10.6.2023
Kategorie: Společnost

Povinný doublething aneb čemu všemu musíme věřit

Sdílejte článek:

NIKOLA BORNOVÁ

Žijeme ve fascinující době, kdy jsou lidé nuceni věřit informacím, které nemohou fungovat zároveň. Voda je mokrá i suchá zároveň a vy tomu prostě věřte, jinak…

V geniálním románu 1984 se tomu říká doublethink, dvojmyšlení. Při doublethinku musíte v jednu chvíli udržovat v hlavě třeba to, že všichni žijeme v naprostém přepychu a bohatství a zároveň k tomu už spousta lidí nemá ani na obyčejné máslo nebo musí krást v obchodě rohlíky, aby nehladověli. Nebo musíte věřit, že nacisté jsou zlo a nacistické znaky jsou zakázané, ale přitom brát nacistické znaky a pozdravy jako něco naprosto neškodného, když je použije nějaká skupina „vyvolených“. Covidové vakcíny jsou účinné na 99% a naprosto bezpečné a zároveň jsou nemocnice plné vakcinovaných a lidé se dvěmi nebo třemi „tečkami“ ve vašem okolí mají najednou šokující nové zdravotní problémy, maminky potrácejí děti, ženám se rozbila menstruace, třicetiletí muži náhle masivně trpí záněty srdce…ale nijak to spolu nesouvisí, oboje může fungovat zároveň.

Chřipka na dva roky přestala existovat, protože novináře víc bavil Covid.

Věřit zároveň naprosto rozporuplným informacím musí vytvářet v hlavě šílený tlak a tak se není co divit, že tu máme šílenou (ale mediálně neviditelnou) explozi duševních potíží i monstrózní nárůst užívání psychofarmak a drog.

Zpětný doublethink o Ukrajině

Ještě než Vladimír Vladimirovič Putin vyléčil během jediného dne celou planetu Zemi z Covidu, děla se na Ukrajině spousta věcí. Ano, budeme se bavit o té oficiálně nejzkorumpovanější zemi v celé Evropě…což platilo do února 2022, než se z Ukrajiny náhle stala ukázková demokracie plná hodných a láskyplných politiků, čestných oligarchů a naprosto nezkorumpovaných novinářů a policistů.

Na téhle skvělé Ukrajině, před jejíž úrovní přímé demokracie se dnes v koutečku stydlivě krčí i Švýcarsko, probíhala před únorem 2022 spousta zajímavých událostí. Například v roce 2014 tam proběhl za masivní podpory USA puč, který sesadil legitimní vládu a nainstaloval vládu fašistickou. Američtí papaláši už se sami přiznali, kolik miliard dolarů do majdanu investovali, ale zároveň to co řekli nikdy neřekli. Udržte to v hlavě zároveň, nebo…

Během přebírání moci ukrofašistům mimo jiné pomáhala zahraniční žoldácká skupina, která ze střech střílela lidi demonstrující proti převratu. Záznam protestů, ve kterých protestující civilisté padají mrtví k zemi po zásahu ostřelovačem, si pořád ještě můžete na pár místech na internetu najít. Ta událost už ale na Západě oficiálně neexistuje – myslete na to, až na její záznam budete koukat.

Stejně tak už oficiálně neexistuje to, jak skupiny neonacistů nahnaly část demonstrujících do domu odborů v Oděse, který pak zapálili. Chudáky, kteří z nějakého nepochopitelného důvodu nechtěli zaživa uhořet a vyskakovali ven z oken, pak ukronáckové ubíjeli tyčema, za poklidného dohledu policie. Videa z té strašlivé události opět není složité najít, ale i to už je prý ruSSácká dezinformace a věří tomu jen dezoláti. Neexistenci té události potvrdila i Miroslava Němcová a jako důkaz předložila sdělení, jak je zděšena, takže samozřejmě říkala pravdu. Takže až na videa z masakru v Oděse budete koukat, tak věřte, že se to nestalo – Němcová, Rakušan i Černochová z vás bude mít radost (ach, ta jejich vtipná jména…nomen omen).

