7.6.2020
Kategorie: Kultura a tipy

Luxusní vinárna Praha má konečně zase otevřeno!

Sdílejte článek:

Situace ohledně nebezpečného viru COVID-19 se dostává konečně pod kontrolu, což s sebou přináší i rozvolňování určitých opatření. Sem mimo jiné patří znovuotevření podniku WineBar, kde na návštěvníky čekají vína nejvyšší kvality.

Vína z Moravy i ze zahraničí

Luxusní vinárna Praha nesoucí jméno WineBar patří mezi nejlépe hodnocené podniky v dané kategorii, jež se nachází v našem hlavním městě. Na zákazníky zde čeká příjemné prostředí zařízené stylovými doplňky, kde se mohou uvolnit po náročném dni a užít si chuť kvalitního vína. Vinárna nabízí jak moravská vína, tak i kousky ze zahraniční, a to konkrétně vína ze Španělska a ze sousedního Rakouska.

Pro WineBar je velmi důležitá kvalita podávaných vín, a proto sám sommeliér Petr Mikeska jezdí na osobní návštěvy napříč tradičními rodinnými evropskými vinařstvími, která už fungují po celá staletí. Zde ochutnává jednotlivé druhy vín, posuzuje jejich chuť a kvalitu a pouze ty nejlepší kousky si nechává doručit do Prahy. Není tedy divu, že podnik získá jedno kladné hodnocení na Googlu firemním profilu za druhým.

Láhev si můžete odnést s sebou

Kromě příjemného posezení nad sklenkou nabízí WineBar mnohem více. Zákazníci si totiž mohou přímo na místě zakoupit různé druhy kvalitního vína a odnést si jej domů. Jestliže je pro vás Praha daleko, ale přesto byste si rádi pořídili nějakou tu lahvinku, nezoufejte. WineBar má mimo jiné i e-shop s kvalitním vínem, kde máte možnost jednotlivé lahve zakoupit.

Milovníky vína jistě potěší i aktuální sleva na tematické degustační balíčky Leth a Sax. Tato výhodná sada je vhodná jako dárek pro blízkou osobu, případně ji můžete využít jako zajímavé zpestření domácího romantického večera. Mrkněte se přímo do e-shopu WineBaru, kde se dozvíte mnohem více informací.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,50 out of 5)
Loading...