17.7.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Zoufalá německá policie

Sdílejte článek:

ROMAN BEDNÁR

Nesmíme dopustit nikdy takovou situaci v ČR, aby naše kultura byla “obohacována” podobným způsobem, jak je to v Německu např. i v tomto případě:

Podle údajů policie eskaloval brutální spor v rámci velkoklanu v pondělí večer ve čtvrti Vegesack. Konflikt vypukl mezi několika ženami velkoklanu. Šlo o vztah 20 leté ženy k ženatému muži.

Řešilo se to na ulici. Mezi rozzuřenými ženami byla i manželka dotyčného muže i jeho matka. Křik a vzájemné nadávky způsobily, že už velmi rychle se zapojili do rvačky, která se nakonec strhla, další ženy a i mužští členové velkoklanu.

Když tam přišli přivolaní policisté, tak v divokém sporu bylo zapojeno již kolem 40 lidí klanu, a několik policistů, pokud chtěli situaci zvládnout, tak museli požádat o pomoc další kolegy.

Zakrátko bylo na místě, kde spor už naplno eskaloval, kolem 50 policistů, kterým se nakonec podařilo dostat vše pod kontrolu.

Bylo několik zraněných, i jeden policista. Policisté zatkli více členů velkoklanu a Brémská policie nyní vyšetřuje další delikty, které při této akci vyšly najevo.

Německá policie je nepředstavitelně přetížená, a to stále více. Takové případy jsou v Německu téměř na denním pořádku.

Na krátkou zprávu policie, která byla i v některých menších médiích, přišlo několik set komentářů.

Všechny zněly podobně rozhořčeně a proto zde uvedu alespoň jeden z nich:

Typisch politische und medaile Verharmlosung für Massenschlägerei, Körperverletzung der dt. Polizisten unserer Kulturbereicherer. Die Zustand in Deutschland Grenzen an Anarchie. Die dürfen alles, der dt. Bürger darf nichts, schon gar nicht kritisieren.

překlad:

Typicky politické a mediální “zmírnění” masové bitvy, zranění německých policistů těmi, kteří mají obohatit naši kukturu. Situace v Německu je už téměř anarchií. Tito lidé mohou všechno, Němci nesmí nic a už vůbec nesmí nic kritzovat.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,97 out of 5)
Loading...