Pučem dosazená vláda začala na Ukrajině okamžitě zavádět tvrdou cenzuru, pronásledování politických oponentů a nezávislých novinářů, prakticky zakázala používání ruštiny (tedy jazyka, kterým v té době i přes masivní snahu o převýchovu pořád mluvila možná polovina Ukrajinců) a udělala řadu dalších libovek. Na Doněckou a Luhanskou republiku, které se nechtěly smířit s fašistickým převratem, pak byla poslána armáda – výsledkem bylo asi 14 000 mrtvých ukrajinských civilistů, z toho cca 1 000 mrtvých dětí. To už je ale také dezinformace, přestože o tom byly tehdy odvysílány reportáže dokonce i na CNN. Teď už ale nic z toho neplatí, ta videa přece neexistují, nikdy neexistovala a jestli se budete moc ptát, tak brzy možná nebudete existovat ani vy. Všechno se vám to jen zdálo a Ukrajina je ukázkovou demokracií, kterou narušil až naprosto nevyprovokovaný, agresivní vpád Ruska.

Sice už teď kyjevský režim zakazuje i svobodu náboženství, organizuje atentáty na bloggery v cizích zemích, zavírá poslední zbytečky nezávislých novinářů (nedávno tajná služba zatkla třeba neškodného chilského youtubera Gonzalo Liru, který už možná není mezi živými), rozkradl zbytky ukrtajinského zlata, rozprodal vázcnou ukrajinskou půdu korporaci BlackRock…ale nic z toho se zároveň neděje. Věřte tomu.

Zelenského sice Ukrajinci zvolili kvůli tomu, že jim slíbil, že zatočí s šílenou korupcí v zemi a že ukončí spor s Doněckem a Luhanskem, protože obyvatelé těchto republik prý mají právo normálně mluvit rusky a jsou to přátelé, ale to sice řekl, ale zároveň neřekl a v DLR a LLR jsou zároveň samí zlí RuSSáci a nepřátelé demokracie.

Z Ukrajiny uteklo možná už 20 milionů lidí, tedy polovina populace (!!!) a z toho až 7 miliónů do Ruska (!!!!!), ale zároveň platí, že fašistický kyjevský režim i Zelenský mají absolutní 105% podporu od obyvatel. Všichni kyjevské fašisty milují a ruSSácké zloduchy nenávidí, a proto z Ukrajiny utíkají hlavně do Ruska.

Proč vlastně Rusko provedlo tu nevyprovokovanou a agresivní invazi? To se vám Putin jednou ráno probudil a řekl si, že potřebuje větší pozemek pro svůj imperialistický palác. Takže velký gosudar zavelel a celé Rusko poslechlo, protože Putin je očividně všemocný bůh a všichni ho musí bez řečí poslouchat. Hackuje volby v USA, osobně kontroluje statisíce bloggerů a komentátorů po celé planetě, platí veškerý odpor proti státním mafiím po celé EU atd. Pokud této realistické verzi nevěříte, jste tupý dezolát, který nenásleduje vědu.

Ruská invaze samozřejmě nijak nesouvisela s tím, že Zelenský hned po svém zvolení hrozil tím, že Ukrajina získá jaderné zbraně a ty namíří na Moskvu nebo že vstoupí do NATO a že kyjevský režim nechával vyvražďovat ruskojazyčné Ukrajince na Donbase (kteří Rusko prosili o pomoc). Nesouvisí to ani s tím, že Kyjev (tedy Washington) šikoval obrovskou armádu, která měla do měsíce zaútočit na Krym a ten „začistit“ od tří miliónů „ruských kolaborantů“. To všechno se sice prokazatelně dělo, ale zároveň jsou jen proruské dezinformace, protože mnohem větší smysl dává, že se Putin špatně vyspal a RuSSáci se rozhodli jen tak zmasakrovat lidi, které považují za svoje bratry.

O Ukrajině teď musíte věřit všemu, co vám média sdělují právě v tento okamžik. Minulost je každý den přepisována jak v románu 1984. Co je „dezinformace“ a co je „naprosto zaručená Pravda potvrzená všemi experty“ se občas mění už i z hodiny na hodinu.

Čemu musíme věřit o Ukrajině?

Prosvištíme si spolu některé věci, kterým aktuálně musí konzument mainstreamové Pravdy věřit. Takže si zapněte bezpečnostní covidové pasy, píchněte si pátou Tečku, vypněte mozek a sledujte všechny ty libovky, kterým u nás zdá se pořád ještě věří statisíce až nižší miliony lidí…

Rozejděte se, není tu nic k vidění!

