21.9.2020
Kategorie: Společnost

Země neomezených exekučních možností

Sdílejte článek:

 JEZEVEC

Ani si nemusíte půjčovat, aby vás navštívil exekutor. Stačí zapomenuté desetihaléřové penále u pojišťovny nebo telefonní společnosti. On totiž samotný dluh NIKOHO NEZAJÍMÁ – důležité jsou poplatky.

Takže takový dluh na vás tiše čeká, pak ho koupí některá zahraniční firma jako balík jiných – podobných dluhů. Hromadně to elektronicky podá, soud to hromadně elektronicky odsoudí – nikoho nezajímá, že je “dluh” promlčen, soud “nesmí nadržovat” žádné ze stran sporu.

Doručeno fikcí, nabude právní moci a jedeme na výkon rozhodnutí – to už jste ve spárech exekutorské mafie, a ta si s vámi může dělat co chce. Zablokuje účty, obstaví majetek a aniž by se obtěžovala se sdělením komu a kolik máte zaplatit, vám oznámí, že máte platit.

Přijdou, oblepí vám movitý majetek, odvezou ho. Tyto úkony jsou samozřejmě placené a když se netváříte dostatečně přívětivě, může vám exekutor udělit opakovaně padesátitisícovou pokutu.

A tak jste bezdomovec, protože nemáte peníze na nájem, domek vám prodali a pokud vás nevyhodili z práce, máte obstavenou výplatu. Z výplaty platíte exekutorské mafii a pomalinku se umořují POPLATKY za váš dluh. Platíte exekutorovi, soudu, poplatky z prodlení, úroky, úroky z úroků a penále a až úplně nakonec jistinu dluhu.

Takže když si dá exekutor a soudce záležet a jednají ve shodě, z pár korun dluhu můžete platit výpalné do konce života – a protože dluhy se dědí, mohou, když si toho nevšimnou, vaše dluhy platit do konce života i vaši dědicové..

Vítejte v zemi neomezených možností.

 
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 4,71 out of 5)
Loading...