23.4.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Z blogu Vox Populi: I vy přispíváte na hotelové ubytování pro vetřelce v Řecku

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Ano, je to tak. Vzhledem k tomu, že EU sama o sobě vůbec žádné finance negeneruje, ale výhradně prožírá, tak veškeré finance, které vydává, pochází z peněz daňových poplatníků zemí EU. Tedy jde i o vaše peníze a to samozřejmě i tehdy, kdy jste třeba důchodce. I vy nakupujete zboží a tím platíte DPH. Takže skutečně každý občan EU přispívá do společné kasy, odkud jsou pak dál uvolňovány prostředky nejen jednotlivým zemím, ale také na různé účely, na které je EU hodlá věnovat.

Nyní se bruselským papalášům zdálo, že jsou chudáci vetřelci, vyslaní mnohdy Erdoganem coby islámský předvoj budoucí Osmanské říše do Evropy, diskriminováni nepohodlným ubytováním v přeplněných táborech. Zdůrazňuji, že tyto migranty nikdo nenutil do Evropy putovat, vydali se sem  z vlastní vůle, či případně z vůle svých vůdců z ISIS či jiných bojůvek.

Řecké ministerstvo pro migraci schválilo plán přesunu 2 380 migrantů z přijímacích center umístěných na východoegejských ostrovech do hotelů a ubytovacích kapacit na řecké pevnině. Plán, který přichází ve chvíli, kdy evropské ekonomiky utrpí v důsledku koronaviru obrovské ztráty, organizuje Mezinárodní organizace pro migraci (IOM) a Organizace spojených národů. Evropská unie vše zaštítí finančně. Převoz 200 migrantů starších 60 let a jejich rodin spolu s 1 730 dalšími migranty  a jejich rodinami začal 19. dubna a bude realizován v horizontu dvou týdnů. Šéf řecké pobočky IOM Gianluca Rocac během internetové tiskové konference uvedl, že „hoteliéři mají v této chvíli zájem o bydlení migrantů na omezenou dobu, zatímco probíhající program OSN na přesun uprchlíků bude pokračovat také.“

Rocca uvedl, že IOM udělá vše pro to, aby v příštích dvou měsících zajistila ubytování pro pět tisíc migrantů, a dodal, že jednou z nejnaléhavějších otázek je najít po skončení pandemie práci pro migranty. V současné době není úplně jasné, kolik bude stěhování a ubytování migrantů stát daňové poplatníky EU.

Co tedy z uvedených informací vyplývá? Že asi 5000 vetřelců bude postupně přemístěno do různých hotelových zařízení na řecké pevnině, kde budou zcela zřejmě čekat na to, až se situace trošku uvolní a posléze budou přemístěni do jiných evropských zemí. Hotelové ubytování invazistů je plně hrazeno z EU, tedy z prostředků daňových poplatníků zemí EU. Za celým plánem stojí i další podvratné organizace – OSN, která muslimskou invazi do Evropy už dlouhodobě podporuje a IOM – Organizace pro migraci, která má zaplevelování Evropy muslimskými vetřelci přímo za hlavní náplň své činnosti.

V mezičase už začali Němci s dovozem vousatých sirotků, kteří se ani netají svým cílem islamizovat Evropu. O “sirotky” se má podělit hned několik evropských zemí. Nakonec tedy i přes zásadní problémy zemí EU s nadcházející hospodářskou krizí bude podvratný bruselský moloch podporovat dovoz dalších vyžírek z řad invazistů, čekajících v Řecku na to, až se dostanou dál do Evropy, kde se v lepším případě přisají na sociální dávky, v tom horším pak budou vyčkávat coby součást zatím spící buňky ISIS či jiné islámské bojůvky.

Právě tyto kroky jsou jasným potvrzením škodlivosti EU. Molochu, z něhož – bohužel – není úniku, už jen proto, že drtivá většina občanů u nás podporuje probruselské strany. Ostatně, o tom, jak silně je náš Parlament eurohujerský, svědčí i včerejší hlasování k vyvolání referenda o vystoupení z EU. Jednoznačně se proti podobnému referendu vymezily téměř všechny strany, jak ostatně můžete vidět i na tomto hlasování. 

Chcete-li tedy zůstat součástí EU a volíte podle toho, pak souhlasíte s tím, aby šly nemalé prostředky z tohoto molocha také na podporu nezřízené muslimské invaze. 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 votes, average: 4,60 out of 5)
Loading...