7.6.2023
Kategorie: Společnost

Informátor z vládní skupiny pro vyšetřování UFO tvrdí, že USA mají k dispozici neporušená mimozemská plavidla

Sdílejte článek:

SLOVANKA

V poslední době se objevuje velké množství informací, které mají potvrdit, že vlády z celého světa mají již dávno k dispozici mimozemské technologie či dokonce se občas hovoří i o tom, že došlo ke konkrétním kontaktům s mimozemskou civilizací.

Otázka je, co za tím stojí. Podobné informace se doslova „vyrojily“ až v poslední době a pokud zdroje tvrdí, že nejde o nijak novou záležitost, je na místě se ptát, proč se tyto informace dostávají na veřejnost právě nyní.

Na jedné straně mnoho lidí věří tomu, že již skutečně nebylo možné tak zásadní informace nadále tajit a jednoduše musela pravda jednou vyjít na povrch. To je samozřejmě možné.

Pak je zde ovšem také nemálo těch, kdo upozorňují na údajně elitami připravované plány na falešnou mimozemskou invazi, která by měla být iniciována pomocí hologramů.

Před lety, kdy se informace o těchto údajných plánech vládnoucích elit objevily, byl určen jako termín údajně plánované falešné invaze rok 2024. Více jste si o těchto plánech mohli přečíst již zde.

S čím tedy nyní přišel informátor, který pracoval v americké vládní skupině pro vyšetřování UFO?

Nová zpráva od dvou veteránů – (mainstreamových) novinářů, citujících vyznamenaného informátora, poskytuje ohromující vhled do historie kontaktů americké vlády s UFO.

Pro ty, kteří „chtějí věřit“ přistání UFO na trávníku Bílého domu, je to ono.

Pro ty, kteří si myslí, že nedávná vládní odhalení UFO jsou jedna velká psychologická operace, je to ono.

Bývalý zpravodajský důstojník, který se stal informátorem, poskytl Kongresu a generálnímu inspektorovi zpravodajské komunity rozsáhlé tajné informace o velmi tajných programech, které, jak říká, mají neporušené a částečně neporušené plavidlo mimozemského původu.

Informátor, 36letý David Charles Grusch, je vyznamenaný bývalý bojový důstojník v Afghánistánu, který pokračoval v práci v National Geospatial-Intelligence Ageny (NGA) a National Reconnaissance Office (NRO), kde sloužil jako zástupce posledně jmenovaného v pracovní skupině pro neidentifikované vzdušné jevy v letech 2019-2021.

Poté – od konce roku 2021 do července 2022 – byl spoluvedoucím NGA pro analýzu UAP a jejím zástupcem v pracovní skupině, která byla zřízena za účelem vyšetřování UFO, které jsou nyní oficiálně nazývány „neidentifikovanými anomálními jevy“ nebo UAP.

To bylo zahájeno námořnictvem pod Úřadem náměstka ministra obrany pro zpravodajství a bezpečnost, a od té doby bylo reorganizováno do All-Domain Anomaly Resolution Office, která zahrnuje vyšetřování objektů, které operují pod vodou.

Grusch, informátor nyní zastoupený právníkem, který sloužil jako původní generální inspektor zpravodajské komunity (ICIG), hovořil s novináři Leslie Keanem, který je spoluautorem článku v NY Times z roku 2017, který odhaluje, že ministerstvo obrany utratilo 22,5 milionu dolarů za tajný program vyšetřování UFO, a s Ralphem Blumenthalem, zkušeným reportérem NY Times.

Jiní zpravodajští úředníci, aktivní i penzionovaní, kteří o těchto programech věděli díky své práci v různých agenturách, nezávisle poskytli podobné, potvrzující informace, a to jak v záznamech, tak mimo ně. 

