22.4.2020
Kategorie: Společnost

A zatimco z nas robi cypy, nad hlavu začina litat pěkny maras

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA

VETVICKATo su paradoxy, Vašku. Představ si, že tvoje ovečky čumi na bednu, kaj se jakysik chlapeček s hadrem přes pysk dohaduje s inšpektorem Drajfusem. Jeden tvrdi, že homosexuala s nužkama byste si asi domu zvat neměli, druhy je naprosto nekompromisni, bo je inšpektor a hřima, že nejenom že neměli, ale že to je naprosto zakazany ideozločin. Celu tu maškaradu mezi nima sleduje baba, co se tupiruje sama a raději mlči, bo podobnych protichudnych vyjadřeni už sama napovidala dost a rada rozdava z ciziho, ale sama ušetřit neumi ani korunu.

Ale to je normalni, že socani su schopni vyhlasit pravidlo, pak hned řict, kdo ma narok na vyjimku, kdo ma narok na vyjimku z vyjimky a druhy den všecko popřit a popřehazovat, aby se v tym nikdo nevyznal.

Jako obvykle su pak všeci pomateni jak jarni fčely a druhy den jakesik jine minysterstvo prohlasi, že oni to tak nemysleli, bo tež to su enem uřednici a že nejenom homosexuala si možete pozvat dodom, ale aji švarnu robku si možete pozvat dodom.

Všimněte si, že te šaškarny už se ani nezučastňuje Červenaček s robotem Emilem, bo asi pochopili, že po počatečni podpoře pracujiciho lidu su fčil za větši a větši šašky. Věřme temu, že snad se zamyšlaju nad tym, jak by z teho bratrstvo Rychlych Šipu vybruslilo, bo zatimco Rakusko prohlašuje, že za tři tydny odevře bary, hospody, aji hranice s Českem, Moroň na hradě straši, že by nechal hranice zavřene nafurt a jakysik cyp vymyšla letecky most mezi Prahu a Dubrovnikem, kaj budu paštikaři vyskakovat padakama jak v Berlině v osumaštyrycatem.

No a zatimco paštikaři sleduju ty šašky v bedně, nad jejich hlavama začala každodenni masova dystrybuce špehovacich vojenskych družic.

Ale nemusite se bat, ty družice nesu ani vojenske, ani špehovaci. Ty su tady proto, aby byl všude dostupny internet. Aji velblud s beduinem na poušti, aji medvěd s mužikem na Sibiři si potom budu moct užit rychly internet a čumět na porno. A to se vyplati. Bo enem cyp by si myslel, že ty satelity tu su kvuliva špehovani. Ide o dobro lidstva.

Tak kdyby se vam rozbila bedna a nebylo na co čumět, zvedněte hlavu nahoru. Včera valilo nad Porubu přes padesat novych satelitu od 20.30 do 20.50. Aji v tom světelnem porubskem smogu to byly druhe nejjasnějši objekty.

A pokud je neuvidite dneska, nemusite se bat, uvidite je za měsic, za rok, kdykoliv, bo vypuštěnych jich ma byt 12 tisic ameryckych, nasledovat budu ruske a činske…

Jizdni řad vlačku najdete tady. Dnes nad Porubu v 21.01

Tak Čau lidi

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 4,69 out of 5)
Loading...