14.9.2020
Kategorie: Kultura a tipy

PREFA zve na veletrh FOR ARCH 2020. A má pro vás vstupenku zdarma!

Sdílejte článek:

Veletrh FOR ARCH, jehož 31. ročník se koná od 22. do 26. září 2020 v areálu PVA EXPO v pražských Letňanech, je jednou z nejdůležitějších akcí pro všechny, kteří se pracovně či soukromě zabývají oborem stavebnictví. Značný počet vystavovatelů každoročně láká na FOR ARCH stavební firmy, řemeslníky, studenty stavebních oborů středních i vysokých škol, architekty, inženýry i ty, kteří budují vlastní nemovitost nebo se zajímají o nové trendy, technologie a materiály. FOR ARCH je skvělým zdrojem informací i místem, kde lze snadno najít ty pravé produkty a spolehlivé dodavatele i navázat užitečné obchodní kontakty.

Na FOR ARCH 2020 bude mít opět svůj stánek i PREFA Aluminiumprodukte

Ti, kdo se zajímají o střešní krytiny a fasádní systémy, již pravděpodobně slyšeli o firmě PREFA, která se zabývá výrobou hliníkových střešních a fasádních systémů. A zajisté se rádi seznámí s její aktuální nabídkou. Ostatní, pro něž je toto téma relevantní a oblíbenou rakouskou značku zatím neznají, by rozhodně neměli promeškat příležitost ji poznat. Společnost PREFA bude mít tentokrát vzhledem k nepříznivé epidemiologické situaci stánek umístěn na čerstvém vzduchu na volné ploše před halami, kde budou za současných okolností výrazně lepší podmínky pro konzultace než v interiéru. A pro návštěvníky je na jejích stránkách k dispozici vstupenka na FOR ARCH 2020 zdarma.

PREFA vyrábí kvalitní střešní i fasádní systémy

Firma PREFA zahájila svou činnost v druhé polovině 40. let minulého století. A na počátku byly hliníkové lisované a falcované střechy. V Salcburském regionu jsou dodnes k vidění i ty, které pocházejí z úplných začátků firmy PREFA. To je důkazem, že hliník je vhodný materiál pro střešní krytinu. Nekoroduje, je odolný vůči rozmarům počasí a navíc nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Postupem času PREFA své produkty postupně vylepšovala, dnes dodává propracované střešní systémy. A pustila se i do výroby fasádních systémů, jež skvěle chrání stěny budov a dodávají jim punc jedinečnosti. Fasádní systémy a střechy PREFA jsou vhodné jak pro moderní, tak i starší stavby. Důkazem je i případ rekonstrukce prvorepublikové vily v Pyšelích na Benešovsku a další zdařilé projekty, jimž jsou věnovány články na firemním blogu.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading...