3.7.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Z blogu Vox populi: Právo šaría v evropské praxi

Sdílejte článek:

SLOVANKA

To, že je islám protěžován současným vládnoucím evropským systémem, je jasné už delší dobu. Na sociálních sítích je zapovězena jakákoli kritika islámu, mnoho lidí už si kvůli kritice islámu prošlo soudním řízením, mnoho dalších to čeká. V Evropě najdeme jen málo zemí, kde by se podobné výroky netrestaly, někde dotyčný skončí s podmínkou, jinde s pokutou, vězením, ale mnohdy je právě vězení zcela jasným rozsudkem smrti.

Jen v posledních dnech došlo v evropských zemích minimálně ke dvěma soudům, které potvrdily jisté paralely v rozsudcích napříč Evropou. Za výroky, které se týkají muslimů, jsou lidé odsuzováni s tím, že je čin kvalifikován coby rasismus. A to bez ohledu na to, že islám není rasa. Tyto rozsudky jsou si stejně podobné, jako verdikty nad “psychicky nemocnými” muslimskými násilníky z řad černých nebo arabských invazistů. Zatímco ti druzí jsou protěžováni a za násilné trestné činy souzeni velmi mírně, za kritiku islámu může být v krajním případě i v Evropě trest smrti.

První případ se odehrál ve Finsku, kde odvolací soud potvrdil původní trest za údajný rasismus. Finský zákonodárce Sebastian Tynkkynen (PS) prohrál odvolání proti pokutě za  FB příspěvek o islámu. Skutečnost, že islám je zodpovědný za množství vražd a nepokojů po celém světě, byla zpolitizovaným finským soudním systémem považována za „podněcování nenávisti proti  etnické skupině“.  Pokuta Sebastiana Tynkkynena ve výši tisíců eur za podněcování nenávisti k etnické skupině tak zůstává v platnosti. Odvolací soud v Rovaniemi potvrdil pokutu, kterou Miika Sebastian Tynkkynen dostal u prvoinstančního soudu.

odsouzený finský poslanec Sebastian Tynkkynen

Případ se táhne již od roku 2016, kdy poslanec parlamentu Tynkkynen zveřejnil na své stránce na Facebooku obrázky s fotografiemi pachatelů teroristických útoků v Evropě, pod něž napsal jednoslovný a pravdivý text:  „Muslimové.“ V souvislosti se zveřejněním snímků Tynkkynen dle soudu naznačuje, že islám je vinen vraždami po celém světě. Okresní soud odsoudil Tynkkynena k pokutě 4050 eur. U odvolacího soudu Tynkkynen požadoval, aby byla obvinění zamítnuta nebo aby byl trest snížen. Prohlásil, že neměl v úmyslu tvrdit, že všichni teroristé jsou muslimové nebo že terorismus patří pouze k islámu. Svůj FB příspěvek označil za drsné politické vyjádření.

Odvolací soud rozsudek Tynkkynena nezměnil, tedy potvrdil původní pokutu.

Další případ je z Dánska, kde právě probíhá soud s velmi dobře známým protimigračním a protiislámským politikem Rasmusem Paludanem.

Sharia Denmark: Head of Political Party Rasmus Paludan Heads to Prison for Crime of ‘Racism’ (Watch)

Rasmus Paludan u soudu

Rasmus Paludan, šéf dánské strany Stram Kurs, byl tento měsíc v Kodani odsouzen k tříměsíčnímu nepodmíněnému trestu odnětí svobody a pokutě za zločin „rasismu“ na základě svých poznámek kritizujících islám. Paludan je známým vyhraněným odpůrcem  islámského vlivu na západní kulturu.

Jak asi tento protiislámský politik dopadne? Vězení je totiž pro protiislámského a protiinvazního aktivistu totéž, jako vyslovený verdikt trestu smrti. Podobně, jako tomu bylo před pár lety ve Velké Británii. 

V roce 2016 došlo na základě velmi přísného rozsudku k uvěznění Kevina Crehana, 35letého muže, který pohodil sendviče se slaninou před mešitou Jamia v Bristolu v témže roce.

