13.7.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Z blogu Vox Populi: Carola Racketeová versus Jiří Sagan

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Ona je zcela legální pašeračkou, která na lodi německé neziskovky brázdí vody Středozemního moře u pobřeží Libye, aby tam vyhledávala africké vetřelce, mířící do Evropy. Za dobu svého působení už jich dopravila do Evropy desetitisíce. On je profesionální řidič kamionu, kterému vlezlo do auta 15  iráckých vetřelců. Ty ani do Velké Británie nepřevezl, neboť byl zachycen policií.

Proč srovnávám právě tyto dva případy? Jednak proto, že Jiří Sagan byl před pár dny propuštěn z vězení, takže se jeho případ znovu oživil, ale také proto, že je přístup systému k oběma diametrálně odlišný. A ráda bych zde znovu upozornila na obludnou zvrácenost současného systému.

Nejprve si tedy shrňme alespoň ve stručnosti oč v případě řidiče kamionu Sagana šlo. V roce 2018 francouzská policie při kontrole Saganova kamionu v přístavním městě Calais objevila skupinu patnácti Iráčanů. Soud později Čechovi uložil za jejich pašování nejdříve trest vězení v délce 18 měsíců, loni jej zpřísnil na dva roky.

Řidič dlouhodobě tvrdí, že o vetřelcích v nákladovém prostoru nevěděl. Podle něj do návěsu vlezli, když spal. Pro to ostatně hovoří i mnohé důkazy (poničený zámek, žádná zaznamenaná komunikace mezi ním a vetřelci, nenašly se u něho ani žádné větší peníze). Francouzský soud uložil Saganovi s trestem odnětí svobody také čtyřletý zákaz vstupu na území Francie. Po propuštění z francouzského vězení byl tak deportován do Česka, v současné době už je ve Španělsku, kde žije s manželkou.

A nyní si shrňme dlouhodobou podvratnou činnost pašeračky vetřelců z Afriky Caroly Racketeové. Tato zaměstnankyně německé proinvazní neziskovky Sea-Watch působila jako kapitánka lodi, která přivážela africké vetřelce do Evropy. Ještě v době, kdy byl u vlády Salvini, byla dokonce na pár dní za pašování vetřelců zadržena. V té době také došlo k incidentu, kdy její loď ohrozila lodě italské pobřežní stráže. 

Přesto byla tehdy sluníčkářskou italskou soudkyní propuštěna. Němci se jí dokonce skládali na kauci a během pár hodin pro ni vybrali kolem milionu eur. Racketeové pak tleskal plný sál europoslanců, kteří si ji pozvali, aby promluvila před europarlamentem. Ano, Racketeová se stala celebritou současného systému, velmi protěžovanou a za svoji podvratnou činnost jistě také velmi dobře placenou.

Nikoho už nezajímá, že tato pašeračka přiváží do Evropy ty nejhorší zločince, což se prokázalo třeba nedávno, kdy dostali tři z jejích pasažérů v Itálii dvacetileté tresty za velmi těžké zločiny včetně vražd. Nedávno Racketeová prohlásila, že by ráda převezla alespoň půl milionu Afričanů do Evropy a žádala o okamžité zrušení Frontexu, který již nejspíš začal plnit konečně svoji funkci hlídání hranic, namísto přivážení vetřelců do Evropy.

Jiří Sagan převážel podle všeho zcela nevědomky 15 vetřelců, Carola Racketeová jich převezla desetitisíce a nemíní s tím skončit. Kriminalita, páchaná jejími pasažéry, dnes sužuje nejen Itálii. Jiří Sagan byl za pašování vetřelců odsouzen na dva roky, Carola Racketeová je systémem adorována a odměňována.

Uvědomujete si už konečně zvrácenost celého tohoto systému, který samozřejmě reprezentuje EU? Jednotlivé národní státy, jejichž vlády jsou jen ubohými slouhy, pak jednají přesně podle zvrácených “pravidel” 4. říše. Podobně, jako Francie v případě Jiřího Sagana. A to je přesně ta Francie, jejíž námořnictvo vyprovázelo nedávno vetřelce na člunech k britským břehům. Takže oni pašovat vetřelce do Velké Británie mohou. A to vědomě, aniž by se nad tím kdokoli nějak významněji pozastavil. Tedy vyjma Farage, který natočil důkazní videa. Francouzská vláda hraje mrtvého brouka, což je jasným důkazem, že na tom všem participuje.

Podporuje-li EU pašování muslimských vetřelců do Evropy loděmi neziskovek a podporuje-li Francie pašování vetřelců  do britských výsostných vod,  pak lze rozsudek vůči Jiřímu Saganovi považovat za důkaz absolutní zvrácenosti a  prohnilosti systému. A v kontextu výše uvedeného je i docela jedno, zda o invazistech v nákladovém prostoru věděl či ne.

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (53 votes, average: 4,25 out of 5)
Loading...