Podle The Debrief;

  • Obnova částečných fragmentů až po neporušená vozidla byla prováděna po desetiletí až do dnešního dne vládou, jejími spojenci a dodavateli obrany.
  • „Nemluvíme o prozaickém původu nebo identitě,“ řekl Grusch. „Materiál zahrnuje neporušená a částečně neporušená vozidla.
  • Podle analýzy jsou objekty „exotického původu“ (jde o nehumánní inteligenci, ať už mimozemského nebo neznámého původu) založené na morfologii vozidel a testování materiálu.
  • Starší programy UFO byly dlouho ukryty v mnoha agenturách, které vnořily aktivity UAP do konvenčních programů s tajným přístupem bez příslušného hlášení různým orgánům dohledu.
  • Gorsuch řekl Kongresu o existenci desítky let dlouhé veřejně neznámé studené války o znovuzískaný a vytěžený fyzický materiál – soutěž s téměř rovnocennými protivníky v průběhu let o identifikaci havárií/přistání UAP a získání materiálu pro využití/zpětné inženýrství za účelem získání asymetrické výhody národní obrany.
  • Materiály z objektů nelidského původu jsou v držení vysoce tajných černých programů (jejichž utajovaná místa, jména a další specifické údaje byly poskytnuty generálnímu inspektorovi a pracovníkům zpravodajského výboru).
  • Podle neutajované verze jeho stížnosti na informátora má Grusch přímou informaci o tom, že utajované informace související s UAP byly zadrženy a/nebo skryty před Kongresem prvky zpravodajské komunity, aby záměrně mařily legitimní dohled Kongresu nad programem UAP.

Širokou škálu našich nejsofistikovanějších senzorů, včetně vesmírných platforem, využily různé agentury, obvykle v trojím provedení, k pozorování a přesné identifikaci povahy, výkonu a designu těchto anomálních strojů, u kterých se pak zjistilo, že nejsou pozemského původu,“ řekl Jonathan Grey, zpravodajský důstojník specializující se na analýzu UAP v National Air and Space Intelligence Center.

„Fenomén mimozemské inteligence je skutečný. Nejsme sami,“ pokračoval Grey. „Vyhledávání tohoto druhu není omezeno na Spojené státy. Jedná se o globální jev, a přesto nám globální řešení stále uniká.“

NASIC, se sídlem na letecké základně Wright Patterson (viz titulní obrázek), je primárním zdrojem ministerstva obrany pro analýzu zahraničních vzdušných a vesmírných hrozeb.

Jejím posláním je „objevovat a charakterizovat vzdušné, vesmírné, raketové a kybernetické hrozby,“ uvádí webová stránka agentury.

Tým centra důvěryhodných odborníků na danou problematiku poskytuje jedinečné shromažďovací a analytické schopnosti, které jinde nenajdete,“ uvádí webová stránka.

Gray řekl, že takové ohromné ​​schopnosti nejsou odkázány pouze na studium prozaických věcí.  „Existence složitých historických programů zahrnujících koordinované vyhledávání a studium exotických materiálů, pocházejících z počátku 20. století, by již neměla zůstat tajemstvím,“ řekl.

„Většina získaných cizích exotických materiálů má prozaické pozemské vysvětlení a původ, ale ne všechny. jakékoli číslo vyšší než nula v této kategorii představuje nepopiratelně významné statistické procento .“

„Řada dobře postavených současných a bývalých úředníků se se mnou podělila o podrobné informace týkající se tohoto údajného programu, včetně vhledu do historie, řídících dokumentů a místa, kde bylo údajně opuštěno a obnoveno mimozemské plavidlo,“ řekl Christopher Mellon, který strávil téměř dvacet let v americké zpravodajské komunitě a sloužil jako zástupce náměstka ministra obrany pro zpravodajství.

„Je však delikátní záležitost dostat tyto potenciálně výbušné informace do správných rukou k ověření. To je ztíženo skutečností, že řada potenciálních zdrojů, ať už právem či neprávem, nedůvěřuje vedení All-Domain Anomaly Resolution Office, zřízeného Kongresem.“

Podle Grusche je nebezpečné, aby tyto „osmdesátileté závody ve zbrojení“ pokračovaly v tajnosti, protože „dále brání světové populaci, aby byla připravena na neočekávaný, mimozemský zpravodajský kontakt.“

„Doufám, že toto odhalení poslouží jako ontologický šok a poskytne obecně sjednocující téma pro národy světa, aby přehodnotily své priority.“

Celou zprávu najdete zde

 

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 2,29 out of 5)
Loading...
16 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)