4.9.2020
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Program pro senátní volby: Zrušení Senátu

Sdílejte článek:

PAVEL DUDR

DUDRPrávě se ukázalo, že Senát nejen že není k ničemu, ale ještě velmi škodí hlavně ekonomickým zájmům občanů ČR, a to zejména jeho předseda Vystrčil, který společně s primátorem Hřibem, senátory Fischerem a Goláněm, a řeporyjcem Novotným právě vyhlásili válku Číně.


Říká se sice, že kapři si přece sami nevypustí rybník, ale pokud by si to některá politická strana dala do svého volebního programu jako hlavní bod, musela by ho po vyhraných volbách splnit, protože takovou věc si lidé dobře pamatují.. Je to nejsnazší cesta, jak zrušení Senátu dosáhnout, protože to bude vyžadovat změnu Ústavy, a k tomu je třeba i schválení Senátem. Nyní se sice volí jen 1/3 senátorů, ale pokud by to vyšlo i v příštích volbách, určitě by se to podařilo. Tento návrh není nový, již dříve se o něm mluvilo, ale teprve dnes se ukazuje, jaký jsme Kocourkov, když představitelé Senátu prosazují jinou zahraniční politiku než vláda a prezident republiky.

Zmínění političtí trpaslíci se zřejmě rozhodli škodit našim lidem, protože určitě vědí, jak jsme ekonomicky závislí na takových státech, jako je Rusko nebo Čína. Např. o smrkové dřevo není kvůli kalamitě v Česku ani v Evropě téměř zájem. Vyváží se proto až do Číny, která kupuje české dříví, dobře platí a nehledí příliš na kvalitu. (1)

S cestou předsedy Vystrčila na Tajwan také nesouhlasí 88 % čtenářů Parlamentních listů (2).

Prameny:
(1) https://www.e15.cz/byznys/obchod-a-sluzby/cina-skupuje-ceske-drivi-dobre-plati-a-nehledi-na-kvalitu-1361007
(2) https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hrib-Cina-To-je-jako-kdyby-nam-vyhrozovalo-Rumunsko-635616

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 3,75 out of 5)
Loading...