Věřte, že ruská armáda už několikrát absolutně zkolabovala a bojují už jen vojenskými lopatkami, protože nic jiného nemají. Ty lopatky ale zřejmě budou extrémně ostré, protože Rusové jsou pořád na svých pozicích a k tomu navíc i pomalu ale jistě masakrují armádu, která je vyzbrojena těmi úplně nejlepšími americkými a evropskými hypermoderními zbraněmi. Musí to být hodně drsné lopatky i hodně drsní vojáci, když těmi lopatkami pravidelně odpinkávají salvy ukrajinských raket, které létají na rodinné domky v „proruské“ části země!

Ty ruské lopatky dokonce přemohly i Ducha Kyjeva, to absolutní letecké eso, které sestřelilo desítky ruských letadel…tedy on ten Duch Kyjeva vlastně nikdy neexistoval a už i ukrajinská propagandistická mašina se k tomu přiznala. Prý jen chtěli zvýšit morálku vojáků. Mno… Říkal někdo Duch Kyjeva? Co to jako je? Média nikdy o ničem takovém neslyšela a o ničem takovém mainstream noviny nikdy se zuřivým nadšením nepsaly!

Stejně tak zprávy hlavního proudu nikdy nepsaly o té bábě, která lahví od okurek sestřelila ruský dron nebo o hrdinných ukrajinských traktoristech, kteří na hlavu porazili ruskou tankovou divizi – o tom mainstream taky nikdy nic nepsal! Co si to tady vymýšlíte za dezinformace? Raději si přečtěte zaručeně pravdivé informace o tom, jak Rusové rozebírají pračky, aby měli čipy pro…pro ty svoje ostré lopatky. A tohle je čistá informace, nikoli dezinformace!

Jak by řekl pan europosranec Zdechovský, známý to nositel IQ přes 240 a propagátor křesťanských eurohovnot – „my chytří a vzdělaní lidé přece šíříme jen informace! To jen ti pro-kremelští švábi šíří dezinformace, které jsou opak informací.“ Já se tedy přiznám, že si „opak informace“ moc představit neumím – dezinformace je tedy něco jako vakuová bomba, co vysaje informace ze svého okolí? No ale když to takhle definoval takový vzdělanec a inteligent jako pan Zdechovský, tak to bude určitě pravdivá informace. Podle mě zní přesněji definice, že „dezinformace je informace, která se ukáže jako pravdivá za půl roku“ nebo „dezinformace je informace, která se nelíbí naší fašistické pětidemolici a jejich páníčkům“…ale kdo jsem já, abych zpochybňovala experta, jako je pan Zdechovský?

Takže „informace“ podle definice pana profesora, docenta, doktora informatiky Zdechovského je třeba i ta naprosto pravdivá zpráva o tom, jak zlí Rusové hromadně znásilňují na Ukrajině malé holčičky. Je to samozřejmě čistá pravda a čistá informace, protože to říkají naprosto nezávislá hlavní média. Věřte tomu! Cože, ta politička, co to šířila do médií, si to kompletně vymýšlela a nenašel se jediný případ takového činu na celé Ukrajině? A ta paní politička dokonce lhala tak moc, že už ji musel vyhodit i ten propagandistický kyjevský režim? Hmm…říkal tu někdo něco o znásilňování dětí? Kdo? O tom přece hlavní média nikdy nepsala!

Naše důvěryhodní novináři ale určitě psali o tom, že Rusové obsadili jadernou elektrárnu v Záporoží – tedy největší jaderku v celé Evropě. Poslali tam pak svoje vědce a personál, postavili tam svoje protiraketové systémy, dali tam svoje vojáky a pak…pak si na tu elektrárnu namířili vlastní rakety a začali si ji i se svým personálem ostřelovat. Dává to dokonalý smysl, protože…protože Putin! Je to totiž hajzl, který umírá na nějakou smrtelnou nemoc!

