11.7.2014
Kategorie: Kultura a tipy

Dá se vůbec sehnat břit, kterým se dá opravdu dobře oholit?

Sdílejte článek:

MAGDA P. 11|07|2014

Z televizí na nás při každé druhé reklamě kouká chlap, který má tvář jako dětskou prdelku a říká, že s tímhle nebo tímhle se oholíte rychle a snadno. A jaký je výsledek? Rozhodně neodpovídá tomu, co od modela v televizi slyšíme. Abychom dosáhli opravdu dobrého oholení, musíme jediné místo přejet hned několika směry. O rychlosti nemůže být řeč. Navíc už po pár oholeních jsou břity tupé a zvyšuje se tak i počet kousků kapesníků na obličeji, které suší krvavé šrámy.

[ad#hornisiroka]

 

O vzhledu je snad hanba mluvit

Nejenže moderní holící strojky nedokáží splnit to, co o nich neustále slýcháme, ale i jejich vzhled je čím dál horší. Žádný chlap se nechce holit strojkem, který v lepším případě vypadá jako dětská hračka. Některé mají ještě rukojeť potaženou gumou, a dokonce mají vibrační hlavice. Jsem snad ženská, abych si kupoval vibrační gumovou věc?!

 

Ještě se ale dají sehnat kvalitní produkty na holení

Najít kvalitní holící sady je sice složité, ale není to nemožné. Strávil jsem na internetu pár večerů, kdy mi vždy došly nervy a vztekle jsem třískl do stolu. Jediné, co jsem vždy našel, byla všudypřítomná reklama na gumové a plastové kraviny, nakonec jsem ale našel. Je vidět, že i dnes se dají sehnat „normální“ prodejci, kteří ještě nepodlehli komerci a honbě za co nejnižšími cenami, která ústí v zamoření světa neuvěřitelnými šunty. Potřeby na holení ještě mohou vypadat jako potřeby na holení. Důkazem je třeba sada na holení Mühle.

 

 

Takže holení může být zase stylovým dárkem

Dárek pro muže holení Mühle neznamená žádný plast, gumu a další ultramoderní materiály, které jsou vesměs naprosto k ničemu. Holení Mühle se vrací k tomu, co opravdoví chlapi mají rádi. Přírodní materiály. Sady se skládají ze štětky na holení a samotného holícího strojku. Rukojeti obou nástrojů jsou vyrobeny z jasanového dřeva. Štětka je vybavena štětinami z jezevce. A holicí strojek je také ze dřeva s kombinací chromované mosazi a ostrých břitů. Ke kvalitní štětce nechybí ani kvalitní mýdlo na holení Proraso a voda po holení Proraso. Srdce každého milovníka skutečně kvalitního holení prostě zaplesá. Už jsem se při návštěvě drogérií bál, že o kvalitní oholení přijdu nadobro.

 

[ad#velkadolni]

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...