12.9.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Likvidace bílé rasy na západě nabírá obludné rozměry. Evropský islámský chalífát před dveřmi!

Sdílejte článek:

BORIS MESARIÁ

Když dojde k znásilnění, a oběť je bílá a násilník ne, tak není oběť vůbec žádnou obětí, ale ještě hůře, je “rasistka” a “šiřitelka nenávisti”, která si zjevně zaslouží to, co se jí stalo a možná ještě něco horšího . “Obviňování oběti” je zpět silnější než kdykoliv předtím a prosazuje se na celém Západě.

1. Německo –  Německý ministr vnitra vyhlásil boj “antiislamské nenávisti”. Tu prý šíří pravicové a neonacistické kruhy. Nejde prý jen o ohrožení muslimů, ale celé společnosti. Na oběti uprchlické kriminality čas nemá!

2. Švédsko – Členové gangů, kteří zastřelili to dítě, jsou také oběťmi, vysvětluje pokrokově osvícený švédský policista. “Od prvního dne života jim chybí správné životní podmínky, protože násilí je více po ruce než cokoliv jiného. Takovým lidem obvykle chybí poctivé vztahy s jejich rodiči a v rámci svých rodin mají sotva nějakou soudržnost, spíše žádnou, “tvrdil.

3. Velká Británie –   Policie vypustila na veřejnost fotografie zachycující pachatele nočních útoků z Birminghamu. Podle záběrů z kamer útok spáchal pravděpodobně černoch, nebo velmi tmavý jihoaziat. Záběry dnes zveřejnili některá britská média.

4. USA –   Přeměna nejvyspělejší země světa na zemi třetího světa vesele pokračuje. Každý den se v USA stane nějaká politická nebo legislativní změna posouvajících tuto zemi v komunistickou utopii kříženou s postapkalyptickou společností, co známe zatím jen z filmů. Součástí systému v USA jsou dnes různí lidé, a tak v Portlandu máme okresního prokurátora, který odmítá stíhat levicové vandaly a násilníky. V San Francisku máme homosexuálního senátora, který umožnil beztrestný anální sex mezi čtrnáctiletým dítětem a dvaačtyřicetiletý zvrhlíkem a jeho zákon už čeká jen na guvernátorův podpis. A v okrese Contra Costa, který je fakticky předměstím San Francisca, zase okresní státní zástupkyně doporučila vyšetřovatelům, aby u rabujících lidí zjišťovali, zda zboží, co ukradli, náhodou nepotřebují.

5.  Německo –  V Německu nabrala korona totalita nový rozměr. Pokud se ve škole objeví pozitivní test na koronavirus, tak všichni musí do karantény a dodržovat nejpřísnější hygienická opatření jako zákaz styku s dalšími lidmi. To se pochopitelně týká i dětí. Co na tom, že nikdo není nemocný, jen má pozitivní jakýsi test. Německé úřady dokonce píší rodičům, že pokud nebudou dodržovat nařízená opatření, tak jim seberou děti. Kdy znovu začnou používat žluté hvězdy?!

6. VB –  Vedoucí knihovnice slavné Britské knihovny (British library) Liz Jolly obvinila bělochy z vynálezu rasismu a vyzvala k dekolonizaci instituce . Je prý potřeba více reflektovat na současnou britskou diverzitu. Knihovna vytvoří “dekolonizační pracovní skupinu”, která mimo jiné dohlíží na odstranění bílých soch slavných vědců a badatelů. Jejich oslavování je prý projev bílé nadřazenosti. Jejich místo zaujmou barevní “vědci”. Kde potřebných černochů vezmou, již vedoucí knihovnice nemluví.

7. USA –  Rasistická a protibělošská propagační organizace nazvaná Národní veřejné rádio (NPR), ospravedlňuje masové rabování jako osvobozování se od bílého útlaku: ,, Samotná základna majetku a majetnictví v USA je podle NPR odvozena od nadvlády bělochů a útlaku lidí černých, stejně tak jak od historie otroctví a dominance prvních bělošských osadníků. Rabování prý zasahuje samo srdce majetku, beloství a policie, a současně míří i na samé kořeny toho, jak jsou tyto tři věci navzájem propojeny. “

8. VB –  Podle údajů z britského tisku je více než 1/3 žáků středních škol v Anglii šikanováno členy imigrantských drogových gangů. Členy těchto gangů jsou totiž často i žáci těchto středních škol. Ti běžně chodí do školy ozbrojení, prodávají drogy a kradou spolužákům peníze a telefony, či případně terorizují nemuslimské dívky.

9. USA –  Americká korporace CISCO propustila všechny zaměstnance, kteří vyjádřili jiný než oficiální názor na situaci kolem hnutí Black lives matter (BLM). Stalo se tak po povinném politickém školení zaměstnanců. Během školení někteří zaměstnanci napsali, že prý záleží na všech životech (all lives matter). To ale vedení firmy považuje za projev rasismu a zaměstnanci dostali výpověď.

10. Německo –  Německé ministerstvo zahraničí si najalo jako poradce Nurhan Soykan, místopředsedkyni Centrální rady muslimů v Německu. Soykan je původem z Turecka a netají se sympatie k turecko-nacionalistické skupině “šedí vlci”. Co bude tato muslimka, která okázale demonstruje svou neloajality k německému státu a národu (který ji živí), radit německému ministru zahraničí? V zájmu Německa a německého obyvatelstva to určitě nebude.

A jak reaguje liberálně-fašistický establizment?

“Nezajímá je protibelošský rasismus, zdá se, že věří, že neexistuje. Snaží se mě ustavičně umlčovat, neustále mě kritizují, děje se to už několik měsíců. Snaží se, abych toho nechala … Nikdy v životě jsem na internetu nezažila tolik nenávisti. Obviňují mě z hájení bílých pedofilů a z toho, že jsem, zlověstná démonická bytost’, “říká Ella, která byla znásilněna rotherhamským grooming gangem a nyní čelí online rasistickým útokům.”

Přesunutí viny – nebo přinejmenším odpovědnosti – na oběť se neděje pouze ve Spojeném království. Podle zprávy z 9. srpna 2019 “byly ve švédském městě Uppsala za čtyři dny znásilněny čtyři ženy.” Přestože policie nezveřejnila popis násilníků – což je obvykle jasnou známkou jejich původu – varovala ženy, aby “přemýšlely nad svým chováním”, “plánovali dopředu” a “nechodili ven samy”.

V Norsku zase profesorka sociální antropologie na univerzitě v Oslo Unni Wikan trvá na tom, že “norské ženy musí převzít svůj podíl odpovědnosti za znásilnění”, protože muslimští muži považují jejich způsob oblékání za provokativní. Tolik tedy k tvrzení feministek, že se ženy mohou svobodně oblékat tak svůdně, jak jen chtějí – a běda muži, který si to špatně vyloží, pokud tedy není příslušníkem rasové nebo náboženské menšiny.

 

  • Boris Mesariá
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 4,97 out of 5)
Loading...