10.8.2020
Kategorie: Kultura a tipy

Čeští patrioti už nemusí shánět náhradní díly Zetor

Sdílejte článek:

Na dodávku náhradních dílů pro starší Zetory se specializuje e-shop Nekvinda. Díky němu rozchodíte svůj starý traktor třeba už do pár dnů.

Kdo žije na vesnici, nebo má v tradiční české vesnici chalupu, žije s traktory Zetor. Patří k tradičnímu koloritu, že s Zetorem jedete pro dřevo do lesa, posbírat do sadu jablka, nebo na kamení pro jezírko i novou zídku. Zetory neumírají ani s jejich stárnoucími majiteli. Dědí se jako vzácný odkaz předků i pomocník, bez kterého si vesnické hospodářství nelze představit. Nebo se prodávají dál, protože je o ně obrovský zájem.

Náhradní díly k Zetoru jsou dostupné

První prototyp Zetor vznikl po válce, v roce 1945 a sériově se vyrábí od roku 1946. Pořád narazíte i na takto staré veterány, opečovávané, krásné a funkční. Nestojí pouze jako exponáty na zahradě, ale pořád pomáhají. Občas jim však dojde dech. Kdo vlastní takovýto traktůrek, ten se obvykle vyzná i v jeho „střevech“. Ne vše však jde opravit bez náhradních dílů. Donedávna byl docela problém je sehnat. Vše však změnil e-shop Nekvinda.cz. Ten se specializuje na traktorové součástky. Náhradní díly Zetor se již nemusí složitě shánět. Ani není nutné kupovat jiné traktory na součástky. V e-shopu pořídíte veškeré náhradní díly pro řady traktorů Zetor UŘI, jak se ve zkratce označují traktory typových řad UŘ I., UŘ II. a UŘ III. Konkrétně jde o traktory Zetor 25, Zetor 50, Zetory Major, Proxima a Super.

Nový dech dáte svému traktoru Zetor velice rychle

Nekvinda.cz drží skladem přes 50 000 položek náhradních dílů pro zmíněné typy Zetorů. V případě potřeby vám umí zaměstnanci e-shopu pomoci i s výběrem vhodného náhradního dílu. Všechny jsou pak odesílané do 24 hodin. Takže do opravy se můžete záhy pustit. V e-shopu zakoupíte vše, od drobností, jakými jsou různé distanční podložky, stahovací pásky, přes sedačky k traktorům až po polomotory.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...