Putin totiž prokazatelně umírá na rakovinu jater, žaludku, střev, slinivky a mozku. Potvrzují to naši nezávislí odborníci, takže ten kdo „následuje vědu“ tomu MUSÍ věřit. Putin má také Alzheimera, Parkinsona, Covida, cystickou fibrózu a zřejmě i mor. Za tři dny stoprocentně zaklepe bačkorama. Potvrzují to všichni skuteční odborníci z celého světa, kteří pečlivě analyzovali, jak Putin křečovitě zmáčkl mezi palcem a ukazováčkem roh stolu při jednom rozhovoru. A tohle prokazatelně dělají jen lidé, kteří umírají na rakovinového covida kostní dřeně. Tohle je prostě věda, dámy a pánové, nedá se svítit. A pokud vám vadí, že média říkají už rok a půl, že Putin umře za tři dny – to se vám jen zdá, nešiřte tu dezinformace, vy dezoláti! Nebo dopadnete jako obyvatelé Buči!

Co že se v tomhle městě stalo? Když Ruské jednotky opustily město Buča, tak se rozestoupily mraky, vysvitlo krásné slunce a vzduch začal vonět po růžích. O několik dní později přijeli do města západní novináři a co se nestalo – všimli si, že ulice jsou plné mrtvol! Ukrajinci, kteří si jich do té doby nevšimli, překvapeně vykřikli: „No jo, ty voe, dyť jsou tu v téhle ulici stovky těl! A jsou tak pěkně rozmístěné, úplně jak pro filmovou scénu! Rychle to natočte, a ať to má pořádnou atmošku!“ Starosta města s celým zastupitelstvem pak zřejmě musel na vyšetření k očnímu, že si mrtvol v ulici před svým domem několik dní nevšimli a museli jim je ukázat mnohem až pozornější američtí presstitu…pardon, novináři. Všechno pak potvrdily zaručeně pravé satelitní snímky, které sice byly z úplně jiné doby a od jakési pofidérní firmy, ale toho si nevšímejte. Prostě věřte mainstreamovým novinářům, oni by vám přece nikdy nelhali. Buča je potvrzena na Wikipedii, která odkazuje na důvěryhodné novináře, kteří se odkazují na Wikipedii, která se odkazuje na novináře a tak je to všechno pravda s nekonečným počtem důvěryhodných zdrojů.

Někdo tedy pořád ještě tvrdí, že některé z těch mrtvol v ulicích Buči byly už tak shnilé, jako kdyby je někdo vyndal z hrobů. A ty čerstvé mrtvoly měly na rukách bílé pásky, které značí proruské civilisty…ale je rozhodně nemožné, že by ukrajinští fašisté vykopali mrtvoly z hromadného hrobu a doplnili je čerstvě povražděnými „ruskými kolaboranty“ s bílými páskami. To by totiž udělali jen náckové a současný ukrajinský režim prostě nemůže být nacistický ani fašistický, protože…protože jejich prezident, ten bývalý komik, odvážný tanečník v latexovém oblečku a profesionální hráč na klavír za pomoci pyje, tedy pan Kokainsk…pardon, pan Zelenský – on je přece Žid! Na Ukrajině tedy nacismus prostě nemůže existovat. Tohle je ultimátní protiargument na jakékoli důkazy o nacistických válečných zvěrstvech páchaných ukrajinskými nacistickými pluky jako Azov, Pravý sektor atd. Je fuk, že ukrajinský režim staví pomníky nacistickému válečnému zločinci Banderovi, že bourají pomníky bojovníků proti nacismu, že křičí nacistická hesla, mávají nacistickými vlajkami a volají po genocidě Rusů. Prezident Zelenský je Žid a tak všechny ty videozáznamy, fotky, výpovědi svědků, hromadné hroby „ruských kolaborantů“ a ruských dětí….to všechno jsou prostě jen ruSSácká dezinformace! Protože Putin!

Novodobá bába Tutovka!

