8.6.2023
Kategorie: Politika

Zděšená Mirka opět zaperlila!

Sdílejte článek:

JINDŘICH RAJCHL

Čert vem, že si spletla Kachovku s Kachlovkou, ale to, že věděla dřív než všechny světové agentury, že za útokem stojí Rusko, považuji za nejpozoruhodnější případ detektivní intuice od okamžiku, kdy si FBI přišla do kina v Dallasu pro údajného vraha JFK Lee Harveyho Oswalda.

Vrcholem její myšlenkové erupce pak bylo následné spojení této události s naší smlouvu s DCA, přičemž neváhala všechny její odpůrce označit za vlastizrádce.

Chtěl bych jen všechny upozornit, že si tenhle výraz budu velmi dobře pamatovat, až jednou bude Mirka s celou ODS končit. Věřte mi, že jim nebude vůbec příjemné, až jim ho při skládání jejich účtů připomenu.

Nicméně považuji za více než vhodné si v této souvislosti připomenout některé významné události ukrajinského konfliktu a provést k nim takovou drobnou retrospektivu.

1) Przewodow

Původní verze: Rusko zaútočilo dvěma raketami na území členského státu NATO. Polsko svolává Bezpečnostní radu státu a otevřeně hovoří o možnosti aktivace článku 5 Washingtonské úmluvy.

Reakce našich politiků: Okamžité obvinění Ruska a twitterové výzvy Černochové, Lipavského, Rakušana a dalších k “tvrdé vojenské odpovědi ze strany NATO. Což by se de facto rovnalo rozpoutání 3. světové války.

Realita: Hned druhý den Joe Biden oznamuje světu, že to nebyly dvě rakety ruské, nýbrž jedna ukrajinská, přičemž jak USA, tak i Polsko, věděly díky systému AWACS od první vteřiny, že raketa byla odpálena z území Ukrajiny, a to navíc z oblasti, kam Rusko vůbec neútočilo, čili se nemohlo jednat o zbloudilou obrannou raketu. A tedy je zřejmé, že to byla úmyslná provokace s cílem vtáhnout členské státy NATO do ukrajinského konfliktu.

Reakce poté: Zelenskyj ještě několik dní po Bidenově sdělení trvá na původní lži, že se jednalo o ruskou raketu a naši politici bez omluvy přejdou na variantu “i když to nebyla ruská raketa, tak vinu stejně nese Rusko”.

2) Nord Stream

Původní varianta: Rusko odpálilo plynovod Nord Stream, aby mohlo vydírat Evropu
Reakce našich politiků: Přestože Biden vyhrožoval “ukončením Nord Streamu” několik měsíců před jeho explozí, tak Mirka a zbytek pětikoaličních lhářů bez jakýchkoli důkazů obviňují z výbuchu Rusko.

Realita: V USA bylo včera zveřejněno, že CIA má informace o plánu Ukrajiny na vyhození Nord Streamu do povětří. Což konec konců skvěle koreluje s odposlechem Zelenskeho, kde hovoří o tom, že vyhodí do vzduchu ropovod Družba

Reakce poté: hluboké mlčení a trapná snaha se celým fiaskem promlčet

3) Kachovka

Původní varianta: Rusko úmyslně vyhodilo do vzduchu přehradu na Dněpru, aby zatopilo Cherson.

Reakce našich politiků: jednoznačná akce Ruska a kdokoliv tvrdí opak je dezolát a vlastizrádce

Realita: USA nedisponují žádnými důkazy o zapojení Ruska do této události, přičemž se za nejpravděpodobnější variantu začíná považovat samovolné protržení přehrady poškozené ukrajinskou střelbou při dobývání Chersonu.

Žijeme v době jedné obrovské lži a hysterických politiků a političek, kteří neváhají vznášet ta nejtvrdší obvinění bez jakýchkoli důkazů, jen proto, aby si nahrabali politické bodíky u svých podobně fanatických příznivců, kteří by pravdu nepřiznali, ani kdyby je kopla mezi oči.

Je zcela zřejmé, že největšími dezinformátory na naší scéně jsou politici vládní pětikoalice. Neštítí se ani těch nejodpornějších lží a nejabsurdnějších obvinění.

Proto vám otevřeně vzkazuji – to vy jste vlastizrádci této země.

A já udělám vše pro to, abyste za tyto své činy proti naší zemi jednou nesli plnou odpovědnost.

 

Jindřich Rajchl

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (46 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...
49 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)