27.4.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Dvojí metr pro muslimy: Policie má v době ramadánu přehlížet prohřešky proti karanténě

Sdílejte článek:

BJ

Rovněž už i do českých mainstreamových médií prosakují zprávy, že se imigranti namnoze bouří proti dodržování karantény a rozněcují pouliční nepokoje. A to tedy znamená, že situace je opravdu vážná. Nejvíce zpráv o imigrantských nepokojích přichází z Francie. Tam se dokonce obávají, aby nepřerostly v celofrancouzské pouliční násilnosti “mladých” (imigrantů) jako v roce 2005. Situaci denně sledují nejvyšší pořádkové složky státu včetně ministra vnitra Castanera.

Kontroly dodržování karantény ve francouzských imigrantských předměstích totiž končí dnes a denně napadáním policejních patrol kameny, lahvemi a pyrotechnikou, vandalizování a zapalování policejních vozidel, popelnic, městského imobilliáře, a zejména zraněnými policisty. Není tedy proto divu, že mnozí policisté se teď o ramadánu rozmýšlejí, zda se vůbec do imigrantských čtvrtí vypravit. Tomu dalo dokonce úřední formu Oblastní ředitelství depatmentu Calvados, když instruovalo policejní hlídky zasahovat v imigrantských čtvrtích pouze v případě násilí vůči osobám a majetku a přehlížet nedodržování karantény a noční slavení ramadánu. Jenže – jakkoli pro vysílené policisty praktické a logické – nařízením takto kodifkovaný přístup se setkal s pozdviženým obočím jak ve vysokých policejních kruzích, tak i u policejních odborů.

Dvojí metr, ač je v případě imigrantů dávno praktikován politiky, médii, policií i justicí, je na papíře přece ještě jen příliš okaté přiznání, jak to v multikulturní společnosti chodí. Jenže ve všech těchto institucích jsou jenom lidi, kteří až příliš dobře vědí, že cesta ustupování imigrantům je cestou nejmenšího odporu, tak proč si pálit prsty, když k tomu nemají vůli ti nejvyšší ?!

A podobně to schytávají od západní a bruselské věrchušky i východní země EU s kritikou imigrace, když poukazují, že multikulturalismem oděný západní král je de facto nahý. Jak si dovolují nechválit královy nové multikulturní šaty ?!

A v Čechách? Zde se mnohokrát v historii  sice podařilo přinutit lidi držet hubu a krok. Ale narozdíl od mnohých západních národů tu jejich cizáčtí vladaři, ideologové ani klérus nikdy neuspěli cele vnutit do přesvědčení lidí své zmanipulované a zideologizované, falešné a pokrytecké postoje a iluze. Uspějí dnes?

Každopádně ona Apokalyptická šelma zastrašuje lidi k tomu, aby přijali její znamení nejen na svou pravici, tedy v oblasti svého konání a skutků, ale i na své čelo, tedy i do oblasti myšlení a přesvědčení ,a poklonkovali jí (Zj.13/16).

Zdroje:

http://www.leparisien.fr/faits-divers/confinement-dans-le-calvados-la-police-appelee-a-la-retenue-pendant-le-ramadan-24-04-2020-8305485.php

https://lesobservateurs.ch/2020/04/25/confinement-dans-le-calvados-la-police-appelee-a-la-retenue-pendant-le-ramadan-afin-deviter-quune-entorse-au-confinement-ne-degenere/

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 4,54 out of 5)
Loading...