Když se nedávno i v České Televizi nedopatřením objevilo ukrajinské vozidlo pomalované nacistickými znaky, protože jich je tam tolik, že je těžké to uhlídat, tak to samozřejmě bylo jen selhání jednotlivce. Takových osamocených jednotlivců, kteří malují na tanky hákáče, značky SS, bílé trámové kříže a další znaky jsou sice v ukrajinské armádě desetitisíce, možná statisíce, ale všechno jsou to jen nepodstatná selhání jednotlivců. Mezi nevýznamné excesy se počítají i ty tisíce selhávajících jednotlivců, kteří mají hákáče nebo podobiznu Hitlera vytetované přímo na těle – oni se určitě jen někde opili a kamarádi jim to vytetovali na tělo jako vtípek, fakt o nic nejde! A vlastně to ani neexistuje a ten kdo to vidí, je kremelský kolaborant! Cemper navíc zjistil, že jedna fotka potetovaných nácků nebyla z Ukrajiny ale zřejmě z Maďarska, takže to ruší platnost těch tisíců jiných fotek a videí, které z Ukrajiny jsou. Protože takhle funguje VĚDA!

Český dobrovolník na Ukrajině, který fakt není nácek!

Když už jsme u těch ukronacistů – až budete koukat na další videa, kde ukronacističtí verbíři honí po ulicích „dobrovolníky“, tlučou je a násilím je cpou do dodávek a odvážejí na frontu, tak myslete na to, že všichni Ukrajinci stojí za Zeleným a milují ho. Nemohou si pomoci – viděli, jak dobře tento špičkový politik hraje pyjem na klavír a jak hezký dům si ten chudý komik zničehonic koupil na Floridě. Není to tak, že by se většina Ukrajinců změnila ve vězně ve vlastní zemi a rvali si vlasy za to, že toho komedianta zvolila.

Legrační je i to, čemu jsou ochotní uvěřit hloupí dezoláti ohledně nedávno zničení přehrady Kachovka. Představte si, že ti blbové věří, že ji odpálili Ukrajinci. Přitom v ČT a na Seznamu říkali, že to Ukrajinci neodpálili, takže to logicky NEMOHLI odpálit. Přece by ČT a Seznam nelhali, haha! Hloupí dezoláti se přitom odkazují na to, že Ukrajinci už jednou na přehradu rakety posílali a ještě se tím chlubili. Poukazují i na to, že Ukrajinci říkali, že ji do povětří vyhodí. Ale to oni určitě jen tak vtipkovali a kdo to nepochopil, nemá smysl pro humor a je to Putinova děvka! A jděte k šípku s vysvětlením, že pro Rusy je vyhození přehrady do vzduchu mnohem nepříjemnější, protože zasáhne mnohem víc jimi obsazené území a hlavně ruský Krym, který bude mít ještě větší potíže s přístupem k pitné vodě a elektřině. Krym je totiž ukrajinský a tak…takže…takže tam Ukrajinci nemůžou přijít o vodu, když…když tam nejsou, ne? Je to přece logické, že si RuSSáci odpálili přehradu, kterou nutně potřebují!

Špičková práce tajných služeb!

To mě přivání k potrubí Nord Stream, které si RuSSáci také sami odpálili. Ten projekt byl hrozně drahý, připravoval se hrozně dlouho a Rusové by přes něj mohli mnohem jednodušeji prodávat plyn do Evropy a tím snáze vydělávat peníze a držet EU tak trochu víc v hrsti. Vydělávat peníze a mít páku na EU je samozřejmě pro Rusko strašně nevýhodné a tak použili nějaké magické udělátko, které se proplížilo mezi západními vojenskými loděmi, které tam čirou náhodou byly, a sami si to odpálili. Je to naprosto logické, protože to říkal pan Železný na čété a ten by přece nikdy nelhal!

A kdo to tam vzadu pořád vykřikuje nějaké „cui bono“? To je nějaký druh opice? Jo to je bonobo a ne bono? „V čí prospěch“ to podle vás znamená? Vždyť je to tak jednoduché – to co děláme my je dobré a to co dělají Rusové nebo Číňani je špatné. To neumíte používat ani základní ementální logiku, nebo co? Nehrajte si tu na suterény!

