9.9.2020
Kategorie: Společnost

Novotný: Je v zájmu ČR, aby Babiš a Zeman umřeli. Zkusíte to říct o odsouzeném Afričanovi?

Sdílejte článek:

TOMÁŠ VYORAL

Pavel Novotný přidal do své sbírky vulgarit a “přání smrti na nejrůznější způsob” tentokrát dva nejvyšší české ústavní činitele: prezidenta a premiéra. Zkuste tohle říct o nějakém migrantovi, pardon inženýrovi a lékaři ze Sýrie.

„V zájmu České republiky je, aby Babiš prostě zmizel, umřel a aby Zeman taky umřel a odešel do věčných lovišť. A abych byl poslancem. Já vím, že to zní strašně, ale je to v zájmu České republiky,“ informoval server iDnes o rozhovoru s řeporyjským starostou Pavlem Novotným zveřejněném v úterý na Info.cz.

Pavel Novotný, mimochodem odsouzený kriminálník z Fialovy „slušné“ ODS, která na Tchaj-wanu ústy Tchajwance Vystrčila hlásá pravdu, lásku, svobodu, demokracii a narovnává Čechům páteř, opakovaně přeje svým politickým odpůrcům tuzemským i zahraničním smrt, vyzývá k jejich věšení, zastřelení či močení na jejich hroby…

A odsouzení ze strany drtivé většiny lepších slušných novinářů? Špiček politického mainstreamu? O lidech z ODS ani nemluvě. Až na výjimky ticho po pěšině. Zkuste si ale napsat, že v zájmu České republiky je, aby africký migrant, který dostal za znásilnění nezletilé dívky na Litoměřicku směšné čtyři roky, prostě zmizel, umřel, odešel do věčných lovišť. A hned budete mít vystaráno a za zadkem kromě vlastního hovínka ještě soudruhy Hamáčka, Šabatovou, nejvyššího státního zástupce Zemana, veškeré elfí úderníky a podobně.

A za šíření nenávisti, xenofonie, hnáckovství vám půjdou po krku nejen výše zmínění, ale i média a někteří lepší politici. Zatímco Pavlík? Tento kdoví čím naspeedovaný a evidentně psychicky nestabilní (eufemisticky řečeno) chlapec přece pouze tak lehce hulvátsky vtipkuje. Tak jako pravdoláskově a slunečně, že ano? Alespoň tedy, co se správného prorežimního názorového proudu týká.

Pro zajímavost přikládám několik perel z pusy a pera ztělesněné vulgarity a nenávisti jménem Novotný (samozřejmě i s odkazy na zdroje).

  • „Když vyhraju válku proti Rusku, nechám vás žít. Vrátím Krym Ukrajině, propustím všechny politické vězně a pověsím Lavrova,“ uvedl na adresu ruského ministra zahraničí. (Zdroj: iDnes)
  • „Naštval mě, že řekl, že jsem bývalý neúspěšný bulvární novinář. Co si to ty šmejde dovoluješ,“ zakřičel Novotný ve studiu pořadu Rozstřel směrem k bývalému policejnímu řediteli Stanislavu Novotnému. „Měl by za to viset, to je vlastizrada,“ prohlásil. (Zdroj: iDnes)
  • „Strašně bych si přál, aby umřel. Je to zrůda, soudní spravedlnost na něj nestačí,“ řekl v XTV k Marku Vítovi. (Zdroj: XTV)
  • „Rád bych na tomto místě, přes své postavení starosty MČ, veřejně prohlásil, že na svou čest a svědomí slibuji, že přežiji-li pány poslance Okamuru a Volného, odeberu se a pomočím jejich hroby.“ (Zdroj: Parlamentnilisty)
  • „Osobně jsem se vyjádřil, že by bylo nejlepší jej (poslance Volného z SPD) utratit. Je to rasista, homofob, tedy duševní mrzák, k tomu se v Ostravě obohacuje na nejchudších, ve Sněmovně se chová jako hulvát a hlavně je to podporovatel Tomia Okamury, že. Já bych mu dal poslední cigáro a utratil jej…“ (Zdroj: Parlamentnilisty)
  • „Podívejte, takový syrský – zdůrazňuji ekonomický – migrant naší republice prospěje mnohem více, asi tak třikrát, než typický bílý debil-rasista. Proč je neměníme? Němci i Češi a další národy by měly za každého uprchlíka posílat do Asie a Afriky tři bílé debily, a jak by tu bylo krásně. Oni by tam chcípali a tím by vlastně i ten IS vykonal něco dobrého.“ (Zdroj: Parlamentnilisty)

Zajímavé, viďte? Václav Klaus ml. se toho času odklonil od ODS, zatímco Novotný vyzývající k “utrácení” lidí program reprezentuje zřejmě vzorně.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 4,09 out of 5)
Loading...
1 komentář