Crehan dostal rok vězení za to, co média popisovala jako „útok rasistického gangu na mešitu“, ale v rozumnějších časech by se tomu říkalo „odhazování odpadků“ a nikdo by za podobný přečin ani souzen nebyl. Podle šaríi mají být popraveni ti, kdo urážejí Mohameda nebo Alláha. Stejně tak ti, kdo znesvěcují Korán nebo se jinak rouhají. Kevin si odpykal polovinu trestu a  zemřel ve vazbě za velmi podezřelých okolností.

Mnozí věří, že byl zabit rukou muslima, který na něm vykonal fatvu, což je prakticky jisté. Muslimové – vyznavači šaríi – jsou většinovým osazenstvem britských věznic a zcela jistě by neakceptovali spoluvězně, který byl odsouzen za něco, co bylo zjevně vyjádřením neúcty vůči islámu, přestože fyzicky nikomu neublížil.

Britská vězeňská služba nakonec zahájila vyšetřování jeho smrti, které se vleklo měsíce a měsíce, skoro jako by se záměrně čekalo, až pobouření lidí opadne. Kevin zemřel ve vězení 27. prosince, 2016. Příčina smrti však byla určena nebo alespoň zveřejněna až v prosinci 2018. Jako příčina bylo uvedeno podezřelé předávkování drogami či ve vězení podávanými léky. Dva roky čekat na závěry pitvy? Není to zpoždění příliš nápadné? On někdo skutečně věří této oficiální verzi??

Je zvláštní, že muž, který byl odsouzen k ročnímu vězení za událost, která nemá vůbec žádnou oběť a jejíž celkové následky by se daly vyřešit za méně než 15 sekund smetáčkem a lopatkou, zemřel ve vězení a trvalo dva roky, než se objevily oficiální závěry. Nerespektování islámu je podle šaríi trestným činem, který vede k trestu smrti. A Muslimské bratrstvo a jeho desítky poboček jsou odhodlány přenést tento systém do západního světa. Ostatně, své zástupce již mají ve všech evropských zemích, kde je islám povolen. Což je vlastně mimo Slovenska všude.

za tento pohozený slaninový sendvič u dveří mešity čekal viníka verdikt nejvyšší: smrt

A to nás přivádí zpět k Rasmusovi, politikovi v Dánsku, proslulému upalováním Koránů a účastí na dalších kaskadérských kouscích, jejichž cílem je přimět džihádisty žijící v Dánsku, aby ukázali svou skutečnou povahu. Rasmusovi údajně chybělo velmi málo hlasů na to, aby prostřednictvím své politické strany získal v dánském parlamentu potřebné minimum křesel. Spekuluje se, že dostal dost hlasů, ale volby byly zmanipulovány.

https://youtu.be/s7BwiI9cAVk

Paludan podrobně popisuje útoky, které se proti němu odehrávají, musí žít v perfektně zabezpečených domech a mimo ně musí mít 24 hodin denně ochranku. Hrozby vůči Paludanovi jsou stálé, ale liší se závažností od hrozeb, fyzických útoků až po strach z bombových útoků na jeho akcích.

Totéž, co se stalo Kevinu Crehanovi,  by se mohlo stát Paludanovi ve vazbě, kam byl nyní umístěn.

Na závěr připomínám, že i u nás už bylo několik “islamofobů” odsouzeno, většinou za to, co psali na sociálních sítích a zatím jen podmínečně, i když u sudu bylo řečeno, že u dalších odsouzených už by mohl být trest nepodmíněný. Zatímco bez jakéhokoli postihu u nás můžete vyzývat k podřezání a vykrvení prezidenta, psát na Facebooku cokoli proti muslimům nesmíte, trest je dnes takřka jistý, Al Hamajdovo šaría komando vám to dá patřičně “sežrat”.

Pokud nedojde na trest, pak alespoň k islámu kritické výroky či videa smažou. Jako třeba moje video, které zmizelo z youtube během pár hodin. Kritika islámu se po celé Evropě začíná trestat podobně, jako by už na našem kontinentě začínalo platit právo šaría. Je jen otázkou času, než budou zcenzurovány všechny negativní zmínky o islámu, včetně podobných článků, diskuzních příspěvků, ale třeba i různých dalších nahrávek. A nejen cenzurovány, ale také trestány.

Pokud máte zájem vědět více o tomto tématu, jako třeba o tom, jak se stále rychleji a viditelněji islamizuje nejen západní Evropa, ale také ČR, pak si mne můžete poslechnout v pondělí 13.7.  od 19 hod.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,82 out of 5)
Loading...