Rusové jsou prostě zlotřilí zlouni a touhle optikou se na všechno musíte koukat. Pak vám bude dávat smysl jakákoli blbost, kterou vám média naservírují. To je jak s těmi unesenými dětmi – zlí Rusáci prostě přišli na Ukrajinu a unesli odtamtud statisíce nevinných ukrajinských dětí. Přišli, dali ty děti je do nákupních tašek, nasedli do žigulíků, zapráskali bičem a koňská spřežení je odtáhla do Kremlu. Je naprostý nesmysl si myslet, že by ty děti odjely do Ruska dobrovolně, protože se tím dostaly z místa, kde nesměly mluvit rusky, mohly kdykoli šlápnout na ukrajinskou minu (kterou tam samozřejmě dali Rusové) a kde na ně kdykoli mohla spadnout raketa HIMARS (které sice Rusové nemají, ale umí je na sebe střílet z ukrajinského území). Kdo začne zpochybňovat, že několik miliónů Ukrajinců uteklo do Ruska kvůli tomu, že je už nekonečně sral ukrajinský fašistický režim, tak to je samozřejmě popírač genocidia a půjde před soud, kde bude nějakou pečlivě vybranou soudkyní ve zkráceném procesu odsouzen za popírání genocidy. Sice žádnou genocidu Ukrajinců nedokázala najít ani OSN (a že se snažili!), ale to je fuk, prostě nebudete říkat, že do Ruska někdo utíká dobrovolně!

A ještě tu máme jednu rozkošnou pikošku s jadernou energií, která vás určitě uklidní. Naše první atomová bába…pardon, dáma, hajlující včelka Mája Drábová prý ubezpečuje, že pokud budou padat za našimi hranicemi atomové bomby, že je všechno v pohodě a nikomu nic nehrozí. Pche, pár atomovek nedaleko naší země, to žádného Čecha nemůže rozhodit. Radioaktivní spad, šíření radioaktivních částic větrem, pylem a tak dále – to jsou všechno ruské dezinformace. Že jsou atomovky naprosto bezpečné a jejich výbuch vám nic neudělá je dokonce taková tutovka, že naše bohatá a nezadlužená země koupí několik F-35, tedy útočných stíhaček, které mohou dopravit ty neškodné atomovky až ke zlým Rusům.

Drábová to má v hlavě srovnané. Věřte jí.

Naše ministryně války pro jistotu podepsala i okupační smlouvu s USA a i to je v pohodě – nejde o žádnou okupační smlouvu, prostě jen podepsala, že k nám přijdou američtí vojáci a zaberou si tu kousek území. A na tom území nebudeme smět dělat kontroly, jen jim to budeme platit, protože jsme všichni bohatí. Fakt to není žádná okupační smlouva podřízeného českého ratlíka. A atomové zbraně si tu taky USA neodloží, takže se nestaneme ještě větší hrozbou pro Rusko a oni nebudou donuceni na několik míst v naší zemi namířit atomovky svoje. No fakt, věřte nám!

A když nám tu ty ruské atomovky padající na uskladněné americké atomovky začnou bouchat kolem těch našich českých rodinných domků a chat, tak věřte, že se to nemůže stát. A aspoň tu bude chvíli teplo, když jsme se teď prý zbavili té závislosti na ideologicky nečistém ruském plynu a ropě (který aktuálně kupujeme dál přes prostředníky, kteří nás za to patřičně dojí). Takže – až tu budou ty neškodné atomovky bouchat, dejte si na hlavu čepičku udělanou z důvěryhodných novin jako Respekt nebo Reflex, přikrčte se za stolkem a budete v pohodě.

A nakonec ještě jedna věc – vláda mění zákony ohledně branné povinnosti, chce dělat mobilizaci nanečisto a premiér a vrchní vysílač signálů Fiala neustále říká, že jsme ve válce. Takže pamatujete na to, že samozřejmě ve válce nejsme a když to řeknete, půjdete před soud za šíření poplašné zprávy – Fiala to říká jen jako takový slovní obrat a u něj se to nepočítá, protože je premiér země a tak jeho slova nemají žádný význam, chápete? Všechny ty přípravné kroky k mobilizaci český občanů, kteří mají jít pochcípat na frontu za zájmy hrstky oligarchů, protože už došli Ukrajinci, jsou jen dezinformace. Věřte tomu a myslete na to, až budou na Ukrajině miny a rakety utrhávat ruce a nohy vašim dětem, manželům a tátům – sice se to bude dít, ale v novinách budou zase říkat, jak hrdinně vítězíme, stejně jako předtím neustále vítězili ti Ukrajinci, kteří americkým jestřábům najednou nějak záhadně došli.

Na závěr společně zvolejme: AŤ ŽIJE FIALA! (ale jinde)

 

bornova.pub

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (57 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
77 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)