článku, kde jsem také osvětlila vazby Sorose a jeho rodiny nejen na Deep state, k němuž patří on sám, ale také na evropskou politiku.

Velká část Sorosových peněz směřuje do snahy o likvidaci policie a kontrolu volebních systémů do roku 2020, jak odhalila sama jeho nadace.

“Nastal čas pro neodkladné a odvážné kroky k řešení rasové nespravedlnosti v Americe,” uvedl ve svém prohlášení Alex Soros, syn George Sorose a zástupce předsedy Sorosovy rodiny “Open Society Foundations”.

George Soros se svým nástupcem, synem Alexandrem

Mladší Soros je dokonce ještě radikálnější, než jeho otec. Zavazuje se dokonce o zrušení věznic a maximální potlačení činnosti policie zejména v oblastech, kde žije hodně černochů. Právě na tyto účely pak podobně, jako jeho otec, pumpuje statisíce dolarů.

„Tyto investice zmocní osvědčené vůdce černošské komunity, aby oni zastali práci policie, aby skončilo masové věznění a aby byly odstraněny všechny překážky rasové nespravedlnosti, která trvá už příliš dlouho,” řekl Alexander Soros.

Klan Sorosových však zdaleka nemá vliv výhradně na USA, ale působí celosvětově, v pozadí jejich zájmu není ani Evropa. Jejich lobbing ve směru k Evropské komisi je docela dobře znám podobně, jako snahy instalovat svoji nadaci i univerzity v co nejvíce evropských zemích.

Pokud tedy vidíme neustálé snahy EK k vytváření různých rasistických protibělošských pamfletů, pak se do značné míry jedná i o zájmy Sorose a jeho soukmenovců z Deep state, které “na objednávku” Evropská komise prosazuje i v zemích EU.

Ostatně, právě v Bruselu mají Sorosovi nemálo želízek v ohni, jedno z nich znáte velmi dobře, je jím u nás spíš nechvalně známá cenzorka, nejvýše postavená členka ANO, Věra Jourová.

soros jourova - Blog InfoVojna

první tři zleva: Alexander Soros, Věra Jourová, George Soros

I kdyby se skutečně dostal George Soros před soud, nic moc to nevyřeší. Musela by se prošetřit kompletní činnost jeho OSF, ale také činnost jeho nástupce, syna Alexandra, který je zcela zřejmě ještě větší sociopat, než jeho otec. Teprve poté by se mohlo useknout jedno poměrně zdatné chapadlo chobotnice jinak zvané Deep state, chobotnice, která ovládá nejen americkou, ale také evropskou politiku. 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 votes, average: 4,68 out of 5)
Loading...